Şimdi Ara

Piranha Business Tab 7 hakkında görüşleriniz ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
16
Favori
153.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Piranha Yetkilisi

    Tabletimi P.Plus Garanti ile arızalarının bakılması için göndermek istiyorum. Fakat 2 gündür kayıt yaptıramıyorum. Formu oluşturmak istediğimde bir sayfa açılıp " NO MEMBERSHIP" uyarısı veriyor. Site üzerinden mesaj yazıp sorunu bildirdim. Oradan bilgilerinizi yazın cevabı geliyor. Formunuz çalışmıyor. Bunu kontrol edip acil bilgi verin lütfen.
  • Piranha Business Tab II 7 16-GB olanını kullanan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .brian.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Neo_123

    Arkadaşlar ne zamandan beri bu tableti araştırıyorum. Açıkcası ürüne çok ısındım yalnız bir kaç sorunum var:
    1.Bir kaç kişiden ürünün kulaklık girişinin parazitli olduğunu söylüyorlardı. Ben ürünü sürekli kulaklık ile kulanacağım için bu kısım çok önemli
    2.Bir çok kişi wifi çekiminin çok düşük olduğunu belirtmiş. Benim modemim evimizin salonunda ve bende cihazı sadece salonda kullanacağım...Oda içerisinde takılma,bağlantıda kopma,kesilme gibi bir problemle karşılaşırmıyım??? Zaten odamız küçük
    Ayrıca cihazı elimize aldığımız zaman oyuncak gibi değildir umarım kasa kalitesi
    Aklıma gelirse daha sorarım arkadaşlar herkese iyi günler dilerim cevaplarınızı bekliyorum....

    kulaklığı bilmemde wifi gerçekten çok kötü. hızı iyi fakat çekim gücü hiç iyi değil. ve modemden farklı bi odadaysanız tablette elinizde değilde bir masada duruyorsa wifi çekimi iyice düşüyor ama bu fiyata normal karşılıyorum.

    Teşekkürler hocam. Başka bir odada kullanmayı düşünmüyorum zaten modem direk yatağımın baş ucunda olduğundan pek problem olmaz herhalde odanın için de dolaşırım en fazla




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

    quote:

    Orijinalden alıntı: sicakyuz

    quote:

    Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

    quote:

    Orijinalden alıntı: sicakyuz

    Merhaba arkadaşlar.m

    Ürünü kullanan tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak. Yanıtlayabilirlerse çok memnun olurum:

    1-Bu ürünün Google Talk, Skype, MSN gibi programlar aracılığıyla görüntülü konuşma kabiliyeti nasıldır? Akıcılık ve kalite nasıl?

    2-Türkçe klavye desteği nasıl? Buraya (foruma) yazarmış gibi uzun uzun mesajlar yazabilir miyim rahatça?

    3-Kulaklıkla MP3 dinleme performansını merak etmekteyim. (Eşimde Galaxy Mini/5570 var ve kulaklık sesinden memnun değil. Az ses çıktığından şikayetçi ve bunu da eşime alacağız)

    4-İnternet radyolarını deneyen oldu mu? Örneğin Radyo Kuzey canlı yayın dinlemeyi dener misiniz?

    5-İnternet üzerinden dizi seyretme maksatlı cihazın performansı nasıl. Meselahttp://www.startv.com.tr/video-arsiv/bipsiz-77-bolum linkindeki gibi video izlenebilir mi? Hatta bu gibi videolar HDMI üzerinden televizyona bağlanarak nasıl bir verimle seyredilebilmekte?

    6-Word Excel sayfalarında değişiklik yapılabiliyor mu yoksa sadece görüntüleme maksatlı mı?

    7-9 inçlik versiyon ile her şey birebir aynı görünmekte. Bu da ekran çözünürlüğüne olumsuz etki etmez mi? 70 TL için 9" almak mantıklı mı?

    Yardımcı olursanız memnun olurum.

