Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.123
Cevap
249
Favori
943.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatli58


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatli58


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatli58

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatli58


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatli58

    Merhabalar sayın Rıdvan bey ;
    Bir hafta önce alıp aracıma taktığım piranha encore modeli ile ilgili bir sorunum var.Cihaz güncellemesi için anlatılanları yaptım sd karta dosyalrı atıp cihaza taktım ama bişey olmadı bilgisayar taktım toolbar proğramı görmedi. Bende cihazdaki dosyaları sd karta kopyaladım daha sonra bilgisayarda gördü güncellemesini yaptı ancak cihaza taktım yine bişey olmadı . Bende sd karttaki güncel dosyaları cihaza kopyaladım , daha sonra navigasyonu açtım güncelleme olmuş 2013.10 son sürümüne güncellemiş. Ancak aracı iki gün kullanmadım daha sonra cihazı açtım bu bir navigasyon güncellemesidir diye menü geldi devam dedim güncelleme yaptı , cihaz güncel dedi sd kartı çıkardım cihazı yeniden başlattım ancak yine aynı menü geldi işlemi yine tekrarladım sd kartı takıp ama sürekli aynı menü geliyor resette attım hiçbirşey değişmedi sd kartı çıkarıp açtım güncellemede sorun oluştu diyor . Bu güncelleme menüsünden çıkamıyorum cihaz öyle kaldı kullanamıyorum , ne yapmamız gerekir . Şimdiden teşekkür ederim.

    Iyi günler , bu sorunumu çözdüm rom dosyasını indirerek cihazı yeniden yükledim , yalnız şimdi navigasyon açılmıyor , Navigasyona basınca " invalidete path " yazıyor bunu nasıl çözeriz Rıdvan bey ,sitenize mesaj attım sevise gönderin yazdılar , ürünün montajı zaten sıkıntılı oldu yerinden çıkması zor bu şekilde servise göndermiyorum , sizden rica ediyorum yardımcı olur musunuz ?

    Merhaba,

    Cihazın ayarlar>sistem bölümünde yer alan ID numarasını bana bildirebilir misiniz.

    Kolay gelsin.

    ID numarası hangisi bilemedim böyle gönderdim.
     Piranha Destek Cevaplıyor

    Rıdvan bey navigasyonu kullanamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz


    Rıdvan bey rica ediyorum bakar mısınız

    Sayın fatli58,

    Cihazınıza ait yazılım dosyalarını yüklüyorum. Yükleme işlemleri bitince PM den linkleri size atarım.

    Kolay gelsin.




  • Piranha destek;Android marketten aldığım trafikli Piranha navigasyonu kullanıyorum. Daha doğrusu kullanamıyorum. Çünkü; program satılırken yılda enaz 4 güncelleme yapılır diye yazıldığı için almıştım. Ancak bırakın 4 güncellemeyi yılda1 tane bile yapılmıyor. Enson 2013 Temmuz ayında güncelleme yapıldı.Doğal olarak harita eski, yalan yanlış yerlere götürüyor. Piranhanın Müşteri hizmetleri ile görüştüm , sonuç yok. Ayrıca programda radar uyarısı var diye yazıyor, ama çalışmıyor. Müşteriyi aldatarak satış yapmak piranhanın çalışma şekli olmasa gerek, zira Türk markası olduğu için satın aldım. Hata mı ettim?
  • Merhabalar; Piranha Business TAb 7.0" için Destek bölümüne mail gönderdim. Siteden P447 Seri no ile başlayan cihazın rom'unu indirmek istedim.Fakat Yandex de dosya yasaklanmış.Link verebilirmisiniz,yada mail ile gönderebilirmisiniz.
  • Merhabalar; Piranha Business TAb 7.0" için Destek bölümüne mail gönderdim. Siteden P447 Seri no ile başlayan cihazın rom'unu indirmek istedim.Fakat Yandex de dosya yasaklanmış.Link verebilirmisiniz,yada mail ile gönderebilirmisiniz.
  • Sabahtan beri uğraşıyorum tableti kırma noktasına geldim...
    Businness tab 7.0" p447 model tabletin şifresi unutulmuş... piranha nın sitesinden 4.0.4 ü phenix suite ile yüklemeye çalıştığımda %3 te kalıyor... ve tablet artık açılmıyor...,
    hafıza kartından kurulum denedim... bitmeye yakın donup kalıyor... forumdan bulduğum 4.1.1 de bi işe yaramıyor... problemime bi çözüm ve işe yara bir rom talep ediyorum!!!
    bana kullanıcı hatası vs... demeyin çünkü bir çok kişi bu problemi yaşamış çözememiş ve mağdur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fajali -- 12 Mayıs 2014; 18:17:34 >
  • mrb pırhana destek benım aristo 9.7 tabletım de sureklı uygulamalar arasında gezınırken tablette donmalar oluyor power tusuna basıp cektımde normale donuyor bnm anakartım değişti eskısındede bunu yapıyordu ama sıtenızde verılen yazılımı yuklemek ıstemıyorum dokunmatık calışmıyor eskı anakartım bu yuzden bozuldu veya daha yuksek bı surum varmıdır 4.0.4 harıcınde
    Paylaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: adinuce

