Şimdi Ara

PIONEER 6950 IB MP3 CALAR MODELI SİZCE NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
38.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM..ARKADASLAR BUGUN GITTIM PIONEER 6950 IB ANIMASYONLU MP3 CALAR ALDIM...OZELLIKLERI NEDIR, KULLANISLIMI BILMIYORUM....YARIN BAGLATICAM...BU MODELI KULLANNANLAR WAR MIII? MEMNUNMUSUNUZ?

PIONEER 6950 IB  MP3 CALAR MODELI SİZCE NASIL?

Pioneer DEH-6950IB MP3 Çalar Modeli: Kapsamlı İnceleme

Pioneer DEH-6950IB MP3 çalar, gelişmiş özellikleri ve yüksek performansıyla araba ses sistemleri için popüler bir seçimdir. İşte Pioneer DEH-6950IB'nin bazı önemli özellikleri:

• USB Bağlantısı: DEH-6950IB, USB sürücülerden müzik çalmanıza olanak tanıyan bir USB bağlantı noktasına sahiptir.
    • Ekran: Geniş, aydınlatılmış bir LCD ekran, şarkı bilgileri, saat ve diğer ayarları kolayca görüntülemenizi sağlar.
    • Bluetooth Bağlantısı: Bluetooth kablosuz teknolojisi, akıllı telefonunuzu veya diğer Bluetooth cihazlarınızı çalara bağlamanıza olanak tanır. Eller serbest aramalar ve müzik akışı için mükemmeldir.
    • EQ Ayarları: Çeşitli ön ayarlı EQ ayarları ve özelleştirilebilir bir ekolayzer, müziğinizi tercihlerinize göre ayarlamaya yardımcı olur.
    • MIXTRAX EZ: Bu özellik, müzik parçalarını sorunsuz bir şekilde karıştırmanıza ve dinleme deneyiminizi geliştiren görsel efektler eklemenize olanak tanır.

Pioneer DEH-6950IB'nin Avantajları:

• Geniş ekran ve sezgisel arayüz
    • Çeşitli bağlantı seçenekleri
    • Yüksek kaliteli ses çıkışı
    • Özelleştirilebilir ses ayarları
    • Kolay kullanım

Pioneer DEH-6950IB'nin Dezavantajları:

• Bazı kullanıcılar için eksik olabilir olan CD çalar
    • Bazı kullanıcılar ek özellikler için daha yüksek bir fiyat beklemeyebilir

Genel olarak, Pioneer DEH-6950IB, araba ses sistemleri için sağlam ve özellikli bir MP3 çalardır. Geniş ekranı, gelişmiş bağlantı seçenekleri ve yüksek ses kalitesi ile ses deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayırlı olsun caddy ..bana gore Pioneerın son yıllarda fıyat ve performans oranında en ıyı ana unıtlerınden bırını almıssın.. kesınlıkle menun kalcaksın.bende aynı urunu yaklasık 2 ay once sahıp oldum.su gune kadarda hıc bır problem yasamadım menulerı gayet kolay ve anlasılır.ses kalıtesınıde guzel ekıpmanlarla desteklersen nasıl oldguna sen karar vereceksın ;) hayırlı olsun tekrardan..

Orjinalden alıntı: mantaboy

hayırlı olsun caddy ..bana gore Pioneerın son yıllarda fıyat ve performans oranında en ıyı ana unıtlerınden bırını almıssın.. kesınlıkle menun kalcaksın.bende aynı urunu yaklasık 2 ay once sahıp oldum.su gune kadarda hıc bır problem yasamadım menulerı gayet kolay ve anlasılır.ses kalıtesınıde guzel ekıpmanlarla desteklersen nasıl oldguna sen karar vereceksın ;) hayırlı olsun tekrardan..

tsk ederım....buna ek olarak

4*150W harward amfi
    PİONEER 800W TSW305F bass
    2 tanede 450 wattlık owal hoparloru baglıcam....pek kalıtelı bısı olmucak ama sanırım bana yeter.... sence nasıl olur?
  • Sımdılık ıdare eder tabı. ancak bı ufak mono anfı bulursan 305i dırek unitenın sub cıkısna baglıyabılrısın.bıde ınce ayarlar ıcın bır puf noktası verecem sana belkı bılmıyrosundur.teybı kapattıktan sorna ortdadakı dugmeye 5sn basılı tutarsan alt ayarlar cıkıyor ordan bır takım ayarlarla oynıyabılıyorsun;)
  • hayırlı olsun bencede fiyat/performans olarak çok iyi bir ürün.
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun fena değil cihaz
    animasyonları iyi.

