Şimdi Ara

Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
5
Favori
28.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: respectable_man

    Kombineler satışa çıkmayacak mı hocam?

    Bu konuda tam bilgim yok ama bayadır bu konuda basket şubenin sayfasında olsun diğer sayfalarda olsun hiç bilgi paylaşılmıyor. 2, 3 hafta sonra lig başlayacak. Gerçi ben basket kombinesi almayı düşünmüyorum. Geçen sezon fahiş ücret uygulanması, milletin maç seçmesi vs nedenlerle almayı düşünmüyorum. Bu sezon için Voleybol, futbol kombinesi ve yıllık aidat ödemesini yaparak görevimi yaptığımı düşünüyorum. Basket maçlarına biletli girsem kafi. Ha bu gidişle basket kombinesi lig başlamadan 1 hafta kala çıkacak gibime geliyor. Geçen senelerde Ağustos'un son iki haftası içerisinde çıkardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 21 Eylül 2016; 1:02:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal taraftar kombineleri 500 tl bu sezon. Geçen sene kombine alanlara öncelik tanınıyor. Şubenin sayfasında yanlış okumadıysam 5 Ekim'de teslimler başlıyor. Detaylı bilgiler şubenin sayfasında ve resmi sosyal medya hesaplarında var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombine pahalı. Hadi geçen sezon EL'de oynadık anlarım ama bu sene ismini okuyamadığımız takımların yarıştığı fiba şampiyonlar ligi saçmalığındayız. Üstüne tüm kadroyu bozmuşun, hocanı göndermişin tam bir kapalı kutu takımsın senin neyine 500 tl kombine. İki sezon önce Eurocup'ta oynarken bile 250 tl idi. Darüşşafaka hayvan gibi kadro kurdu EL'de oynuyor kombinesi 450 tl.
  • |_ÖmeR_| kullanıcısına yanıt
    Aylardır kombine almanın heyecanıyla bugünleri iple çektim. Öğrenci olduğum halde kenara ayırdığım 350 tl kenarda hep bekledi durdu. Fiyat açıklanıyor ve 500 tl. Kime, neye 500 tl vericez. Sizin dediginiz gibi kapali kutu ne olacagi belli olmayan takıma mı? Ufuk sarıcasiz gabrielsiz takıma mı? Ayrıca taraftar bile maç seçiyor bunu herkes biliyor. Sonuç olarak kombine alamayacağım ve maçların çoğuna tvden bakacağım 😔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler banvit maçını canlı izlediyseniz bu sene düşmemeye oynarız gibi duruyor. Markoviçle bu iş olmaz siz ne diyorsunuz?
  • Bir kaç maç zaman tanımak lazım hocaya. Çakma pivot Josh Boone gitti yerine AEK'ten Joshua Colton Owens geldi.
  • Bizim tribünün bazı şeyleri bırakması gerekiyor. Yıllardır Ergin'le uğraşmanın kabak tadı verdiğini düşünüyorum. Zaten kulübe destek veren kurum yok ( devlet, belediye, stk ve iş adamları hiç destek vermiyor) sadece taraftar ayakta tutuyor. Onu da gittikçe abartarak maddi zarara uğratıyoruz. 53 saniye kalmış 4 sayı öne geçmişiz. Yapmayın arkadaşlar yapmayın renktaşlarım. Ne güzel salon full dolu adım atacak yer yok. Hasılat masılat boşa gitmiş oldu bu gereksiz şeyler yüzünden. Artık ciddi şekilde öz eleştiri yapmamız gerekiyor bazı konularda. Ergin'i sevmiyoruz tamam. İlk 2,3 yıldır uğraşırsın yaptıklarına cevap verirsin o da ayarı alır, aldı da. Ama bundan fazla yıldır uğraşmak sıktı iyice. 2+1 taraftarsız maç ve ciddi para cezası gelecek bu kesin.
  • Seneyeki gs maçı seyircisiz olur mu sence? Ceza olarak yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: respectable_man

    Seneyeki gs maçı seyircisiz olur mu sence? Ceza olarak yani

    Büyük ihtimal verebilirler. Bir sonraki evimizde oynanacak gs maçı play off'da karşılaşırsak veya önümüzdeki sezon cezalı olabiliriz. Tbf'nin vereceği cezaya bağlı her şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: respectable_man

    Seneyeki gs maçı seyircisiz olur mu sence? Ceza olarak yani

    Ceza belli oldu. 1+1 seyircisiz ceza ve 35 bin tl para cezası verdi tbf. Best Balıkesir maçı ile bundan sonra oynanacak herhangi bir gs maçı ama play off ama önümüzdeki sezon seyircisiz. Renktaşlarımdan ricam bundan sonraki maçlarda oto kontrollü tribün olsak iyi olur gerçekten. Futbolda ekonomik sorunlarımız var. Kulübe maddi gelir basket şubesinden kazanılıyor genelde. Kulübe destek veren bir tek taraftar var başka kimsemiz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok kötü oldu iste. Gs maçı seyircisiz olunca zor kazanırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufuk hoca akatlarda Karsiyakaya o kadar küfür edilirken neden bir kez dahi susun isareti yapmaz ki? Biz onun ismini parklara vermisiz yuregimize kazımışız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: respectable_man

    Ufuk hoca akatlarda Karsiyakaya o kadar küfür edilirken neden bir kez dahi susun isareti yapmaz ki? Biz onun ismini parklara vermisiz yuregimize kazımışız...

