Şimdi Ara

Pilotluk - Corona

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pilotluk mesleğinin Corona'dan en çok etkilenen mesleklerden biri olduğu kesin. Hatta bugün Emirates 30.000 kişiyi işten çıkaracak haberini gördüm. Pilot olan yada bu sektörde tecrübeli birileri varsa pilotluğun geleceği hakkındaki görüşlerinden bahsedebilir mi? Ben bu sene üniversiteden mezun olup özel pilotluk kurslarına girip pilot olmayı düşünüyordum fakat bu olaylardan sonra şimdilik bekleme kararı aldım. Mevcut durumda pilotlar işsiz kalabilir. Bu dönem pilotaj eğitimlerini bitirenler var. Hali hazırda pilotaj öğrencisi olanlar var eğitimleri duran. En çok zarar gören firmalar havacılık firmaları. Uçuşlar durdu. Bu işin gidişatı nasıl olacak? Firmalar pilotları işten çıkaracak mı? Sektör eski haline ne zaman dönebilir?

Teşekkürler

|| Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault 12 TSW motor bölümü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.