|
|

1 Mobil
|
|
Günlük cihazlarımızın çoğunu çalıştırmak için pil şarj cihazlarına güveniyoruz. Sayısız seçenek arasından en iyi pil şarj cihazını seçmek zorlu bir görev olabilir. İhtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun en iyi pil şarj aletini bulmanıza yardımcı olmak için bu kapsamlı rehberi hazırladık.
En İyi Pil Şarj Aletini Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
En İyi Pil Şarj Aletleri Önerileri:
Sonuç:
İhtiyaçlarınıza uygun en iyi pil şarj cihazını seçmek için yukarıda belirtilen faktörleri göz önünde bulundurun. Bu rehberdeki öneriler, cihazlarınızı güvenli ve verimli bir şekilde şarj etmenize yardımcı olacaktır.
|
|
|
Ali expressden LiitoKala Lii 500 Şarj cihazı aldım. Gerçekten çok iyiymiş, beğendim. Bütün yuvalardan ayrı ayrı işlem yapılabiliyor. Cihazı inceledim ve bu esnada video çektim. Pil için GP yi uzun yıllar kullanıyorum çok da memnunum. Almayı düşünenler almadan önce videoyu izlemelerinde fayda var: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon_77 -- 6 Nisan 2021; 13:37:59 > |
|
Bu şarj aleti 300mA daha düşük akım vermiyor galiba. Benim kullandığımdığım AA piller 130-220 mA arasında şarj öneriliyor (quick charge desteklemeyenler) C/10 dan da aynı sonuca ulaşıyoruz? Akımı yüksek değil mi sizcE? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugennotsukiyomi -- 8 Nisan 2021; 10:58:58 > |
|
Maalesef 100 mAh vermiyor. Pillerin kapasitesi 1000 mAh civarıysa fazla gelir. Benim pillerim 2000 mAh civarında. 10 da biri 200 Mah yapıyor. En az 300 mAh veriyor. O yüzden kullanıyorum. Ama 1000 mAh civarındaki ince piller için kullanmıyorum. |
|
|
Liitokala Lii-500 aynı anda 4 pili şarj eder. 3 tane C size pil rahatlıkla sığar diye düşünüyorum. Aliexpress'te satılıyor ama oradan getirip Türkiye'de satanlar da var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |