Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.123
Cevap
249
Favori
943.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba Piranha Destek yetkilisi, iyi çalışmalar...

    yaklaşık 2 aydır yardım bekliyorum, PM'den kaç defa mesaj attım, eski mesajlar otomatik siliniyor demişlerdi. tekrar tekrar yazıyorum. yoksa, cevap verildi de benim mi haberim yok acaba diye düşündüm hatta.

    1. cihazımın modeli: Piranha Pathfinder GPS Navigation System

    2. SERİ NO: GT 85301356

    3. ID Serial: 5434583048485f30

    SD kartla reset yaptırdınız, gönderdiğiniz dosyaları cihaza yükledim ancak açıldıktan sonra dil seçiniz menüsünde takılıp kalıyor.

    yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler, kolay gelsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperd82

    Rıdvan Bey merhaba 2 sorum var;

    1- Piranha Encore cihazıma "avi" uzantılı film attım ama "srt" uzantılı Altyazıyı görmüyor. Altyazı desteği yok mudur?
    2- Güncelleme işlemini yaptıktan sonra SD kartta oluşan "Mobile Navigator" "Manufacturer" gibi klasör ve dosyaları silebilir miyiz yoksa sonraki güncelleme için başka yerde saklayalım mı? Çünkü silmeyince kapatıp açtığımızda yine güncelleme yapmaya başlıyor.

    teşekkürler.

    Rıdvan Bey yukarıdaki sorulara ek olarak.

    Güncelleme için indirdiğim Synctool "2011.02.09" Tarihli (2011 Q1 sanırım.)

    Naviextras'ta 2012 Q4 haritası var ama ÜCRETLİ. Bunu nasıl yükleyeceğim?

    Nasıl oluyor "Ömür Boyu Güncelleme" anlamadım?
  • Piranha Quattro tip navigasyon cihazım var...Cihazım açılıyor...fakat navigasyona girmek için ekrana tıkladığımda...sağ altta yazılar çıkıyor ve en son MAINVIEW INIT yazısında kalıyor navigasyona geçmiyor...ne yapmam gerekiyor...daha önce cihazın yedeğini almadım...yardımcı olursanız sevinirim..

    Cihazın kutusunda seri no: P36415997 yazıyor cihazın arka kısmında ise: P3348024

    iletişim : yerol81@hotmail.com

    piranha sitesi size yönlendirdi...
  • Bir cihazın herşeyi mi dandik olur kardeşim malı satana kadar kardeşim sizin yapmış olduğunuz...

    Bir kere bu vermiş olduğunuz ücretsiz 30 gün sigorta olayı da tamamen yalan adamları arıyorum cevap bile vermiyorlar..

    +

    Piranha da arıyorum onlarda cevap vermiyorlar.. Siz nasıl mal satıyorsunuz kardeşim.. Bi güncelleme yapacağım . Vermiş oldğunuz program bile aygıtı görmüyor..Diğer update harita programları görüyor.Bir sizin program görmüyor..

    ve adamların daha web siteleri bile açılmıyor ki .... 30 dk'dır bekliyorum yükleme çubuğu tamamlandı sitenin yarısı yok.. Ya siz bi gidin allah aşkına haram zehir zıkkım olsun.

    Bu kadar milleti kandırıyorsunuz bunun hesabını diğer tarafta soracaklar emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amedjhN -- 21 Ocak 2013; 18:13:17 >
  • Piranha Plus garantisi hakkında piranha.com.tr üzerinden iletişime geçmeye çalıştım, donanımhaber profilinize pm attım ancak geri dönüş yapılmadı. Cevap bekliyorum.. İyi günler.
  • ulan belanızı buldun emi