Hayırlı olsun. Kaskon varsa ekletmeyi unutma.
  • abim bu teybte iş bitmiş tadından yenmez bu teyb ya... özeLlikler ses işlemcisi falan baya iyi senin yukarıda saydığın hop.ları süper idare edecek...
  • kardeş ben bunun 6900ünü aldım 600 liraya 10 taksit ben sadece iki tane 440 wat pioneer 2*80 rms hoparlör bağlattım ses gerçekten fazla bile ama bi müddet sonra kulak alışıyor yetersiz kalıyor ssen ne kadara aldın bunu??
  • bende 6950 veya 7950 araştırıyorum

eğer ipod takmayacak isen 6950 idaal bir ana ünite

hayırlı olsun

Orjinalden alıntı: cankart

kardeş ben bunun 6900ünü aldım 600 liraya 10 taksit ben sadece iki tane 440 wat pioneer 2*80 rms hoparlör bağlattım ses gerçekten fazla bile ama bi müddet sonra kulak alışıyor yetersiz kalıyor ssen ne kadara aldın bunu??

hocam sen cok pahalıya almıssın...ızmırde o teypler 300ytl.... ben 350 ytl ye aldım...hemde 3 taksıt :)

Orjinalden alıntı: hcifci34

bende 6950 veya 7950 araştırıyorum

hayırlı olsun

aslında ipota pek gerek yok....gıttım yazılıp sılıne bılen cd lerden aldım bır kactane....canım sıkıldıkca muzıklerı degıstırıyorum :) ıpot ta war ama gerek yok bence kullanmaya....aux gırısının kablosuda hazır cektırdım...ıpottan ıstedıgım zaman dınleyebılırım....bu arada cıhazı baglattım...gercekten super oldu...plakalar falan oynuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cADDy -- 11 Haziran 2007; 18:56:37 >

quote:

Orjinalden alıntı: cADDy

quote:

hayırlı olsun

aslında ipota pek gerek yok....gıttım yazılıp sılıne bılen cd lerden aldım bır kactane....canım sıkıldıkca muzıklerı degıstırıyorum :) ıpot ta war ama gerek yok bence kullanmaya....aux gırısının kablosuda hazır cektırdım...ıpottan ıstedıgım zaman dınleyebılırım....bu arada cıhazı baglattım...gercekten super oldu...plakalar falan oynuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikitilkitr -- 12 Haziran 2007; 18:25:20 >

• hayırlı olsun caddy, 350 iyi fiyat.
    izmirin neresinden aldın ?

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

hayırlı olsun caddy, 350 iyi fiyat.
    izmirin neresinden aldın ?

izmirde elektrogın kalbının attıgı yer tabıkı CANKAYA dan..... dıger bı tabırıyle bit pazarı dıyorlar ama dukkandan kutulu sekılde sıfır aldım :)

Orjinalden alıntı: ikitilkitr

kardeş öncelikle hayırlı olsun.bende 6950 düşünüyorum.sormak istediğim şu.
    ipod takabilmek için ara kablosu ile beraber mi veriliyor yoksa ayrıca almak mı gerek.6950 nin hangi serisine ipod takılabiliyor.birde ne kadara aldın.saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: cADDy

quote:

hayırlı olsun

hocam benım aldıgım 6950 IB modelı.... dırek ıpot gırısı yok.... aux girisi war.... aux kablolsu kutun ıcınde yok....ben onu elektronıkcı arkadasa yaptırdım.....bırı teyp e dıgerı ıpota uygun olan ıkı tane jak aldım....arkdasta koblunun ucuna bu jak ları lehımledı... sende yapabılırsın :)

• cıhazı kullanmaya basladım.....herkese tavsıye ederım
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.