Şimdi Ara

pioneer cs-7070 hakkında tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar
    ben pioneer cs 7070 model hoparlörü almayı düşünüyorum. kullanan veya bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
    benim için önemli olan bass. sizce nasıl
    önerilerinizi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal33 -- 30 Ağustos 2006; 19:47:33 >



  • Aman ha dostum Eğer gürültü değilde kaliteli müzik dinlemek istiyorsan kesinlikle ve kesinlikle Pioneerın bu modellerini düşünme. Bende almayı düşündüğün modelin bir büyüğü olan 9070 var. (220 W) Müzikten tam istediğim zevki alamadığım için Wharfeadale 9.6 aldım. İkisinin arasında seste öyle bir kalite var kı anlatamam. İmzamdan da göreceğin gibi 9070 ler şu anda boşta ve kullanmıyorum. Maalesef Pioneer hoparlör konusunda çok yetersiz, ama ismi var. Benim naçizane tavsiyem kesinlikle uzak dur. Yoksa...
    quote:

    Orjinalden alıntı: kemal33

    selam arkadaşlar
    ben pioneer cs 7070 model hoparlörü almayı düşünüyorum. kullanan veya bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
    benim için önemli olan bass. sizce nasıl
    önerilerinizi bekliyorum




  • Selamlar..ben 7070 kullanıyorum ...
    ve tavsiye etmiyorum .... daha ne yazabilirimki.. ... pionerin CS serilerine bulaşma...
  • teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyenizi dinleyecem.
  • Ersinkilci pionner hakkında böle ileri geri konuşamazsın sen pıonner orjinalini görmemişsen biz ne yapalım yani bunun bile yan sanayisi çıktı senin dünyadan haberin yok galiba o dediğin woofer markası ise daha yeni pionner kadar deneyime sahip değil bence tamammı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tda 1562q

    Ersinkilci pionner hakkında böle ileri geri konuşamazsın sen pıonner orjinalini görmemişsen biz ne yapalım yani bunun bile yan sanayisi çıktı senin dünyadan haberin yok galiba o dediğin woofer markası ise daha yeni pionner kadar deneyime sahip değil bence tamammı


    Sende ne kadar pioneer ürünü var bilemem ama benim imzamdaki ürünlere ve resmime bakarsan bendeki bütün cihazlar tepeden tırnağa Pioneer. Onun için kendini kasmana gerek yok, hangi ürünün kaliteli olduğunu anlamak içinde sana değil kulağıma güvenirim. Yorumum bu kadar zoruna gittiğine göre muhtemelen ya bir pioneer satıcısısın yada Pioneer fanatiğisin (bir zamanlar benim olduğu gibi). Ayrıca o resimde gördüğün bütün Pioneerlar 1997-1999 yılları arasında alınmış olup hiç biri şimdikiler gibi Çin malı değildir, bilmem anlatabildim mi? Ayrıca woofer imalatcısı dediğin markanın diamond serisi EISA ödüllü bir seridir. Acaba 450$ mertebesinde Wharfedale 9.6 ile kıyaslanabilecek bir Pioneer hoparlör gösterebilir misin bana?
    Sanırım forumdaki diğer yorumcularda benimle aynı fikirde olmalı ki, bana hak vermişler.

    Neyse fazla uzatmayalım. Eğer yolun Ankara'ya düşerse misafirim ol, Pioneer ile woofer imalatcısı dediğin markanın hoparlörlerini sana bir dinleteyim, arada ki farka sen karar ver arkadaşım.

    Bu aradahttp://forum.donanimhaber.com/m_8179625/tm.htm linkine tıklarsan benim aslında Pioneera ön yargılı olmadığımı da anlarsın (o topiği ben açmıştım)




  • bana roman okuma kardeşim anladık ayrıca ben bir pionner satıcısı değil pioneer fanatiğiyim ve benim gözümde en iyi bass hoparlörü pıoneerdır.senin dediğin o adı sanı duyulmamış markada bass vurabilir.ortalığı sallayabilir.onun bası tok bass yani kafa ağrıtan cinssten hele sen bide pionner 30 cm basını dinle adamı hiç kasmıyo çok rahat ve yumuşak bir bass vuruşu var.pioneer benim için her zaman iyi dostum.al sana bendeki pionerrın resmi!!!
  • arkadaslar herkesin hoparloru ve fikri kendine kimse sen sorla al sunu kullan veya benim hoparlorum sundan daha iyi diye kabul ettiremeyiz yanlıs anlamayın beni amacım kimseye öğüt vermek değil hepimis bu forumun üyesiyiz ve her zman birbirimize ihtiyacımız oluyo o yuzden bence biras daha kontrollu ve sakin olalım derim.
    benim kendi fikrime gelince kesinlikle pioneer hoparlorler bir kenara atılamas cunku kotu bir marka olsaydı bu kadar ün yapamasdı diye düşünüyorum ev hoparlorleri hakkında bir fikrim yok ama oto hoparlorlerinde pioneer gercekten cok iyi ama ersinkilci arkadasımında su sozune katılmadan edemiycem wharfdale 9.6 gercekten cok kaliteli bir hoparlor bu bi gercek ben dinlemedim dinleyen arkadaslarımın hepsi cok iyi diyor ve forumdada az ovgu almadı arada forumdaki insanlara kulak verin derim.




