Şimdi Ara

Pilavcı dükkanı kaç paraya açılır arkadaşlar ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
6
Favori
43.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • crazyfriend712 kullanıcısına yanıt
    Bi motorcunun işverene bedeli sigorta ile 2000 tl, pilavcı alt tarafı, part time 1000 verirsin, o da mutlu olur sende.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    ALLAH göstermesin motorcu arkadaş sipariş götürürken araba,kamyon vs. bir şey çarptı ve öldü. Bunun sorumluluğunu alabilecek misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyfriend712

    ALLAH göstermesin motorcu arkadaş sipariş götürürken araba,kamyon vs. bir şey çarptı ve öldü. Bunun sorumluluğunu alabilecek misin?

    Sigortalı oluncada ölecek sonuçta.
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    İnş. başınıza gelmez ama olur da ileride dükkanınızı açıp yukarıda anlattığım benzer bir senaryoyla karşılaşırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peekay

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aurorax

    burada islek bir caddede pilavci var ne zaman onunden gecsem bombos oluyor. zarar etmemen icin ayda en az 3000 liralik satis yapman lazim yani gunde yaklasik 30 musteri. bu kadar satis yapabilecegine inaniyorsan ac yoksa bulasma.

    Sen nerede yaşıyorsun ?? 30 müşteri en azı bence.Ben gittiğim pilavcıya bir giriyorum. 20 dakikada çıkana kadar en az 10 müşteri geliyor.


    Bizim Uni'nin orda var. Herif para basıyor Islek bir yer ise ac hocam.
  • Konuyu hortlattıyorum ama benimde böyle bir düşüncem var 8-10 m2 dükkan tuttum 2 aydır duruyor.pilavcı yapmayı düşünüylorum dükkan lise ve caddeye yakın ama biraz ufak.açan arkadaş var mı aramızda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size öneri vereyim. Ne pilavcı ne de çiğköfteci. Kesinlikle dönerci dükkanı açın. Döner asla bitmek bilmeyen bir yiyecek her gün satılır her gün iş yapar dükkan. Pilav'ın pek bir esprisi yok bana göre her yerde kıytırık minibüsleri pilav arabasına çevirip satıyorlar. Benim arkadaşım pilavcı dükkanı açtı pek tutmadı dükkanı da işlek bir cadde de daha sonra bunun aklına girdiler gitti kral çiğköfteyle anlaştı dükkanın dekorasyonunu değiştirip bir dünya para harcayıp çiğköfte işine girdi biraz iyi iş yaptı ama sonradan kurtarmıyor artık demeye başladı. Yine ufak tefek dekorasyonlar yaparak dükkanı dönerci dükkanına çevirdi 3-5 masa sandalye falan şuan paraya para demiyor. Döner harici pilav yapıyor porsiyon döner ile veriyor sosisli yapıyor patates falan da veriyor keşke daha önce dönerci yapsaymışım dükkanı dedi. Aynı dükkan da 3 iş yaptı çocuk şuan dönerden parayı kırıyor vallahi. Bence bir düşünün derim. Benim şuan azıcık param olsa dükkan açacak olsam kesinlikle döner dükkanı yaparım. Kaliteli şekilde iş yapıp çevrede buranın döneri süper dedirtebilirseniz sırtınız yere gelmez.





  • vaybe insanlar eskiden dükkan açabiliyomuş

  • Hocam dönerci var zaten tam okul çevresinde lokanta, fast foot, döner tost çokça mevcut farklı olarak pilav aklıma geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugberk16 kullanıcısına yanıt

    O zaman bir şey diyemem hocam. Okul çevresi ise şöyle bir şey olabilir öğrencilere biraz daha uygun fiyata verebilirseniz öğrencilerin uğrak yeri olursunuz bence.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.