Şimdi Ara

Pioneer 5250SD Saat ve Radyo ayarlarını yapamadım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
19.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kullanma klavuzunu okumama rağmen, teybin saat ayarını yapamadım bir türlü. Nerden giriş yapılıyor bulamadım... Ayrıca radyo da 1. 2. 3. diye radyolar sıralanıyor ya o sıralamaya istediğim radyoları kaydedemedim bir türlü, otomatik tarıyor o listeye kaydediyor ama ben istediğim radyoları nasıl kaydederim.
    Bu teybin ayarlarını bilen biri yardımcı olursa sevinirim...

Ayrıca, genelde rock müzik dinlerim, bana teybin ses ayarları ile ilgili öneride bulunabilirmisiniz? Anfi, yok önde 2, arkada 2 hoparlör var sadece, pioneer hoparlörler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 19 Nisan 2010; 23:07:17 >

• kumandadan yada joystick ten sağ tuşa kısa kısa basarak istediğin frekansa gidebilirsin sonra o radyoyu kaydetmek için kumandadan rakalardan birine basılı tut bi ses duyacaksın radyon kaydedilmiş demektir bütün pioneer lerda böyledir eq ayarı için genelde ben bi v harfi oluşturmanızı tavsiye ederim ama rock ağırlıklı dinliyorsanız tiz tarafını biraz dahaarttırın derim
  • Teşekkürler, bir türlü bulamamıştım radyo hafızaya almayı, baya kurcaladım, kumanda hiç aklıma gelmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 10 Mayıs 2010; 22:01:44 >
  • Olmadı maalesef, kumandaya baktım kumanda da rakam yok ki benim...
  • Kimse yazmamış, sonunda çözdüm olayı ben yazayım. Radyoda iken istediğiniz frekansı ayarlıyorsunuz, sonra büyüteç şeklinde olan arama tuşuna basıyorsunuz. İStediğiniz kanal numarasına navigator tuşu ile aşağı yukarı gelip seçip navigator tuşunda ortaya basılı tutuyorsunuz hafızaya alıyor...
  • teşekkürler. bende geceden beri buna uğraşıyordum. sayenizde çözdüm. kullanımı karışık bir cihaz aylardır yeni yeni çözüyorum.
  • Kullanımı karışık mı, bir de Alpine teyp alın bakın isterseniz.
    Pioneer ın kullanımı oldukça basittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • desene ozaman alpine biz hiç kullanamıycaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, kullanma klavuzunu okumama rağmen, teybin saat ayarını yapamadım bir türlü. Nerden giriş yapılıyor bulamadım... Ayrıca radyo da 1. 2. 3. diye radyolar sıralanıyor ya o sıralamaya istediğim radyoları kaydedemedim bir türlü, otomatik tarıyor o listeye kaydediyor ama ben istediğim radyoları nasıl kaydederim.
    Bu teybin ayarlarını bilen biri yardımcı olursa sevinirim...

Ayrıca, genelde rock müzik dinlerim, bana teybin ses ayarları ile ilgili öneride bulunabilirmisiniz? Anfi, yok önde 2, arkada 2 hoparlör var sadece, pioneer hoparlörler...

saat tarih ayarlarının şöyle yapılması lazım. cihaz kapalı iken navi tuşunun ortasına basılı tutup settings ekranı gelince tekrar navi tuşunun ortasına basınca dil saat tarih radyo frekans atlama aralığı v.b. ayarların olduğu kısma geçiyor.

• sevgili kaddix arkadaşım sana çok teşekkür ederim. sırf teşekkkür yazmak için sabırla üye oldum ve ilk mesajını yazdım. Yani teypten soğuyordum nerdeyse. <<bide takılırken aracımın sigortasını attırmışlar ibreler sapıttı moralim iyiden iyiye bozulnustu ana şimdi keyfim yerinde.

ayarlara girmemi sağladığın için teşekkrler.
  • çok teşekkürler arkadaşlar bende 4 ay önce 6450 bt modelini aldım. Radyosu pek iyi çekmediğinden ve kırsal bir yerde görev yaptığımdan radyo kullanmıyordum fakat radyo ve saat ayarlama fonksiyonlarınıda bulamamıştım. Sayenizde öğrendim.
  • Selaminaleykum bende birsey sorabilirmiyim peki kumandasiz teyibin ayarlarini kaydedemezliyim her kapatip actigimda kendi belirledigi sarki var ordan basliyor sarkiya ve ayarlari hep degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.