    Selamlar

    cihazın kullanıcıyım word excel sayfalarını değiştirebiliyorsunuz. internetten hd videoları bile donmadna izleyebiliyorsunuz . internet radyosunu denmeiedm. kalite fiyata göre kötü değil . türkçe klavye desteği androidlerde ki ile aynı ama bana sorarsan kesinlikle ama kesinlikle .http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=328 ben size bunu alın derim akakce de 309 lirayada var arka kamerası 5 mega pixel size kesinlikle bunu öneririm ...!!! ekran ne kadar büyük o kadar iyi .


    İlginiz için teşekkür ederim.

    İnternetten video izlemede sıkıntı olmadığını söylemişsiniz. İlk mesajımdaki linkteki videoları TV'den izleyebilir miyim?

    Bir de görüntülü konuşma özelliği nasıl? Uyum sağlamadığı program var mı?

    Selamlar

    kesinlikle sayfa açıldıktan sonra video donmuyor o konuda sıkıntı yok . skype ile görüntülü görüşmeyi hiç denemedim ama deniyeceğim bi gün . sıkıntılı olan tarafı tarayıcı arada dpnuyor o yüzden firefox'u kullanıyorum cihazda ben . neo_123 wi-fi sıkıntısı pek çekmiyorum modemimin çekme kapisetise çok fazla :D başka yerde kullanmadığım için bişey diyemicem . şu parazit konusuna gelirsek hayır öyle bir şey yok hiç parazit almadım kulaklıklarında bi problem olabilir . bende philips kaliteli kulaklık var öyle bi sıkıntı gelmedi bana .

    Çok Sağolun. Özellikle şu kulaklık konusu beni çok düşündürüyordu ki açıklama yapmanız çok iyi oldu.. bu tip ürünlerde şarz cihazı biraz sıkıntılı olabiliyor acaba bu ürünün şarz cihazında ne gibi eksiler var??? bunların haricinde tabletin diğer eksi yönleri nelerdir? biraz bilgilendirirseniz iyi olacak




  • Git paranı çöpe at, hiç değilse sinirlerin yıpranmaz.
  • cihazn 2 versiyonu ckms . urun eksikleri sarjı 3.5 4 saat gdiyor taracısı 5 para etmez ben firefoxu kullanyorum . bazen nette donması sini edyo beni wi fi cekm kapasitesi dusuk. aklıma bazı seyler gelmiyo ama bu fiyata bu kadar diyim baska soru varsada sorabiliriniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

    cihazn 2 versiyonu ckms . urun eksikleri sarjı 3.5 4 saat gdiyor taracısı 5 para etmez ben firefoxu kullanyorum . bazen nette donması sini edyo beni wi fi cekm kapasitesi dusuk. aklıma bazı seyler gelmiyo ama bu fiyata bu kadar diyim baska soru varsada sorabiliriniz .

    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/piranha-business-tab-7-business-tab-7-arm-cortex-a10-14-ghz-1gb-ddr3-8gb-disk-7-android-4/productdetails.aspx?I_ID=62933


    bunu almayı düşünüyorum da sizin yorumunuzdan sonra soğudum gibi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 80.S.5.5

    cihazn 2 versiyonu ckms . urun eksikleri sarjı 3.5 4 saat gdiyor taracısı 5 para etmez ben firefoxu kullanyorum . bazen nette donması sini edyo beni wi fi cekm kapasitesi dusuk. aklıma bazı seyler gelmiyo ama bu fiyata bu kadar diyim baska soru varsada sorabiliriniz .

    Merhaba Hocam. Şarj süresi için 3.5 4 saat demişsiniz böyle bir süre benim için yeterli olmassa şarja bağlı bir şekilde kullanabilirim Wifi konusunda bir çok arkadaşın şikayetleri var fakat modem yatağımın baş ucunda olduğundan bende sorun olmaz umarım Tarayıcısı beş para etmez demişsiniz fakat bu android tabletlerin içinde gelen tarayıcıların hepsi aynı değilmi? Android konusunda pek bir bilgiye sahip değilim açıkcası. Hız ve stabillik açısından hangi tarayıcıyı önerirsiniz?




