Yoksa başka bi bahane mi uydurayım izin istemek için? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pilotluk mülakatı için izin istediğimi müdüre söylemeli miyim?

-
-
spoiler : birkaç haftaya müdürü buna kıl olmaya başlayacak ve dehlenecek.
-
Sen de girdiğin işten kovuldun kovulma oranımız 1 o yüzden çok şey yapma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
matematik hocanın kelini tokatlıyım.
senin kovulma sayın 5
benimki 1
oranlayınca 1 mi yapıyor bu ikisini ? sonra da diyosun ki öykü niye başkalarıyla ata binip dehdeh yapıyor, hem eq hem iq sıkıntılı kız napsın
-
5/5
1/1
evet bişeyi kendisiyle oranlayınca genelde 1 yapar, anafikir ne peki bunu yapmanda ? desen ki ikimiz de işsiziz girdiğimiz bütün işlerden kovulduk tamam dicem. sen de şuan çalışıyosun ben de, o da imkansız. şu yaptığın işlemin bi amacını açıkla allah aşkına
bu arada öykü'nün de senden sonraki dehdeh oranı %100 mü oluyo onu da hesaplasana
-
bilmem sen ışıl’dan ayrıldıktan sonraki oranını biliyor musun
Hocam bak ben işletme,iş etiği,yönetim dersi aldım ve buradan çizdiğin portre iş verenin yada yöneticinin hoşuna gidecek birşey değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 5 Mayıs 2025; 15:0:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen iyi sallıyon ha,millet ankara,istanbulda mühendislik okuyup iş bulamıyor sen kocaeli hukuku bitirip akbankta 70-80 bine çalışıyorsun güya.
-
Zero hoca sayesinde okunan okulun herşey olmadığını öğrendik adam havuzlu evde yaşıyor baya boş zamanı var üstüne parasıda var
umarım ironidir.
-
Yo neden hocam yalan mı adamın çok üstüne gidiyon ama adam grindlıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 5 Mayıs 2025; 15:4:10 >
Ne parası var aga asgari ücretle çalışıyor 5 senedir bitcoinden zengin olucam diyor,her gün babasına laf ediyor babası olmasa yiyecek ekmek bulamaz bu.
-
Daha fragman bile olmadı.
Asıl film gerçekleştikten sonrasını tahmin bile edemiyorum.
-
moralim bozuktu senin yazıları okuyunca güldüm yine,Cem yılmaz gelsin de komedi görsün
-
Senin bazı şeyleri anlamaya kapasiten yetmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 5 Mayıs 2025; 15:11:32 > -
Hocam hadi kırmayın birbirinizi sarılın kardeş kardeş konu dışında gezin
Bu müptezelle işim yok benim. Sabah akşam insanlara nefret kusuyor kendi yetersizliğini ve bitmişliğini bu şekilde gideriyor.
-
Millete neden palavra sıkayım?
Ben neyse onu anlatıyorum. Fakat senin çoğu konuda palavra sıktığını gördük. Yetersiz ve bitiksin. Sadece ben değil bu konuda şahitlerde var.
Benzer içerikler
- sigara nasıl içilir
- alper tunga öldü mü
- paralı sevgili
- yatak cenabet olur mu
- ağacı kurutmak için dibine ne dökülür
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X