Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.123
Cevap
249
Favori
944.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Piranha ultra III 10.1 tabletim var şu linkteki program ve room u kullanarak desen kilidini kaldırmak için yükleme yaptım ancak yazılım sonrası dokunmatik panel çalışmadı.
    Ayrıca arkasında yazan kod P 449 uygun rom hangisidir ve sorun nedir yardımcı olurmusunuz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonedr

    Piranha ultra III 10.1 tabletim var şu linkteki program ve room u kullanarak desen kilidini kaldırmak için yükleme yaptım ancak yazılım sonrası dokunmatik panel çalışmadı.
    Ayrıca arkasında yazan kod P 449 uygun rom hangisidir ve sorun nedir yardımcı olurmusunuz...

    Sayın sonedr,

    Gerekli yazılım linki Pm den size iletilmiştir.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lippincoat

    Merhaba Sayın yetkili;

    Piranha Encore 7 modelinizi almak istiyorum, aracım 2009 model Mito uyumluluğu hakkında bilgi vermenizi rica ederim, ayrıca orjinal direksiyon kumandamı bu cihaz ile kullanabilirmiyim ?

    Sayın lippincoat,

    Double din cihazlarımız standart double din ölçülerindedir. Aracınızda double din yeri varsa uyumluluk sağlayacaktır.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistekiiz

    Sn.Rıdvan Bey.
    Murat Koçdağ ayrıldımı. Mesai saatlerinde 1-2 saate mesajlarıma dönüyordu.Yanıt vermedi veya sıkıntımıza bir cevap belki siz verebilirsiniz.Piranha firmasının bu konudaki düşüncesi nedir.Biz cezalandırılıyormuyuz , firma politikanız bumu? Siz de yazdıklarımı okumuşsunuzdur. Bu konuda sizinde görüşlerinizi almak isteyerek bu platforma taşıdık belki yapıcı gelişmeler olabilirdiye. Burası büyük bir vitrin farkındasınızdır.İçeriğini istediğiniz gibi doldurabilirsiniz.Sonuçta biz bir tablet fiyatı zarar ederiz ama piranha öyle değil.

    Sayın sistekiiz,

    Murat Kocadağ müşteri hizmetleri departmanımızda çalışmaktadır. Konuyla ilgili kendisini bilgilendireceğim. Pm den konu hakkında detaylı bilgi verirseniz bende size yardımcı olmaya ve sorununuzun çözümü için yardımcı olmaya çalışacağım.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maniya

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: maniya

    Merhaba Sayın Yetkili,

    Piranha Pathfinder Modeli Navigasyona sahibim,
    Cihaz açılıyor fakat GPS'i tıkladığımda cevap vermiyor ve açılmıyor. ROM'un zarar gördüğünü düşünüyorum ve mümkünse bu ürünün ROM'unu benimle paylaşabilir misiniz?

    Centrality Atlas III 400 MHZ
    3,5 inch TFT LCD Touch Display

    Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim...

    Egemen DÖNER

    Sayın maniya,

    Dosyaları indirebileceğiniz link ve yükleme konusunda gerekli bilgi PM den size iletilmiştir.

    Talimatlarınız doğrultusunda cihazımı sorunsuz bir şekilde çalıştırabildim.
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

    Sayın maniya,

    Rica eder, cihazı iyi günlerde kullanmanızı dilerim.




  • EVET ARKADAŞLAR AN İTİBARİYLE TABLETİM SERVİSTEDİR. EKRANI BOZULMUŞTU. YANİ YARISINDA GÖRÜNTÜ VAR YARISINDA ÇİZGİLİ GÖRÜNÜYORDU. 2-3 GÜN OLDU İSTANBULA GÖNDERDİM. DÜN VE BUGÜN Kİ YAZIŞMALARIMIZ SONUCUNDA EKRANIMIN KIRIK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. 120 TL İSTİYORLAR. SAĞLAM YOLLADIĞIM ÜRÜNÜMÜ KIRIK İLAN ETTİLER. BURDAKİ DESTEK ADI ALTINDA Kİ ARKADAŞA DA PM DEN MESAJ ATTIM AMA O DA PEK ORALI OLMADI. CEVAP BİLE VERMEDİ. NEYSE SORUN DEĞİL 150 TL LİK TABLETİMİ KAYBETMŞ OLABİLİRİM AMA BÖYLE FİRMALARA KARŞI BİRLİK OLURSAK ONLAR DAHA ÇOK ŞEYLERİNİ KAYBEDECEKTİR. BENDEN SİZE KARDEŞ TAVSİYESİ PİRANHA GİBİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ FİRMALARIN MALLARINI ALMAYIN. ARAŞTIRIN EN AZINDAN TEKNİK SERVİSİ OLSUN. YOKSA SERVİSİ HİÇ ALMAYIN DAHA İYİ. LANET OLSUN ALDIĞIM VE SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİM GÜNE. BUNLARIN TELEFON NUMARALARI BİLE YOK. ARIYORUM ŞU AN ÇOK YOĞUN BEKLEYİN DİYOR VE SAATLERCE BEKLEMENİN ARDINDAN TELEFONU AÇAN YOK. YANİ RESMEN UFACIK ALET İÇİN REZİL OLUYORSUNUZ. BENDE ÖNEMLİ DEĞİL DEDİM TEKNİK SERVİS DESTEĞİ ÇÜNKÜ TABLETİ EVDEN BİLE ÇIKARMADIM DOĞRU DÜRÜST. HATTA KULLANMADIM SAYILIR. TOPLASAK 5-10 KERE ŞARJ OLMAMIŞTIR. NEYSE SİZ SİZ OLUN BÖYLE FİRMALARIN MALLARINI ALMAYIN.

