Şimdi Ara

PIN Kodu girmeden kullanım ve Bildirim Titreşimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz bakındım ama çözüm bulamadım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim:

1) Telefonu iPhone'daki gibi sim kilidini yazmadan kullanamıyor muyuz? Mesela kapalı telefonu açtığımızda PIN sorardı. Eğer iptal dersek sim kilitli olurdu ama telefon kullanılabilirdi. S3'de böyle yapılmıyor mu?

2) Telefon titreşimdeyken bildirimler için (whatsappın kendi içinde var ama mesajın yok sanırım vs) ayrı bir titreşim ayarı yokmu. Çünkü telefon çalarken uyguladığı titreşim ile mesaj gelince titreşim aynı (yani titreme süresi, uzun/kısa vb). Bunu değiştirmenin ayarı yada application'ı vs var mı ??

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: DriLL3R

Biraz bakındım ama çözüm bulamadım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim:

1) Telefonu iPhone'daki gibi sim kilidini yazmadan kullanamıyor muyuz? Mesela kapalı telefonu açtığımızda PIN sorardı. Eğer iptal dersek sim kilitli olurdu ama telefon kullanılabilirdi. S3'de böyle yapılmıyor mu?

2) Telefon titreşimdeyken bildirimler için (whatsappın kendi içinde var ama mesajın yok sanırım vs) ayrı bir titreşim ayarı yokmu. Çünkü telefon çalarken uyguladığı titreşim ile mesaj gelince titreşim aynı (yani titreme süresi, uzun/kısa vb). Bunu değiştirmenin ayarı yada application'ı vs var mı ??

Teşekkürler.

1) Telefonun pin kodunu güvenlik ayarlarından kaldırabilirsiniz

2) Her uygulamada uygulama menüsüne girip farklı zil sesi atayabilir titreşimi açıp kapatabilirsiniz

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetnakah -- 10 Ekim 2012; 23:46:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zetnakah

quote:

Orijinalden alıntı: DriLL3R

Biraz bakındım ama çözüm bulamadım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim:

Teşekkürler.

1) Telefonun pin kodunu güvenlik ayarlarından kaldırabilirsiniz

2) Her uygulamada uygulama menüsüne girip farklı zil sesi atayabilir titreşimi açıp kapatabilirsiniz

edit: imla

Öncelikle cevabınız teşekkürler ama sanırım sorularımı düzgün anlatamadım.

1) PIN kodunu dediğiniz gibi kapattığım zaman telefonu açtığımda direk olarak operatöre bağlanıyor. iPhone kullandıysanız dediğimi daha rahat anlarsınız. Ama bilmiyorsanız şöyle açıklayayım. Şimdi telefonu açtığım zaman PIN kodu isteyecek ben iptal'e basacağım (yada S3'de yöntem neyse ona) telefon açılacak anca sim kilitli olacak yani operatöre bağlı olmayacak. Birini arayamayacak veya SMS atamayacağım. Ama müzik,wifi vs kullanabileceğim. Birini aramak istersem alet benden o zaman tekrar PIN soracak ve girersem operatöre bağlanacak. İstediğim bu, yani sanki içinde SIM kart yokmuş gibi.

2) Her uygulamada menüsüne girip farklı zil sesi aarlanıyor evet. Ama titreşim "türü" yani kısa veya uzun süreli titreşimler ayarlanmıyor. Bu yüzden telefon çalması ile sms gelince titreşmesi aynı. Ben bunları farklı yapmak istiyorum ki cebimdeyken anlayabileyim..

• 1)'de bahsettiğiniz şey uçak modu değil mi?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.