  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/piranha-business-tab-7-business-tab-7-arm-cortex-a10-14-ghz-1gb-ddr3-8gb-disk-7-android-4/productdetails.aspx?I_ID=62933

    beyler ben yarın bundan bir tane alıyorum var mı alma diye aman ha arkana bakmadan kaç diye evde 5 pc var ama tabletsiz olmuyor ucuz yollu mantıklı bir şey arıyordum bana bu mantıklı geldi alıyım mı elimde patlar mı.




  • cihazı aylardr kullanyorum cok büyük bi sıkntyla karsılasmadım işimi fazlasyla grüyor. tarayıcı konusun glirsek tüm tabletlerde standart ve baska tabletlerede baktm aynı sıkıntı var hepsinde kesinlikle marketten firefox betayı indirin derim. ama pirnha aynı fiyat tabletlerre göre en iyisi diyebilirim bu arada tableti alrken android 4.0 degilde 4.1 jelly bean olursa daha iyi olur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım dün vatanın indirimiyle 176 TL'ye geldi bence bu fiyata daha iyisi zor gibi dediğiniz gibi ses oranı az ama çok birşeyde beklememek lazım volume boost tarzı bir program yükledim arttı ses. Bu arada dokunmatik ekran falan idare eder galaxy s 3 kullanıyorum ondan sonra kötü geldi ama o kadarda olacak yani. Bu arada cihaz Root'lu :) Çok ilginç ama SU yüklü değildi ama bir baktım blackmart falan yükledim root explorer hepsi direkt çalışıyor. :) Voltage control falanda çalıştı. Hatta voltage control ile pilinden şikayetçi olan arkadaşlar daha iyi verim alabilir diye düşünüyorum. Ben ilk şarj ettim TV izle ile fizy ile epeyi tv seyredip müzik dinledim kurcaladım wifi falanda açıktı parlaklıkda sonra 5-6 saat sonra pili bitti. Sadece tek gözüme çarpan şey cihaz özelliklerinde JB demesine rağmen cihaz üzerinde ICS mevcut ve Piranha sitesindede JB sürümü yok indirilebilir olarak. Birde Cihaz 1 GHZ gibi çalışıyor. 1.4 voltage control yükledikten sonra gördüm ayar yapılabiliyor ama yinede ilginç bir durum buda. Alacak olan arkadaşlar eğer bu paranın üstünde bir para veremem diyorsanız işinizi fazlası ile göreceğini düşünüyorum.




  • vatanda nerden aldın şimdi baktım fiyatı 229 tl ydi nerden nasıl 176tl na aldın acaba link yada adres verirmisin??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdasoneren

    Bende aldım dün vatanın indirimiyle 176 TL'ye geldi bence bu fiyata daha iyisi zor gibi dediğiniz gibi ses oranı az ama çok birşeyde beklememek lazım volume boost tarzı bir program yükledim arttı ses. Bu arada dokunmatik ekran falan idare eder galaxy s 3 kullanıyorum ondan sonra kötü geldi ama o kadarda olacak yani. Bu arada cihaz Root'lu :) Çok ilginç ama SU yüklü değildi ama bir baktım blackmart falan yükledim root explorer hepsi direkt çalışıyor. :) Voltage control falanda çalıştı. Hatta voltage control ile pilinden şikayetçi olan arkadaşlar daha iyi verim alabilir diye düşünüyorum. Ben ilk şarj ettim TV izle ile fizy ile epeyi tv seyredip müzik dinledim kurcaladım wifi falanda açıktı parlaklıkda sonra 5-6 saat sonra pili bitti. Sadece tek gözüme çarpan şey cihaz özelliklerinde JB demesine rağmen cihaz üzerinde ICS mevcut ve Piranha sitesindede JB sürümü yok indirilebilir olarak. Birde Cihaz 1 GHZ gibi çalışıyor. 1.4 voltage control yükledikten sonra gördüm ayar yapılabiliyor ama yinede ilginç bir durum buda. Alacak olan arkadaşlar eğer bu paranın üstünde bir para veremem diyorsanız işinizi fazlası ile göreceğini düşünüyorum.

