Şimdi Ara

Pilot olur belgesi için gereken koşullar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , bu sene THY'nin pilot aday adayı ilanına başvuracağım ve bunun içinde sağlık testine gireceğim.Kafamdaki soruları internette araştırdım ve bir türlü cevap bulamadığım soruları buraya sormaya karar verdim.

    1- Bir kaynakta böbrek taşının boyutu ve yeri farketmeksizin direkt olarak eleme unsuru olduğu yazıyordu.Resmi olarak hiç bir hastahanede bana böbrektaşı teşhisi konmadı ancak 6-7 yıl önce lise zamanlarımda düşürdüğümü sanıyorum cünkü 1-2 kere ciddi böbrek ağrısı çektim. ( Kanlı idrar boyutuna hiçbir zaman ulaşmadı) Ancak 6-7 senedir bir sıkıntı yok.Yani demek istediğim sağlık testine girdiğim gün böbreklerim temiz olsa yeterli mi yoksa geçmişe dönük bakılıp elenebiliyor muyum?

    2- Yine bir kaynakta kulak zarı ameliyatı olan kişilerin direkt elendiği yazıyordu. Bugüne kadar kulak zarımdan sağlık olarak bir problem yaşamadım ancak 7 yaşındayken okulda hayvanın biri kulağıma oyun hamuru soktugu için ve bir kısmı kulak zarıma yapıştığı için ameliyatla almışlardı.Ve bildiğim kadarıyla herhangi bir hasar oluşmadı.Sağlıklı olsam bile bu dediğim olay kayıtlarda kulak zarı ameliyatı olarak gözüküp elenmeme vesile olur mu?

    3-Bu bilgiyi ise bir arkadaştan aldım ne kadar doğru bilemiyorum ancak tırnak ve saçtan örnek alınıp uyuşturucu madde için test yapılma durumu varmış sanırım ve testin yapıldığı günden 6-12 ay öncesine kadar sonuç verebiliyormuş, ne kadar doğru bilemiyorum . Sorun şu geçen yaz amsterdama tatil için 4 günlüğüne gitmiştim ve gittiğim zaman 3-4 gün içinde amsterdamın yöresel lezzetlerini tattım diyelim . Ancak o günden beri başka bir şey olmadı yani sağlık testimden 8 ay öncesindeki muhabbetler sağlık testine yansıma durumu var mı?

    Bu soruların cevaplarını bilen kişiler cevaplarsa çok sevinirim.

    İyi forumlar...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.