  • selam arkadaşım bana şu wharfdale 9,6 subwoofer resmini gönderebilirmisin??bi bakayım bu kadar övgü alan neymiş çok merak ettim walla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tda 1562q

    bana roman okuma kardeşim anladık ayrıca ben bir pionner satıcısı değil pioneer fanatiğiyim ve benim gözümde en iyi bass hoparlörü pıoneerdır.senin dediğin o adı sanı duyulmamış markada bass vurabilir.ortalığı sallayabilir.onun bası tok bass yani kafa ağrıtan cinssten hele sen bide pionner 30 cm basını dinle adamı hiç kasmıyo çok rahat ve yumuşak bir bass vuruşu var.pioneer benim için her zaman iyi dostum.al sana bendeki pionerrın resmi!!!


    Sende ki pionerın resmini bekliyorum... Bu arada lütfen seviyeyi düşürmeyelim arkadaşım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tda 1562q

    selam arkadaşım bana şu wharfdale 9,6 subwoofer resmini gönderebilirmisin??bi bakayım bu kadar övgü alan neymiş çok merak ettim walla


    Buyur Wharfedale 9.6 yı. ama gördüğün gibi bu bir subwoofer değil Floorstanding tip hoparlördür. (Acaba sen pionerın araba wooferını kastediyor olabilirmisin?)

    [img=http://img393.imageshack.us/img393/6503/wharfedalezw4.th.jpg]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinkilci -- 18 Eylül 2006; 23:52:59 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ibo72

    benim kendi fikrime gelince kesinlikle pioneer hoparlorler bir kenara atılamas cunku kotu bir marka olsaydı bu kadar ün yapamasdı diye düşünüyorum ev hoparlorleri hakkında bir fikrim yok ama oto hoparlorlerinde pioneer gercekten cok iyi ama ersinkilci arkadasımında su sozune katılmadan edemiycem wharfdale 9.6 gercekten cok kaliteli bir hoparlor bu bi gercek ben dinlemedim dinleyen arkadaslarımın hepsi cok iyi diyor ve forumdada az ovgu almadı arada forumdaki insanlara kulak verin derim.


    Fikrine saygı duyuyorum arkadaşım. Pioneer oto hoparlörü konusunda çok iyi olabilir. Oto hop. hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım. Ama topiği açan arkadaşımızın sorduğu CS 7070 modeli hoparlörler Kule tipi stereo hoparlördür, oto hoparlörü değil. Forumdaki eski konuları okuyan ve araştırma yapanlar Pionerın Hi-Fi de hoparlör olarak giriş seviyesinde bile adının geçmediğin görür. Bende pionerin hi-fi için ürettiği en güçlü hoparlör olan CS 9070 var. 220 W RMS gücü olan 3 yollu bu hoparlörde tam 30 cm lik bas var. Ama stereo müzik dinlediğin zaman bir şeyler eksik kalıyor. Ben de onun için gidip 9.6 aldım. Ve şu anda pionerlar imzamda da görüleceği gibi boşta duruyor. Eğer memnun olsam hiç ikinci bir hoparlör içni para harcar mıyım? Para kolay kazanılmıyor (en azından benim açımdan öyle )




  • konu almış başını gitmiş.. ama bende pioneer cs sersisi bi hoparlor kullanıyorum .. ve samimiyetle uzak durun diyorum .. kimse bana pioneer şöyle böyle demesin ... CS sersi resalet.. bunun yanında.. genelde hop olarak pioneerin bir kaç efsanevi modeli dışında iyi hoparlorunu bulmak zor.. bunlara OTO da dahil
  • CS serisi sıradan speakerdir. Kuru sound dur. Detay vermez.
    Kalite istiyorsanız Pioneer HPM serilerine bakın ve dinleyin. Burda kaliteli sesmi, yoksa kuru gurultumu ayırmak lazım. Wharfedale speakerler fiyat/performans olarak cok iyi urunlerdir.
    Oto hoparlorleri konusunda pioneer Turkiyede boyle. Adını bile duymadıgınız cok ciddi oto konusunda calısan firmalar var. Pioneer bu firmaların eline su dokemez. Pioneer su anda sadece panel ekranlarda ve dvd yazıcılarda iddealı urunler yapıyor. Eski kalitedende pek eser kalmadı.

