Şimdi Ara

pioneer sa 710 amfi sizde bir fikir verin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu amfiyi almak istiyorum ama bir arkadaşım var ama esas almak istediğim model sa 8800 yada 9900 ama işte kimsede yok birde olsa zaten çok para istiyorlar bende ucuz bunu buldum almak istiyorum ama almadan önce size bir danışayım dedim sa 710 sanırım 2x65 w iyi bir amfi ama bunu kullanan arkadaşlar varsa bir fikir almak istiyorum.
    birde yanında hpm 100 yada CS modelli bir kolon aldık mı deymeyin müzik keyfime ama bu cs serisini ben pek bulamadım sizin sağda solda gözünüze çarpan oldu mu?eger uygun bir fiyata bulursam hemen kaçırmam alırım..
    görüşlerinizi bekliyorum..



  • 710 8800 kadar olmasa da iyi bir anfidir.Ne kadar istiyor arkadaşın 710 için?
  • kaset ve tuneri ile beraber 360 a alacağım ucuz bir fiyat.ikiside 65 w ama ses kalitesi biraz daha yüksektir 8800'ün ama w olarak aynı olduklarını biliyorum.onun yanına bir tane ufak ama harman kordon hk-20 alacağım idareten eski ve iyi bir kolon oldugunu zannediyorum ama bu kolonu daha önce dinlemedim 60 ların kolonu eğer dinleyen varsa nasil bir sese sahip oldugunu anlatabilirse sevinirim sanırım sadece hafif blues, lazz tarzı dinlenir bu kolonda ama benim esas istediğim yazdığım gibi pioneer'in cs serilerinden bir tanesini almak..acaba bu sa 710 iki tane kolonu kaldırırmı bir ufak hk-20 yi bağlasam birde iyi bir pioneer bağlasam yakarmıyım amfiyi ? yoksa abarttım mı.
  • arkadaşlar pioneer sa-710 amfiyi aldım şimdi kendime bir kolon arıyorum eskilerden bu amfiye uygun kolon altarnatifleri verebilirmisiniz fiyat bakımından 500 milyonu geçmeyecek ama yenilerden değil gene eski (vintage) kolonlar.
    birde bunların bulunduğu kadıköy ve beşiktaştan başka nerelerde satıyorlar.karaköyde de olduğunu duydum ama nerede bulamadım.
  • Valla bu olaylardan hiç anlamam, fiyat filan da bilmiyorum ama annemlerden kalma SA-710 kullanan bi sistem var odamda, kolon olarak CS-646 var sistemde, bana gayet yeterli geliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OveRMinD

    Valla bu olaylardan hiç anlamam, fiyat filan da bilmiyorum ama annemlerden kalma SA-710 kullanan bi sistem var odamda, kolon olarak CS-646 var sistemde, bana gayet yeterli geliyor.


    hocam yeterli ne demek acayip bir ses veriyor koca kolonlar tarmıyor bu amfinin gücünü bu yüzden kendme hpm 60 arıyorum bulursam alıcam ancak bu amfiyi o kolon kaldırı evide iyi sallar..
  • PİONEER CS SERİSİ,Nİ 150 -350 ARASI İKİNCİ ELDE BOL MİKTARADA KULLANABİLİRSİNİZ
    SA 710 ORTA SINIF BİR AMFİDİR AMA KULLANICININ İŞİNİ FAZLASIYLA GÖRÜR.

     pioneer sa 710 amfi sizde bir fikir verin
  • verdıgın bılgı cok guzel
    bu serılerınden pek anlamam
    710 ıcın orta sınıf demıssınız
    ust sınıf serısı hangı model lerdır
    bılgılendırırsenız sevınırım
  • üsthttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-amfi-pioneer-a-777-referance-series-nokta-hatasiz-28294777/detay sınıf olarak pioneer a 777
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.