Şimdi Ara

Piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tv de yesil renkte bir piksel yaniyor izlerken belli olmuyor kanal gecerken yaklasirsan anca bunun duzelme ihtimali varmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım bu stuck pixel dedikleri şey. Mavi, yeşil veya kırmızı renkte olabiliyormuş. Kendi kendine düzeldiği olabiliyormuş. İnternette de birkaç çözüm yolu göstermişler ancak benim rastladıklarım monitör içindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 29 Ağustos 2015; 22:48:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Valla bende gordum bastirin filan diyorda az bastirdim tepki vermedi onu duzeltelim diye ekranin yarisini yok etmeyelim 4-5 ay oldu hala cozum bulamadim kendide duzelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Sanırım bu stuck pixel dedikleri şey. Mavi, yeşil veya kırmızı renkte olabiliyormuş. Kendi kendine düzeldiği olabiliyormuş. İnternette de birkaç çözüm yolu göstermişler ancak benim rastladıklarım monitör içindi.

her bir pixel üç renk hücresinden oluşuyor. dead pixelde donanımsal olarak kesin bozuk, o yüzden siyah. stuck pixelde bir takılma sorunu varsa düzelme ihtimali var(mış). ama renklerden biri veya ikisi donanımsal olarak bozuksa dead pixelden pek de bir farkı yok pratikte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.