    İZNİNİZLE ETİKETLEMEK İSTİYORUM

    PİRANHA TEKNİK SERVİS E ULAŞAMIYORUM
    PİRANHA TABLETİM ARIZALANDI
    PİRANHA TABLET ALACAĞIM
    PİRANHA TABLET ALACAKLAR DİKKAT
    PİRANHA TABLETLER NASIL
    PİRANHA TABLET ALANLAR
    PİRANHA TABLET MÜŞTERİ HİZMETLERİ NO SU
    PİRANHA TABLET ALINIRMI
    PİRANHA TABLET
    PİRANHA NAVİGASYON
    PİRANHA
    piranha.com.tr




  • sn piranha
    öncelikle tabletim arızalandı ve servise gondericem fakat korkuyorum çünkü şikayetvar.com da şikayetlerde hep servise gelen urunlerdrn pata aldigi soyleio yani bi arkadas 120 tl ekran icim para vermis halbuku sigprta ve garantiside varmis boyle bi ek ucret olurmu? ve son sorum nede sikayetvar.comdaki hicbir sikayeti cevaplamadnz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rom demissiniz ama ben burda link göremiyorum nereden indiriecegim img dosyasini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Piranha marka Aigle-N model kablosuz mouse sahibiyim.
    Mousetan genel anlamda memnundum ancak yaklaşık 2 ay önce bozuldu.
    Sorun çok enteresan bir şekilde işliyor. Mouseun tuşları çalışıyor, usb alıcı da sorun yok yani. Sağ, sol tuş ve tekerlek bilgisayara cevap verebiliyor. Ancak, imleci kaydıramıyor. Sadece tuşlar çalışıyor. Zaten farenin ışığı da yanmıyor. Pilde sorun yok zira yeni ve güçlü pillerle de deneme yaptım ayrıca söylediğim gibi tuşlar da sorun yok.

    Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

    Kenan Kahya
  • arkadaşlar burada görülen alet 5 inch piranha navigasyon alet orjinal fatura ve ambalajında teknosadan alınmıstır alet arıza yaptıgında bir elektronıkci olaraımk actım garantisi doldugu için. gördüğüm manzara resimdede anlattıgım gibi usb baglantısı sadece arkadan 3 kablo ile lehimlenmiş ama ana borda baglı asıl 4 adet ayak lehimlenmeden acıkta bırakılmıs. bunun neticesinde her araca takıp cıkartmada oynadıgından arka kısım kısa devre yaparak cihaz kullanılamaz duruma gelmiştir. (bu alet firma tarafından kötü amaclı olarak özel yapılmış olup sonuç ortadadır) kendilerine iletişim kurup konustugumda önce garanti dısı diye kabul etmediler ısrarım üzrine gönderin dediler sonucta paketi acmadan bana geri gönderdiler.BUNDAN SONRA SI SİZLERİN TAKTİRİDİR.. HERKESİN BİLGİSİNE**
    AYRICA BU YETKİLİ ŞAHIS NEDEN O 4 ADET BAGLANTININ ACIKTA OLDUGUNU BANA ACIKLAMADI BURADA ACIKLARSA HEPİMİZİN BİLGİSİ OLUR**
     Piranha Destek Cevaplıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denmus2011

    EVET ARKADAŞLAR AN İTİBARİYLE TABLETİM SERVİSTEDİR. EKRANI BOZULMUŞTU. YANİ YARISINDA GÖRÜNTÜ VAR YARISINDA ÇİZGİLİ GÖRÜNÜYORDU. 2-3 GÜN OLDU İSTANBULA GÖNDERDİM. DÜN VE BUGÜN Kİ YAZIŞMALARIMIZ SONUCUNDA EKRANIMIN KIRIK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. 120 TL İSTİYORLAR. SAĞLAM YOLLADIĞIM ÜRÜNÜMÜ KIRIK İLAN ETTİLER. BURDAKİ DESTEK ADI ALTINDA Kİ ARKADAŞA DA PM DEN MESAJ ATTIM AMA O DA PEK ORALI OLMADI. CEVAP BİLE VERMEDİ. NEYSE SORUN DEĞİL 150 TL LİK TABLETİMİ KAYBETMŞ OLABİLİRİM AMA BÖYLE FİRMALARA KARŞI BİRLİK OLURSAK ONLAR DAHA ÇOK ŞEYLERİNİ KAYBEDECEKTİR. BENDEN SİZE KARDEŞ TAVSİYESİ PİRANHA GİBİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ FİRMALARIN MALLARINI ALMAYIN. ARAŞTIRIN EN AZINDAN TEKNİK SERVİSİ OLSUN. YOKSA SERVİSİ HİÇ ALMAYIN DAHA İYİ. LANET OLSUN ALDIĞIM VE SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİM GÜNE. BUNLARIN TELEFON NUMARALARI BİLE YOK. ARIYORUM ŞU AN ÇOK YOĞUN BEKLEYİN DİYOR VE SAATLERCE BEKLEMENİN ARDINDAN TELEFONU AÇAN YOK. YANİ RESMEN UFACIK ALET İÇİN REZİL OLUYORSUNUZ. BENDE ÖNEMLİ DEĞİL DEDİM TEKNİK SERVİS DESTEĞİ ÇÜNKÜ TABLETİ EVDEN BİLE ÇIKARMADIM DOĞRU DÜRÜST. HATTA KULLANMADIM SAYILIR. TOPLASAK 5-10 KERE ŞARJ OLMAMIŞTIR. NEYSE SİZ SİZ OLUN BÖYLE FİRMALARIN MALLARINI ALMAYIN.

    İZNİNİZLE ETİKETLEMEK İSTİYORUM

    PİRANHA TEKNİK SERVİS E ULAŞAMIYORUM
    PİRANHA TABLETİM ARIZALANDI
    PİRANHA TABLET ALACAĞIM
    PİRANHA TABLET ALACAKLAR DİKKAT
    PİRANHA TABLETLER NASIL
    PİRANHA TABLET ALANLAR
    PİRANHA TABLET MÜŞTERİ HİZMETLERİ NO SU
    PİRANHA TABLET ALINIRMI
    PİRANHA TABLET
    PİRANHA NAVİGASYON
    PİRANHA
    piranha.com.tr


    Sayın denmus2011,

    Teknik konularda size destek verebilirim bu tip konular ağırlıklı olarak teknik servisin sorumluluğunda olduğundan nasıl işlem yapıldığını net olarak size söyleyebilmem için gönderici adınızı yada cihazın seri numarasını PM den bana iletin. PM den mesaj atıtığınızı belirtmişsiniz ancak sizden bana gelen özel bir mesaj yok bu yazışmaları site adminleride görmektedir. Size ait tek mesajınız bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ensdgn005

    sn piranha
    öncelikle tabletim arızalandı ve servise gondericem fakat korkuyorum çünkü şikayetvar.com da şikayetlerde hep servise gelen urunlerdrn pata aldigi soyleio yani bi arkadas 120 tl ekran icim para vermis halbuku sigprta ve garantiside varmis boyle bi ek ucret olurmu? ve son sorum nede sikayetvar.comdaki hicbir sikayeti cevaplamadnz

    Sayın ensdgn005,

    PiranhaPlus üyesiyseniz sitemize PiranhaPlus üyeliğinizle giriş yapın. PiranhaPlus bölümüne girin burada yer alan arıza bildirim formunu doldurup çıktısını alın. Bu işlemden sonra kargo firması adresinizden cihazı teslim alacaktır kendinizde ücretsiz olarak mng kargo aracılığıyla gönderim yapabilirsiniz. PiranhaPlus müşterilerinden kullanıcı kaynaklı, fiziksel hasarlı durumlarda ücret talep edilmemektedir.

    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: play123asdf

    rom demissiniz ama ben burda link göremiyorum nereden indiriecegim img dosyasini

    Sayınn play123asdf,

    Tek mesajınız var ve hangi konuda yardımcı olabileceğimi yazmamışsınız. Hangi konuda yardım istediğinizi belirtirseniz size daha detaylı yardımcı olabilirim.

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjknn

    Selamlar,

    Piranha marka Aigle-N model kablosuz mouse sahibiyim.
    Mousetan genel anlamda memnundum ancak yaklaşık 2 ay önce bozuldu.
    Sorun çok enteresan bir şekilde işliyor. Mouseun tuşları çalışıyor, usb alıcı da sorun yok yani. Sağ, sol tuş ve tekerlek bilgisayara cevap verebiliyor. Ancak, imleci kaydıramıyor. Sadece tuşlar çalışıyor. Zaten farenin ışığı da yanmıyor. Pilde sorun yok zira yeni ve güçlü pillerle de deneme yaptım ayrıca söylediğim gibi tuşlar da sorun yok.

    Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

    Kenan Kahya

    Sayın bjknn,

    Malesef cihazınızda donanımsal sorun var imleç hareketini sağlayan enteğre arızalıdır. Bu durumda cihazı teknik servise göndermeniz gerekecektir.

    KOlay gelsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaziko

    arkadaşlar burada görülen alet 5 inch piranha navigasyon alet orjinal fatura ve ambalajında teknosadan alınmıstır alet arıza yaptıgında bir elektronıkci olaraımk actım garantisi doldugu için. gördüğüm manzara resimdede anlattıgım gibi usb baglantısı sadece arkadan 3 kablo ile lehimlenmiş ama ana borda baglı asıl 4 adet ayak lehimlenmeden acıkta bırakılmıs. bunun neticesinde her araca takıp cıkartmada oynadıgından arka kısım kısa devre yaparak cihaz kullanılamaz duruma gelmiştir. (bu alet firma tarafından kötü amaclı olarak özel yapılmış olup sonuç ortadadır) kendilerine iletişim kurup konustugumda önce garanti dısı diye kabul etmediler ısrarım üzrine gönderin dediler sonucta paketi acmadan bana geri gönderdiler.BUNDAN SONRA SI SİZLERİN TAKTİRİDİR.. HERKESİN BİLGİSİNE**
    AYRICA BU YETKİLİ ŞAHIS NEDEN O 4 ADET BAGLANTININ ACIKTA OLDUGUNU BANA ACIKLAMADI BURADA ACIKLARSA HEPİMİZİN BİLGİSİ OLUR**
     Piranha Destek Cevaplıyor

    Sayın jaziko,

    Sizinle polemiğe girmeyeceğim ancak bu durumu forumu takip edenlerde bilmeli, yani siz 2 yıl sorunsuz kullandınız ve sonra usb portu kırıldı sizde içini açtınız. Bakın elektronikçi olabilirsiniz ancak kendi çektiğiniz resimde bile devre üzerinde yanık izleri bulunmakta. Kötü amaçlıdan kastınız nedir bilemiyorum ancak kötü amaçlı yapılan bir cihazı değil 2 yıl 2 hafta bile doğru dürüst kullanamazsınız.

    Kolay gelsin.




  • Sayın Piranha yetkilisi arkadaşım , cihazım açılışta piranha yazısında kalıyor ne yapmam gerekli ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARIKENES -- 20 Şubat 2014; 15:19:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TARIKENES

    Sayın Piranha yetkilisi arkadaşım , cihazım açılışta piranha yazısında kalıyor ne yapmam gerekli ?

    Sayın TARIKENES,

    Cihazınız açılış logosunda kalıyorsa yazılımsal bir sorundur. Yazılım yükleyerek bu sorunu çözebilirsiniz. Sitemizden kullandığınız ürünün sayfasına girin Destek>Sürücü ve Yazılımlar bölümünden cihazınıza ait yazılım (rom) dosyalarını indirip yazılım yüklemesi yapınız.

    Kolay gelsin.
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    İyide cihazda hiç bir fiziksel hasar düşme çarpma sıkışma falan yok. Sitenizden de yazdım. Sadece bana özel olduiçin olsa gerek sizin kadar kibar bir cevap gelmedi.
    Resmen "git ne halin varsa gör" mesajı idi.

    Cihazda fizsel hasar yok ise ( dokunmatik cam dışında kırık var çatlak şeklinde ve çizik bile yok ) nasıl kullalnıcı kusurlu bulunur?
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    valla joziko bak şu cümlede çok haklı arkadaş "ancak kötü amaçlı yapılan bir cihazı değil 2 yıl 2 hafta bile doğru dürüst kullanamazsınız"
    benim başıma geldi 10.1 tabletleri 10. gününde falan çatladı :) ama cihazda çatlamayı gerektirecek hiç bir deformasyon yok. Ama gene kullanıcı kusuru :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TARIKENES

    Sayın Piranha yetkilisi arkadaşım , cihazım açılışta piranha yazısında kalıyor ne yapmam gerekli ?

    Ciddiyim
    İadesini iste yapmazlarsa çöpe at
    Bendede aynı sorunlar vardı gonderdım 3 kere
    Elime geçinde 1 hafta içinde aynı sorunlar devam etti iadesini aldım şimdi apple kullanıyorum müşteri memnuniyeti %100000
    Bu pirananın kullandıgı malzeme kalitesi ortada
    Şimdi dersin paran varsa neden piranha alıyorsun
    Şöyle cevap vereyim 2.el 250 liraya apple ipod
    touch 4. Nesil al piranhadan kurtul oyunları stabil şekilde oyna ve apple kalitesini gör



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 19 Şubat 2014; 21:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.