    Nasıl 174 TL'YE GELDİ REYİZ ?




  • %29 İndirim vardı 176.80 TL'ye geliyordu fiyat genelde hastasonları bu indirimleri yapıyorlar.
  • Bimekste bir olay var 12 ay içinde geri getirince yarısını geri veriyolarmis o kampanya ile almayı dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

    Bimekste bir olay var 12 ay içinde geri getirince yarısını geri veriyolarmis o kampanya ile almayı dusunuyorum

    nası bi kampanya hocam o ben bilmiyordum? öyle birşey varsa aldığın tv yi de götürürsün yarısını geri verirler. ben tam anlayamadım da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hannibal

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

    Bimekste bir olay var 12 ay içinde geri getirince yarısını geri veriyolarmis o kampanya ile almayı dusunuyorum

    nası bi kampanya hocam o ben bilmiyordum? öyle birşey varsa aldığın tv yi de götürürsün yarısını geri verirler. ben tam anlayamadım da

    Bir paket var, alırken %10 daha fazlasını ödüyorsunuz. Daha sonra ürünün daha üst modellerini almak isterseniz belli sürelere göre eski ürün fiyatının belli bir bölümünü yeni üründen düşüyorlar. İkinci senede %50, üçüncü senede %25 oluyor bu oran. Şurada açıklaması var:http://www.bimeks.com.tr/hizmetler/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcanata -- 25 Aralık 2012; 8:50:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkim_

    Arkadaşlar merhaba,

    Bende sadece okuma ve çok nadir de olsa internette bir şeylere bakma adına Piranha Business Tab 7 aldım.

    Sanırım sitesinde bunun ile alakalı 440 numaralı herhangi bir rom yazılımı yok.

    Bunun recovery menüsüde yok.

    Usb kablo vs. ile demişler ama öyle bir menü gelmiyor.

    Bu cihaz ile uğraşan arkadaşlar var mı?

    Var ise, custom rom denemeye çalışan arkadaşlar oldumu.

    Mesela Aurora A10 cpu lar için Jelly Bean yapılmış.

    Bunu atmayı başaran bir arkadaş var mı?

    Piranha img dosyası haline romu veriyor, yani ellerinde kurdukları bir cihazı aslında livesuit ile img halinde yedeklemişler, ve bunu diğer tabletlere basmak için bize sunmuşlar.

    Paslaşarak aşabiliriz belki.

    Kolay gelsin.

    PIRANHA BUSINESS TAB 7 ANDROİD 4.1.1 JELLY BEAN GÜNCELLEMESİ

    Ram yetersiz, işlemci yetersiz, grafik kartı yetersiz denilip, müşterilerini Android güncellemelerinden mahrum bırakan dev firmalara inat Piranha Android Tablet kullanıcılarına Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini yayınlıyoruz.

    NOT: Bu güncelleme Business Tab 7 P423, P426, P433 serili cihazlarımız içindir. Diğer modellerimiz için en kısa sürede Androd 4.1 Jelly Bean güncellemesi yayınlanacaktır. Diğer modellerimiz için güncelleme yayınlama tarihiniwww.piranha.com.tr haberler bölümünden takip edebilirsiniz.

    Aşağıdaki linkten LiveSuit yazılım (rom) yükleme programını indirin,

    http://yadi.sk/d/EOFjyga81Qz9C

    Aşağıdaki linkten Business Tab 7 için Android 4.1 Jelly Bean yazılım (rom) dosyasını indirin,

    http://yadi.sk/d/zvjIj82m1QxQe

    Aşağıdaki linkten LiveSuit programı aracılığıyla yazılım (rom) yükleme videosunu izleyebilirsiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=HbCNs1u8DNw

    Cihazın stabil çalışması için; Yazılım (rom) yüklemesi tamamlandıktan sonra yazılımla yüklenen uygulamaların kurulmasını bekleyin. (5-10Dk) sürebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 26 Aralık 2012; 9:56:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkim_

    Arkadaşlar merhaba,

    Bende sadece okuma ve çok nadir de olsa internette bir şeylere bakma adına Piranha Business Tab 7 aldım.

    Sanırım sitesinde bunun ile alakalı 440 numaralı herhangi bir rom yazılımı yok.

    Bunun recovery menüsüde yok.

    Usb kablo vs. ile demişler ama öyle bir menü gelmiyor.

    Bu cihaz ile uğraşan arkadaşlar var mı?

    Var ise, custom rom denemeye çalışan arkadaşlar oldumu.

    Mesela Aurora A10 cpu lar için Jelly Bean yapılmış.

    Bunu atmayı başaran bir arkadaş var mı?

    Piranha img dosyası haline romu veriyor, yani ellerinde kurdukları bir cihazı aslında livesuit ile img halinde yedeklemişler, ve bunu diğer tabletlere basmak için bize sunmuşlar.

    Paslaşarak aşabiliriz belki.

    Kolay gelsin.

    PIRANHA BUSINESS TAB 7 ANDROİD 4.1.1 JELLY BEAN GÜNCELLEMESİ

    Ram yetersiz, işlemci yetersiz, grafik kartı yetersiz denilip, müşterilerini Android güncellemelerinden mahrum bırakan dev firmalara inat Piranha Android Tablet kullanıcılarına Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini yayınlıyoruz.

    NOT: Bu güncelleme Business Tab 7 P423, P426, P433 serili cihazlarımız içindir. Diğer modellerimiz için en kısa sürede Androd 4.1 Jelly Bean güncellemesi yayınlanacaktır. Diğer modellerimiz için güncelleme yayınlama tarihiniwww.piranha.com.tr haberler bölümünden takip edebilirsiniz.

    Aşağıdaki linkten LiveSuit yazılım (rom) yükleme programını indirin,

    http://yadi.sk/d/EOFjyga81Qz9C

    Aşağıdaki linkten Business Tab 7 için Android 4.1 Jelly Bean yazılım (rom) dosyasını indirin,

    http://yadi.sk/d/zvjIj82m1QxQe

    Aşağıdaki linkten LiveSuit programı aracılığıyla yazılım (rom) yükleme videosunu izleyebilirsiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=HbCNs1u8DNw

    Cihazın stabil çalışması için; Yazılım (rom) yüklemesi tamamlandıktan sonra yazılımla yüklenen uygulamaların kurulmasını bekleyin. (5-10Dk) sürebilir.

    Bende de P440 var. Yukarıda verilen 4.1.1 i kurduktan sonra alt banttaki geri home butonlarının bulunduğu alan direk üstlerine değilde bir parmak yukarıdan basma ile aktif hale gelir oldu. Tam üzerine bastığımızda algılamıyor cihaz yani. P440 olupta 4.0.4 imajını bana gönderebilecek birileri varmı acaba? P440 üzerinde gelen orjinal yazılım sitesinden farklı idi çünkü. Sitesindeki 4.0.4 dü kurduğum da da aynı sorun ile karşılaştım çünkü.




  • 4,1 yazılımını yükleyemeyenler için



    1Cihazın bilgisayar baglantısını kesin, Livesuıt.exe yi çalıştırın,

    2. SlecektImg seçeneğine tıklayın açılan menüden indirdiğiniz yazılım (rom) dosyasını bulup seçin örnek; BUSINESS TAB 7.img

    3. Cİhazı tamamen kapalı konuma alın,

    4. Menü tuşunu basılı tutun, usb kablosunu bilgisayarınıza takın,

    5. Deriver yüklemesi bitene kadar menü tuşunu basılı tutun, livesuıt menüsünde uyarı alacaksınız uayarı aldıktan sonra menü tuşunu bırakın gelen uayarıya evet deyin, yazılım yüklemeye başlayacaktır.



    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.