    pirhanha breva nav. cihazıma virüs girdi haritaları açamıyorum .lütfen yardım edin .ilgilenecek yetkililere teşekür ederim

    Sayın adinuce,

    Daha önce harita yedeğini aldıysanız cihazın dahili hafızasını biçimlendirip yedek dosyaları geri yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Aksi durumda;

    1. Cihazın modelini,
    2. Cihazın seri numarasını,
    3. Ayarlar>Sistem bölümünde yer alan ID numarasını PM den bana bildirin.

    Kolay gelsin.

    cihaz modeli: pirhana breva
    seri no : P38701365
    ID : LH11051504701398
  • Merhaba arkadaşlar.

    Piranha FUGA içerisindeki kalasötleri göremiyorum.

    Cihazımda hiçbir problem yok.Güncel Halde.

    Fakat speedcam dosyasını atmak istiyorum ama klasörler görünmüyor.

    Sistemim Windows 8.

    Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Paylaş
  • Rıdvan bey ben foruma ve size özelinizede PM attım ve de defalarca da telefon ettim tabi telefona bakılmadı....benden sonra yazanlara cevap bekleyenlere döndünüz biraz ayıp olmuyor mu sizden sorunumla ilgili yanıt bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: malborom

    Rıdvan Bey merhabalar

    Piranha teknik destek hattını aradım ve bana bu linki ilettiler ben 2011 haziran ayında FUGA model navigasyon cihazını satın aldım ve hiç kullanma ihtiyacı duymadım taki gecen aya kadar actım cihazı fakat navigasyon kısmına dokunduğumda haritalara girmiyor ana menüde kalıyor diğer tüm menülere giriyor ayarlar , müzik , bluetooth gibi ama navigasyon kısmına girmiyor.Cihazı restlerdim ettim genede olmadı Cihaz bilgileri :

    Seri Numarası : P36910461

    AYARLAR SİSTEM BİLGİLERİ :

    SİSTEM VERSİYONU : LH43STA5V1.14R.1.03.28.MFB0.1.000.000.110420
    UUID : LH11021804910512

    Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.



    Aynı sorun benim navigasyon cihazımda da mevcut.

