Şimdi Ara

Pintilik ile Tutumluluk arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailem bana çok tutumsuzsun diyor. onların dediğini yapıncada pinti gibi hisediyorum. sizce ayrımı nedir örnekle açıklayabilirseniz sevinirim

• Tutumlu adam bosa harcamaz pinti hic bir seye harcamaz
  • dengesiz harcamaların varsa tutumsuzsundur mesala gidip 150-200tlik ayakkabı alıyorsan bana göre dengesizsindir 1milyarlık telefon kullanıyorsanda
  • En ufak harcamanda için gidiyorsa,arkadaslarina bir seyler ismarlaktan rahatsiz oluyorsan, her hareketinin hesabini yapiyorsan pintisindir. Belli bir amaca yonelik para biriktirirken musriflikten uzak durarak hayatini guzel yasiyorsan tutumlusundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

dengesiz harcamaların varsa tutumsuzsundur mesala gidip 150-200tlik ayakkabı alıyorsan bana göre dengesizsindir 1milyarlık telefon kullanıyorsanda

150/200 tl aslında normal ayakkıbı türüne girdi. Çok merak ettim mesela nerden giyiyorsunuz. ama telefon konusunda haklısınız 500/600 tl yukarsını vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad Jack the Pirate

En ufak harcamanda için gidiyorsa,arkadaslarina bir seyler ismarlaktan rahatsiz oluyorsan, her hareketinin hesabini yapiyorsan pintisindir. Belli bir amaca yonelik para biriktirirken musriflikten uzak durarak hayatini guzel yasiyorsan tutumlusundur.

bu konuda haklısın. ama bazen böyle oluncada enayi yerine koyulma olayı doğuyor..

@ksk_kaan mesela nedir boşa harcama olayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Meaning

quote:

Orijinalden alıntı: Mad Jack the Pirate

En ufak harcamanda için gidiyorsa,arkadaslarina bir seyler ismarlaktan rahatsiz oluyorsan, her hareketinin hesabini yapiyorsan pintisindir. Belli bir amaca yonelik para biriktirirken musriflikten uzak durarak hayatini guzel yasiyorsan tutumlusundur.

bu konuda haklısın. ama bazen böyle oluncada enayi yerine koyulma olayı doğuyor..

@ksk_kaan mesela nedir boşa harcama olayı...

Benim gibi 200 lira verip kulaklik almaz,250 ye ayakkabi 80-90 a terlik almaz.Gider uygunlarini alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Meaning

quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

dengesiz harcamaların varsa tutumsuzsundur mesala gidip 150-200tlik ayakkabı alıyorsan bana göre dengesizsindir 1milyarlık telefon kullanıyorsanda

150/200 tl aslında normal ayakkıbı türüne girdi. Çok merak ettim mesela nerden giyiyorsunuz. ama telefon konusunda haklısınız 500/600 tl yukarsını vermem.

marka ayakkabı giyecem diye bircok para bayılanlar var mesala 100tlik 75tlik ayakkabıda alınabilir elinin ayarı yada maaşını biliyorsan ona göre alırsın zaten örneğin ben 1milyar maaşım var kalkıpda 200tlik ayakkabı yada 1milyarlık telefon almam 100tlik ayakkabı 500tlik telefon alırım yani ben pek secici bir insan değilim aslında mesala kalkıpda 100tlik parfüm almam

• Banka ile tefeci arasındaki fark gibidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.