    O atmosferde yapamazdı onu. Ufuk hocaya laf yok . Adam gitmek istemeye istemeye gitti. Bizim yönetimin saçmalığı tamamen. Ligde çok iyi değiliz ama Marko paşa avrupada götürüyor işi. Finali zorlarız .
  • Karşıyaka gs maçlarında bizim tribunler gergine soverken susun işareti yapıyordu ancak bjk izmir marsini karşıyakaya kufurle soylerken bulunmadi. Her ne olursa olsun severiz sayariz ama yaptigina yanlış demeyi de bilmeliyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pınar Karşıyakamız, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Cuma günü saat 18.00’de Slovenya takımı KK Tajfun Sentjur’la karşılaştı. Takımımız karşılaşmadan 58-71 galibiyetle ayrıldı.

    Takımımızın en skorer ismi 17 sayı ile DJ Kennedy olurken, Scott Wood 15 sayı ile mücadele etti.

    Karşılaşmanın ilk 5 dakikası 7-6 ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçilirken, takımımız 1. Çeyreği 2 sayı geride kapattı.( 17-15 ). 2. Çeyrekte üstünlüğü ele geçiren Pınar Karşıyakamız soyunma odasına 30-36 önde gitti. Üçüncü çeyrekte farkı 19 sayıya kadar çıkaran ekibimiz (36-55) son çeyreğe 48-59 önde girdi . Pınar Karşıyakamız, KK Tajfun Sentjur’u 58-71 mağlup ederek ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı.

    Karşılaşmada ikili mücadele sırasında oyuncumuz Erdi Gülaslan’ın burnu kırılmıştır. Şuan sağlık durumu iyi olan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.




  • Pınar Cup 2017 15-16 Eylül 2017 tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda düzenlenecek.

    Pınar Karşıyakamız, 2017-18 sezonunun son hazırlık döneminde Pınar Cup 2017’ de ev sahipliği yapacak ve ilk kez taraftarımız ile buluşacak.

    15-16 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan turnuvaya, Demir İnşaat Büyükçekmece, Trabzonspor ve Zielona Gora katılacak.

    Karşıyaka taraftarının desteğiyle çalışacak olmaktan dolayı çok gururlu olduğunu belirten Başantrenörümüz Aleksandar Trifunovic, “Böyle bir şehirde ve kulüpte, Avrupa’nın en iyi atmosferlerinden birini yaratan Pınar Cup ile birlikte yepyeni bir mücadeleye başlıyoruz. Biz, taraftarın desteğini hak eden, pes etmeyen ve taraftarın tutkusuna uyum sağlayan bir takım olacağız. Takımımızın başarısını taraftarlarımıza kanıtlayıp aramızdaki bağı daha da kuvvetlendireceğiz” dedi.

    Pınar Cup 2017, 15 Eylül Cuma günü saat 16:30’da Büyükçekmece – Zielona Gora karşılaşması ile başlayacak.

    Maç Biletleri Hakkında

    Turnuvanın biletleri 15 Eylül Cuma günü saat 15:00’dan itibaren Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yer alan gişeden günlük 10 TL olarak satışa sunulacaktır.
    Engelli biletler için maçlardan 48 saat öncesine kadar ceyda@kskbasketbol.net adresine mail atılması gerekmektedir.

    Turnuvanın detaylı programı ise şu şekildedir;



    15 Eylül Cuma

    16:30 Büyükçekmece – Zielona Gora

    19:00 Pınar Karşıyaka – Trabzonspor



    16 Eylül Cumartesi

    14:30 3.lük Karşılaşması

    17:00 Final Maçı




  • Bu sezon güzel sezon olur inşallah!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelli biletleri ile ilgili daha kolay ve sürekli bir yol yapılmalı bence, her mac öncesi mail atmak falan zahmetli oluyor baya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene bomba gibi geliyoruz :)



    Bugün evimizde Türk Telekom, cumartesi günü Galatasaray ile hazırlık maçı oynayacağız.

     Pınar Karşıyaka Basketbol Ana Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • |_ÖmeR_| kullanıcısına yanıt
    Cumartesi oynanacak maçın biletlerini internetten alabiliyor muyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.