    telefonlara çıkan yok, site dersen görüntü var iş yok. forumda cevap veren yok. birde piranhaplus aldık işe yarar diye. sorunum var ulaşacak adam yok. zehir zıkkım olsun.
  • Bende tableti geçen hafta aldım sistem güncellemesi 4.0.4 sistem güncellemsi nasıl yapılıyo sistem güncellemlerinde şimdi denetle yazısına tıkladım güncel dedi bide android 4.1 güncellemesini yükleyince android markette bazı oyunlar açılmıyomus şimdi güncellesem mi güncellemesem mi kararsız kaldım
  • Piranha 7 aldım çocuğa karne hediyesi diye ama cihaz açılmıyor bile. Şarj etttik yine yok. Çizgi çizgi ekran geliyor. Beş para etmez bir cihaz paranızı sokağa atmayın.
  • Rıdvan bey kayıp mı oldu acaba?= Burada ise bir kaç sorum olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sguvtr

    Sayın yetkili,
    Daha önce buradan Piranha Dispatcher cihazım ile ilgili problemleri halletmiştiniz. Bir problemim daha ortaya çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim. Dispatcher cihazımı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve memnunum. Ancak havalar soğuduktan sonra ekranın dokunmatiği algılamamaya başladı. Ancak araba ısınıp ekran da ısınıncaya kadar dokunmatik çalışmıyor. Yardımınızı bekliyorum.

    Rıdvan bey, 28 Kasım 2012 tarihinde yazdığım sorunumu hala cevaplamadınız. aynı sorunu Piranha.com.tr sitesine de bildirmiştim ama maalesef dalga geçer mahiyette cevap verdiler. Ben de dalga geçmeden akıllı ve mantıklı cevap vermelerini isteyince cihazınızı söküp gönderin dediler. Ancak daha sonra bir şey farkettim ki bu dokunmatik kaybı sorununun bundan kaynaklanabileceğini düşündüm. Sorum şu; bir kaç gün önce Dispatcher navigasyonumun ekranının üzerinde kalın bir film tabaka olduğunu farkettim. Acaba bu orjinal mi yoksa çıkarılması gerekiyordu da biz mi monte ederken çıkarmayı unuttuk? Bu film tabaka çıkarılırsa dokunmatik ekran kendine gelebilir mi? Şu anda havalar soğuk olduğu için ekran ve cihaz ısınana kadar dokunmatiği çalışmıyor? İnşallah bu sorumu cevaplarsınız.
  • Rıdan Bey kayıp ya da izinli herhalde ama ben yine de soru/nu/mu yazayım.

    Eskisi uzun zamandır bozuk olduğu için geçenlerde Piranha Charger H Type Oto Teyp aldım. Asıl amacım sürekli dinlediğim bir radyo kanalını arabamda da dinlemekti.
    Büyük bir heyecanla teybi taktırdım. Acelemden dolayı taktırdığım yerde ayrıntılı inceleyemedim. Ama usta gerekli ayarları yaptı denedi tamam dedi ben de yola çıktım.
    Yine heyecanla radyomun frekansını arattırdım ama o da ne o frekansta durmuyor. Yani bulamıyor. Diğer kanalları çekiyor. Benim istediğim frakansı bulamıyor. İnce ayarlarla o frekansa geldim ama yine de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor.
    Sonra bazı yerlerde az da olsa çekiyor. Araba hareket edince sağa sola dönünce o da kayboluyor.
    Kafayı yiycem. Ben sadece o radyoyu dinlemek için aldım ama teyp sadece o radyoyu çekmiyor.
    Dinlemek istediğim radyoda bir problem yok çünkü telf.nun radyosunda, başka arabalarda, evde gayet güzel dinlenebiliyor.
    Hatta radyo verici antenlerinin bakımını yapan ustayı buldum ona sordum. Çekmiyorsa senin teybinde problem vardır. Çünkü senin dinlemek istediğin radyo kanalının frekansı/güçü çok güçlü dedi. Hatta benim teybin çektiği kanallardan birinin gücü 60 watlıkmış (yayın gücü) benim teybin çekmediği benim sırf onu dinlemek için teyip aldığım kanalın gücü ise 450 watmış.