    Asagıda her iki speaker ornegide var. HPM deki surucu kalitesine bakın, suruculer aluminyum sase, crossover ayarı bile var. İste iki ayrı kalite ornegi. Biri gurultu, biri detay ses uretiyor.

    http://img100.imageshack.us/img100/4030/pioneerrq4.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 19 Eylül 2006; 14:24:52 >




  • @ikarahal ve @atoprak arkadaşlar bilgilendirici açıklamalarınız için teşekkürler.

    @tda 1562q arkadaşımız büyük bir olasılıkla CS serisini oto hoparlörü ile karıştırdı ve ona göre yorum yapmış sanırım. Neyse olur böyle hatalar, yeter ki üslubumuz iyi olsun. Fazla da uzatmaya gerek yok bence.
  • arkadaşlar oto grubunda pioneerin esamesi okunmaz bilginize.sadece anadoluda isim yapmıştır.onlarda yavaş yavaş uyanıyorlar.
  • Konu eskiymi? hortlatayım
    Pioneerı yerden yere vuran arkada?lar bu markayı üst seviye pahalı bose dali magnat jbl gibi markalarla kıyaslayarak hata yapıyorsunuz. Pioneerın eski cs 9xx serileri zamanında pek çok markayı tokatlayıp yerden yere vurmu?tur.
    Ayrıca her markanın farklı karakteristiği vardır misal pioneer sert ve derin bassları olan bose ise mid agirlikli dir sahsen bose lar hosuma gitmez wharfadale dinledim kuru gürültü fakat hepsi bir arada olsun diyorsanîz paraya kiyacak pioneer hpm serisi veya magnat bakacaksınız en olmadı jbl.. Bu arada pioneerın 4 haneli serileri yeni üretim ve çin oldugu icin eski cs serileri kadar basarili degiller bizzat dinledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de cs-3070 var.
    ilk aldığımda çok bass lı gelmişlerdi ama sonradan alıştım. kısık sesle bile iyi bas veriyor..
    25 yıllık japon pio a-229 amfi ve 6 lı pio cd deck le kullanıyorum.
    16 cm sürücüleri olan kule hop ların verdiği bass la cs-3070 veya üstü kıyaslanamaz..
    biri pio lar yumşak diğeri tak tuk sert bas verir..
  • ikinci sistemim t sınıfı lepai lp2020 amfi ve pioneer cs 5070ten oluşuyor. Bu ikili ilginç bir şekilde hoşuma gitmiyor değil. Muhtemelen lp2020 wooferı tam besleyemediğinden ilginç bir şekilde midleri ön plana alan sakin bir ses veriyor cs5070ler ,pikap ile eski nesil müzikler dinlerken hiçte fena olmadı ama cs serisi gücü aldıkça sapıtan cinsten hoparlörler , yüksek ses seven ve gümbür gümbür otomaobil sistemlerine alışık kişiler için evde bir alternatif olabilir. Detay ve kaliteli ses arayanların uzak durması gerek. Tecno , rnb , club tarzı müzikler için idealdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdmrx

    bende de cs-3070 var.
    ilk aldığımda çok bass lı gelmişlerdi ama sonradan alıştım. kısık sesle bile iyi bas veriyor..
    25 yıllık japon pio a-229 amfi ve 6 lı pio cd deck le kullanıyorum.
    16 cm sürücüleri olan kule hop ların verdiği bass la cs-3070 veya üstü kıyaslanamaz..
    biri pio lar yumşak diğeri tak tuk sert bas verir..
    Hangi 16 cm bas sürücülü kule sistemin bas kalitesi gayet basit bir hoparlör olan cs3070 ile kıyaslanamıyor? Siz bas kalitesini araba teybi bası ile karşılaştırıyor olmayasınız? Cs serisi kalite için üretilmiş seriler değil gayet basit ve ucuz yapıda bir hifi sistemden ziyade eski müzik setlerinin hoparlörüdür. Ben müzik dinleyeceğim diyen adam zaten gidip bunlardan almaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.