    Benim cihazımın modeli Breva

    Seri numarası : P36903189




  • Merhaba Blazer model bir navigasyon aletim var ve bunun güncellenmesi için Naviextras Toolbox yükledim ancak şöyle bir sorun varki cihazı bilgisayar göresine rağmen program cihazı görmüyor yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • merhabalar

    piranha explorer navigasyon var
    model :Explorer GPS navigation system centrality atlas ıv 500hz 128mm dd ram 2gb built memory
    p3340076
    sistem versiyonu:LH35STV2.10.1.03.01.M000.1.100.000.100.419
    MEMORY:DDR90.6MB/128MB
    FLASH:MLC 1.85GB/2GB
    UUID:LH1006170430076
    ROM DOSYASINI YÜKLEMEK İSTİYORUM AMA ROM 334 DOSYASINI VÜRÜSLÜ OLARAK GÖRDÜGÜNDEN PC YE İNDİREMİYORUM
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • selamlar rıdvan bey benim aristo tab 9,7 im var bu tablet için 4.0.4 ün üzerinde bir rom varmıdır ve sim kartla görüşme, sms olaylarını yapabiliyormuyuz, yada bunlar için bir uygulama varmıdır. Kolay gelsin
  • Merhaba Rıdvan Bey,

    Piranha Fuga 5.0 navigasyon cihazı satın aldım. Tüm forumu aramam rağmen cihazın otomatik açılıp kapanmasını sağlayacak özelliği bulamadım.

    Yani çakmağa kablo takılıyken kontağı açtığımda cihaz açılsın, kontağı kapadığımda ise cihaz kapansın istiyorum. Ama benim cihazım hiçbir tepki vermiyor, illa elle manuel kapatmak ve açmak zorunda kalıyorum.
    Bunun bir çözümü var mıdır ?

    Teşekkürler, iyi çalışmalar
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;
    Şuan kullanmakta olduğum Piranha Breva navigasyon cihazım harita güncellemesi yaptıktan sonra navigasyona girmemeye başladı. Diğer video,ayarlar özellikleri çalışıyor ama navigasyonu açmıyor.
    Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.

    Cihaz Seri No: P36903189
  • iyi günler rıdvan bey;
    rıdvan bey güncel haritalar yayınlandı mı yani 2014 haritaları bir bilginiz var mıdır teşekkürler.
  • rıdvan bey eğer hala forumda iseniz..piranha p 449 adam gibi çalışan rom..ve bu piranha sitesinde neden hep bozuk rom lar var.neden düzeltilmiyor..4.1.1 de dahili hafıza sorunu var.4.0.4 ortada yok sitedeki bozuk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: kaan evren

    slm piranha destek
    p449 seri nolu businees 7 tab açılmıyor format atmak istiyorum destekten indirdiğim rom dosyasını yüklerken yüzde 15 geliyor tekrar sıfırlanıyor formda sizi takip ederken anladıgım 4.1.1. yükleyin yada zeus white rom unu yükleyin diye yazınızı okumuştum .
    destekteki 4.0.4 yüllenmiyor zeus white ve businees 7 tab 4.1.1 yükledigimde ise cihaz çalışıyor fakat 8 gb cihazda hiç yer görünmüyor yeni bir şey kopyalayamıyorum sd kart okumuyor filan..sizden istedigim business7 tab p449 seri nolu cihazıma uygun rom dosyasını bana gönderirseniz çok memnun olacagım destekte tabletime yakın denemediğim yazılım kalmadı.teşekkürler..

    Sayın kaan evren,

    http://yadi.sk/d/LIcbzNOR6AUsD adresindeki rom dosyasını kullanabilirsiniz. Depolama soprunu yaşıyorsanız ayarlar>depolama bölümüne girin, sd kartı sil seçeneği ile sd kartı formatlayın bu işlemden sonra dahili hafızayı görebilirsiniz.

    Kolay gelsin.

    bu yazılımda sd kartı sil çıkmıyor çünkü sd kart seçeneği aktif değil..




  • Merhaba
    yaklaşık 1,5 yıl once piranha sigma navigasyon aldım ancak bir kaç aydır navigasyonun dokunmatigi çalışmıyor. (ekranın sol alt kısmı) ne yapmam gerekir?
  • Piranha destek; mp4 aldım cumartesi günü geldi fakat açılmıyor şarjı var ne yapmam gerek
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.