Şimdi Ara

Pirana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pirana beslemek istiyorum. Akvaryum 1 erkek 1 dişi balık akvaryum aksesuarları filan hepsinin maliyeti ne kadar olur bana bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vulcano

Arkadaşlar ben pirana beslemek istiyorum. Akvaryum 1 erkek 1 dişi balık akvaryum aksesuarları filan hepsinin maliyeti ne kadar olur bana bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

1 dişi 1 erkek besleyemezsin en az 4 tane olması gerekir 6 tane olursa toplu saldırı kabiliyeti kazanır
    yani 4 tane alırsan elini içine daldırabilirsin ama 6 tanede bunu sakın yapma !

4 tane için en az 2 metre boyunda 1,5 metre boyunda bi akvaryum lazım.
    yanına filtre lazım ki bu akvaryumdanda pahalıdır. (300 tl olan yukardaki üyüklük içn uygun gelir) (eğer almazsan haftada 1 su değişimi ister ve balıklar buna dayanamayıp ölür) yani bu şart.
    toprak falan filan taş çatlsa 50ye kapaırsın bi 50 tlyede hava pompası alırsan tamam

aldığın yerden hiçbişey sorma sana 2 tane verir onlar ölünce sen bidaha almak istersin adamda sana bidaha satar dediğim gibi araştır görürsün en az 4 tane alman gerekir. ve 6 taneden uzak dur

yoksa :

buraya gir
    buraya gir2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 20 Nisan 2013; 18:38:08 >

• https://i.chzbgr.com/maxW500/6417063936/h7DBD7CF6/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 21 Nisan 2013; 10:05:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.