    Evet Sayın Piranha Yetkilisi, çözüm önerin var mıdır, yoksa cihazı geri vereceğim...
  • piranha business tab 7 sahibiyim android 4.1.1 yükledim ama marketteki çoğu uygulama uyumsuz diyoo. tekrar android 4.0.4 geri dönmek istiyorum ama p440 seri numaralı android 4.0.4 romu yok onu nereden edinebilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.bu arada android 4.1.1 sürümüne şu an için geçmeyim market sıkıntıları var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nashiila_2489 -- 22 Ocak 2013; 2:33:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piranha business tab 7 sahibiyim android 4.1.1 yükledim ama marketteki çoğu uygulama uyumsuz diyoo. tekrar android 4.0.4 geri dönmek istiyorum ama p440 seri numaralı android 4.0.4 romu yok onu nereden edinebilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperd82

    quote:

    Orijinalden alıntı: buthoan

    quote:

    Orijinalden alıntı: alperd82

    quote:

    Orijinalden alıntı: buthoan

    merhaba bende piranha safari ultra black 4 gb mp4 çalar var. genel olarak memnunum fakat "fizy" den indirdiğim mp3 formatındaki müzikleri açmıyor, youtube dan indirdiğim tüm mp3 leri açıyor ama fizy den indirdiklerimi açmıyor dosya yanlış diyor

    bu sorunla ilgili piranha sitesi destek bölümünde "Mp3 Çalarınıza müzikleri dosya halinde değil, müziklerinizi dosya açmadan çıkarılabilir diskin içine yüklemeniz gerekmektedir."
    diyor ama ne demek istiyor tam anlamadım, bu nedenle de çözemedim.
    bu sorunu nasıl çözebilirim, teşekkürler...

    MP3 çaları bilgisayara bağladığında onu "Çıkarılabilir Disk: F" (G, H vs. olabilir) gibi bir isimle görür. MP3'leri direkt bunun içine at, bunun içinde ayrı ayrı klasörler oluşturma demek istemiş yani "Youtube", "Fizy" gibi ayrı ayrı dosyalar yapma demek istemiş. Belki Fizy'den inenleri ayrı bir dosya içine koyduğun için çalmıyordur. Youtube'dan inenler gibi ortaya bırak MP3'leri...

    dediğiniz gibi klasöre almadan direk atarak da yaptım lakin yine açmadı, ama youtube dan indirdiklerimi her türlü açıyor (klasör içi-dışı) ama fizy den indirdiklerim açılmıyor
    oysa gerek telefonum gerekse bilgisayarda bu dosyalar açılıyor sadece mp4 çalarda açılmıyor

    Fizy'den inenlerin uzantısı farklı olduğu için açmıyor olabilir mi veya Fizy'den inenlerde Lisans olduğu için sadece indirdiğiniz cihazda çalışıyor başka cihaza kopyalayınca çalmıyor olabilir mi veya Rıdvan Bey nerede? :)

    ben sorunumu hala çözemedim
    fizy den inenler bu cihaz hariç diğer her yerde çalıyor (tv, pc, tel.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperd82

    quote:

    Orijinalden alıntı: alperd82

    Rıdvan Bey merhaba 2 sorum var;

    1- Piranha Encore cihazıma "avi" uzantılı film attım ama "srt" uzantılı Altyazıyı görmüyor. Altyazı desteği yok mudur?
    2- Güncelleme işlemini yaptıktan sonra SD kartta oluşan "Mobile Navigator" "Manufacturer" gibi klasör ve dosyaları silebilir miyiz yoksa sonraki güncelleme için başka yerde saklayalım mı? Çünkü silmeyince kapatıp açtığımızda yine güncelleme yapmaya başlıyor.

    teşekkürler.

    Rıdvan Bey yukarıdaki sorulara ek olarak.

    Güncelleme için indirdiğim Synctool "2011.02.09" Tarihli (2011 Q1 sanırım.)

    Naviextras'ta 2012 Q4 haritası var ama ÜCRETLİ. Bunu nasıl yükleyeceğim?

    Nasıl oluyor "Ömür Boyu Güncelleme" anlamadım?

    Piranha Müşteri Hizmetlerini aradım:

    Encore'da Altyazı desteği yokmuş.
    "Mobile Navigator", "Manufacturer" gibi dosyaları bir PC'ye yedeklemek iyi olurmuş.

    2 sorumu lütfen cevaplayın:

    1- SUBWOOFER çıkışına ANFİ olmadan subwoofer bağlanabilir mi?
    2- "Şubat 2011" haritasından başka ücretsiz güncelleyebileceğimiz harita yok mu? 2 yıl geçmiş bunun üstünden? Bu nasıl "ÖMÜR BOYU GÜNCELLEME"?
  • 19.01.2013 tarihinde alınmış olan Piranha NoTraffic S Tip navigasyon cihazımı Ankara ilinde ikamet ettiğim üzere kullanmaya başladım. Cihaza TMC anteni takılı bulunmakta ve araç radyo frekansı RadyoD 104.0 fm doğrultusunda ayarlı olmasına rağmen ekran sol üst köşesinde yer alan trafik sinyali alınamamaktadır. Piranhanın bu tip cihaz için hazırlamış olduğu videolara istinaden yapılması gerekenler aynen yerine getirilmiş olup 15-30dk arası beklenmiştir. Fakat ne yazık ki RDS alınamamaktadır. Bu problemin çözümüne ilişkin izlenecek yol hakkında sizlerden bilgi rica ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amedjhN

    Bir cihazın herşeyi mi dandik olur kardeşim malı satana kadar kardeşim sizin yapmış olduğunuz...

    Bir kere bu vermiş olduğunuz ücretsiz 30 gün sigorta olayı da tamamen yalan adamları arıyorum cevap bile vermiyorlar..

    +

    Piranha da arıyorum onlarda cevap vermiyorlar.. Siz nasıl mal satıyorsunuz kardeşim.. Bi güncelleme yapacağım . Vermiş oldğunuz program bile aygıtı görmüyor..Diğer update harita programları görüyor.Bir sizin program görmüyor..

    ve adamların daha web siteleri bile açılmıyor ki .... 30 dk'dır bekliyorum yükleme çubuğu tamamlandı sitenin yarısı yok.. Ya siz bi gidin allah aşkına haram zehir zıkkım olsun.

    Bu kadar milleti kandırıyorsunuz bunun hesabını diğer tarafta soracaklar emin olun.


    +1
  • beşinci kez yazıyorum ......................................piranha extradan harita güncellemesi yaptıktan sonra haritalar gitti
    bende dosyaları epeyce bi karıştırdım acaba piranha senatör model cihazımı eski haline nasıl getirebilirim
    cihazımın seri no su P38816557
    UUID:LH11090104815854
    data dosyası var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ab1420

    quote:

    Orijinalden alıntı: amedjhN

    Bir cihazın herşeyi mi dandik olur kardeşim malı satana kadar kardeşim sizin yapmış olduğunuz...

    Bir kere bu vermiş olduğunuz ücretsiz 30 gün sigorta olayı da tamamen yalan adamları arıyorum cevap bile vermiyorlar..

    +

    Piranha da arıyorum onlarda cevap vermiyorlar.. Siz nasıl mal satıyorsunuz kardeşim.. Bi güncelleme yapacağım . Vermiş oldğunuz program bile aygıtı görmüyor..Diğer update harita programları görüyor.Bir sizin program görmüyor..

    ve adamların daha web siteleri bile açılmıyor ki .... 30 dk'dır bekliyorum yükleme çubuğu tamamlandı sitenin yarısı yok.. Ya siz bi gidin allah aşkına haram zehir zıkkım olsun.

    Bu kadar milleti kandırıyorsunuz bunun hesabını diğer tarafta soracaklar emin olun.


    +1

    +2 +4+5+6........vs.vs.
  • Avatar modelini yeni aldım kaç saat şarj etmem gerekir ?
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.