Bildirim
ping sorunu deli oluyorum artık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O 564 ms sonucunu ne zamandır alıyorsunuz? Ya da sorun çıkmadan önce hiç test yapıp daha düşük sonuçlar aldığınızı görmüş müydünüz?
Chrome kullanıyorsanız onda böyle uçuk sonuçlar çıkabiliyor da. Ayrıca antivirüs programınız da buna etki ediyor olabilir.
Ayrıca Başlat > Çalıştır'a CMD yazıp enter tuşuna basıp aşağıdaki satırı kopyala yapıştır yapıp enter tuşuna basıp birkaç saniye sonra çıkacak sonucu buraya koyarsanız da iyi olabilir.
tracert f-blog.info
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 7 Eylül 2012; 3:18:43 >_____________________________ -
öncelikle beni en cok etkileyen knight oynarken gecikmeydi aynı gecikme chrome - mozilla kullandığımdada oluyor değerleri yazıyorum bir dk dediğini yaptım
1 1ms 2ms 1ms
2 525ms 539ms 483ms
3 * * 574ms
4 601ms 600 ms 239ms
5 275ms 301ms 281ms
6 437ms 372ms 353ms
7 404ms 381ms 414ms
8 * * * istek zaman aşımınaa uğradı yazıyor
9 738ms 727ms 772ms
10 416ms 394ms 441ms
yazan değerler bunlar bakalım yardımcı olucak mı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
O 564 ms sonucunu ne zamandır alıyorsunuz? Ya da sorun çıkmadan önce hiç test yapıp daha düşük sonuçlar aldığınızı görmüş müydünüz?
Chrome kullanıyorsanız onda böyle uçuk sonuçlar çıkabiliyor da. Ayrıca antivirüs programınız da buna etki ediyor olabilir.
Ayrıca Başlat > Çalıştır'a CMD yazıp enter tuşuna basıp aşağıdaki satırı kopyala yapıştır yapıp enter tuşuna basıp birkaç saniye sonra çıkacak sonucu buraya koyarsanız da iyi olabilir.
tracert f-blog.info
dediğini yaptım kardeşim bakabilirsen sevinirim cok sorun cekiyorum şu pingden
antivirüs taraması yaptım avast ın free antivirüs versiyonu ile temiz cıktı 0 virüs_____________________________
-
Hemen TTnet'i ara ve bildir durumu. Ayrıca ev tesisatında yakın zamanda ezilme kabloların üzerine bir şey konma vs. olmadığından da emin ol. DSLAM ile aranda muazzam bir ping süresi var. Modemden değildir muhtemelen. Zaten TTnet arıza kaydı bırakınca kontrol edecekler, kendi taraflarında bir sorun yoksa modemi kontrol edin derler. _____________________________ -
quote:
Hemen TTnet'i ara ve bildir durumu. Ayrıca ev tesisatında yakın zamanda ezilme kabloların üzerine bir şey konma vs. olmadığından da emin ol. DSLAM ile aranda muazzam bir ping süresi var. Modemden değildir muhtemelen. Zaten TTnet arıza kaydı bırakınca kontrol edecekler, kendi taraflarında bir sorun yoksa modemi kontrol edin derler.
Nasıl yani biraz daha acıklayabilr misin bugün hızını az düşürdük 500 700 olan ping 250 400 arasında döndü arayınca neler söylemem gerektiğini biraz daha acıklayabilir misin sana zahmet kardeşim._____________________________ -
Müşteri hizmetlerini arayıp pingin yüksek olduğunu söylediğinizde bir şeyler yapıp düşürmüşler herhalde onu 250 - 400 seviyesine. Modem arayüzünüze girin, orada hat değerlerinin olduğu yerde olacak muhtemelen CRC hatalarını gösterecek, eğer sayfayı yeniledikçe çok fazla artıyorsa bu rakam santral ile modeminiz arasındaki hatta bir sorun var demektir. Hani kablo tesisatında eziklik, kısa devre başka komşuların hatları ile karışma gibi. Ama CRC hatası yok ya da düşükse, santralde bir yoğunluk ya da bir başka sorun vardır.
Siz sayfanın üstündeki TTnetDestek bağlantısından kendilerine ulaşıp pinginizin çok yüksek olduğunu söyleyin, buradakiler biraz daha bilgili. Onlar gerekli şeyleri yapacaklar ya da söyleyeceklerdir._____________________________ -
quote:
Müşteri hizmetlerini arayıp pingin yüksek olduğunu söylediğinizde bir şeyler yapıp düşürmüşler herhalde onu 250 - 400 seviyesine. Modem arayüzünüze girin, orada hat değerlerinin olduğu yerde olacak muhtemelen CRC hatalarını gösterecek, eğer sayfayı yeniledikçe çok fazla artıyorsa bu rakam santral ile modeminiz arasındaki hatta bir sorun var demektir. Hani kablo tesisatında eziklik, kısa devre başka komşuların hatları ile karışma gibi. Ama CRC hatası yok ya da düşükse, santralde bir yoğunluk ya da bir başka sorun vardır.
Siz sayfanın üstündeki TTnetDestek bağlantısından kendilerine ulaşıp pinginizin çok yüksek olduğunu söyleyin, buradakiler biraz daha bilgili. Onlar gerekli şeyleri yapacaklar ya da söyleyeceklerdir.
modem arayüzüne girip crc ayarları o tarafı hic anlamadım
hızı düşürtünce ping de düzeldi az cok 6 yaptılar cok fena kesintiler oldu 2 yaptılar az cok düzeldi az daha mı düşürsek ?
kısa devre ve eziklik yok ölçüm yaptılar gelip başında ve sonunda eziklik ve problem yok kabloda işte_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler