Şimdi Ara

Pioneer CE-511 İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.Uzun zamandan haberdar olduğum ama zaten çok fazla sayıda kulaklığım olmasından dolayı içimin almaya el vermediği Pioneer ce511'i sonunda dayanamayarak satın aldım ve daha önceleri internette inceleme aradığım ama bulamadığım bu ürün hakkında az da olsa bir şeyler yazmaya karar verdim.

    Öncelikle Pioneer tasarımı,kalitesi ve imajıyla çok önemli bir firma.In-Ear olarak Sennheiser –AKG,Profesyonel anlamda Pioneer ve Technics kullanan ben ürünün üstünde her ne kadar Pioneer etiketi olsa da pek güvenmemiştim.Ama uygun fiyatı bir de benim kulaklık hastalığım birleşince dayanamadım..

    Ürünün tasarımı oldukça şık her ne kadar kulağa oturmayacak gibi gözükse de kulak içinde oldukça rahat.Varlığını hissetmiyorsunuz denilebilir.Plastik kalitesi bu fiyattaki bir ürün için iyi denilebilir.Ama keşke kırmızı-beyaz çizgiler olmasaymış.

    Gelelim en önemli özelliğe yani ses kalitesine..Açıkçası nasıl bir sese sahip olduğunu internetten kelimelerle anlatmak pek mümkün değil.Bu yüzden piyasada çok ilgi gören muadili kulaklıklarla karşılaştırma yapmaya çalışacağım.Volume oldukça yüksek,Tiz sesleri daha baskın duyuyorsunuz,kulaklıkların önemli problemlerinden biri olan dışa ses verme olayı katlanılabilir miktarda.Ayrıca yüksek volume’de ses patlama falan da yapmıyor.(Unutmayın ki kulaklıkların bir alışma süreci vardır sonrasında daha iyi bir ses duyabilirsiniz-Kulaklık Pad’i kullanmak performansı olumlu anlamda etkileyebilir,kutuda bir çift var)Sennheiser MX serisiyle,AKG k serisiyle aynı diyebilirim(mx80,mx160,mx270,mx271,K309).Artı olarak bu ürünlerden iyi olan özellikleri de var.Mesela kablo uzunluğu 1.2m.Eksik bir tarafı taşıma çantasının olmaması.Kısaca bu fiyata oldukça başarılı diyebilirim rakiplerinden pekte bir farkı yok.Ben tereddütle yaklaşmıştım ama beni şaşırttı.Eğer beklentiniz çok fazla değilse bu ürün işinizi görür.

    Ürünü D&R’dan 29 tl’ye aldım,internette birçok sitede de bulabilirsiniz.

    (Hatalarımı yüzüme vurmak isteyenler için twitter.com/seckin_seckin ) Teşekkürler…



     Pioneer CE-511 İnceleme







  • Güzel inceleme hocam, ellerine sağlık...
  • Tasarım mükemmel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem077

    Güzel inceleme hocam, ellerine sağlık...

    Aynen Bende Katılıyorum Öncelikle BENİMDE MERAK ETTİĞİM bir kulaklık olduğu ve incelemesini ilk sen yapıp Zahmet verdiğin için.....
    Kulaklıklar açıldıktan sonra( Burn -İn ) Tekrar yazarsanız sevinirim.... (Derin Bass Verebiliyor mu Tizler Bassların önüne geçiyor mu:;?)
  • bende merak ettim basslar nasıl yada cızırtı olmadan net ses verebiliyormu? bende almayı düşünüyorum
  • Konu Hort!

    Yıllarca kullandığım efsane kulaklık SONY MDR-E829V sonuncusu da bozulduktan sonra piyasa da artık , muadili olarak 3 yıl önce bulduğum ve arada denediğim SONY'nin yanına yaklaşamayacak kulaklıklar içinden en iyisi olan PIONEER CE-511 benim gibi kulakiçi kulaklık sevmeyenler, alışamayanlar için bulunmaz hint kumaşıdır. Hâla piyasa da varken ve kullandığım halen bozulmamışken stok sipariş vermeyi düşünüyorum.

    SONY kullanırken böyle yapmadığım için pişmanım, fakat o kulaklıklarda hep jack kısmından kablo kırılması sonucu arıza verirdi. PIONEER o bakımdan daha kaliteli.

    Arkadaşın da dediği gibi taşıma kutusu olmadığından SONY'den kalan döner kutuyu kullanıyorum.

    Özetle bu ürün düşünmeden alınır, pişmanda olunmaz..

    Not: Yukarda pedi yırtılan arkadaş sanırım bir şanssızlık yaşamış, çünkü de defalarca kendi hatamla kopacak şekilde gerildi, çıktı, düştü fakat yırtılmadı.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün vatandan 48 tl e beyazını aldım ama süngerleri naylondan çıkardığım anda toz haline dönüştüler.Vatandaki görevli ile baya güldük hatta.
    Sonrasında iade ettim.Belki yine alırım. Tizler baya yoğun ben bile tiz sevmeme rağmen biraz fazla buldum ama basın verdiği rahatsızlıktan iyidir. Genel olarak başarılı.
  • Kablosu simetrik mi yoksa asimetrik mi acaba? Asimetrik kablolu kulaklık arıyorum bu şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.