Şimdi Ara

PİKAP TAVSİYESİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.138
Cevap
29
Favori
113.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gecekusu35 kullanıcısına yanıt
    Yarım asırlık pikaptır.
    Bit pazarına nur yağarsa 1500 TL edebilir.
    Paranızı buna harcamayın.
  • rega brio amfi kullanıyorum,bluetoth kulaklık ile kulaklıktan dinlemek için yapabileceğim bir şey varmıdır.yada bir yolu.
  • Project debut caebon phono usb 1450 tl fiyat aldım.

    Bu fiyat nasıl ve giriş seviye için yeterli mi acaba, ileride phono preampı iptal edip phono bağlantı yapabilir miyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gecekusu35

    Project debut caebon phono usb 1450 tl fiyat aldım.

    Bu fiyat nasıl ve giriş seviye için yeterli mi acaba, ileride phono preampı iptal edip phono bağlantı yapabilir miyim..

    selam,ben Pro-Ject Debut Carbon DC 2MRed ile giriş seviyesi yaptım.Çok memnunum. Pro-Ject Debut Carbon DC 2MRed , rega brio r amfi, q acoustics concept 20 hoparlör , dh lab T14 kablo kullandım.Benim için çok tatminkar oldu.

    project için ustalar yinede fikir verecektir size.
  • q acoustics concept 20 hoparlör için ayaklık ne almalıyım.sonoruis 100 e baktım , uygun fiyatlı ama 60 cm boyu kısa gibi geldi.tavsiyeniz olabilirmi?
  • Arkadaşlar eski yazıların çoğunu okudum, 1000 tl den fazla vermek istemiyorum...evde plak dinleyen ve bundan keyif alan biriyim sadece...lenco 3808 almayı düşünüyorum...bu ürünle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum...otomatik olmaması düşündürüyor beni bir de iğne ağırlık ayarı var mk emin olamadım...1000-1200 bandında alternatif önerisi olan var mıdır? Amfiyle vs ile uğraşmak istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vozturk

    Arkadaşlar eski yazıların çoğunu okudum, 1000 tl den fazla vermek istemiyorum...evde plak dinleyen ve bundan keyif alan biriyim sadece...lenco 3808 almayı düşünüyorum...bu ürünle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum...otomatik olmaması düşündürüyor beni bir de iğne ağırlık ayarı var mk emin olamadım...1000-1200 bandında alternatif önerisi olan var mıdır? Amfiyle vs ile uğraşmak istemiyorum

    Pikap alırken dikkat edilecek noktalar; pikaplarda kolun otomatik olması iyi bir şey değildir ve sanılanın aksine üst seviye pikapların kollarının hepsi manueldir. İğne ağırlık ayarı olması çok çok iyi bir şey, farklı ağırlıktaki kartuşları kola takmanızı sağlar. Pikap dinleyecekseniz amfiyle uğraşmanız gerekir hem de iki amfiyle. Bu üründe tek amfiyle uğraşmalısınız çünkü preamfisi içinde geliyor, yani yine bir güç amfisine ihtiyacınız var bu pikabı dinlemek için. Asıl sorunuza gelelim, bu ürün bütçenize göre uygun gibi fakat düşük bütçe ile analog sistem oluşturmaya çalışıyorsanız ikinci elleri kovalayın derim.




  • Cevap için çok teşekkür ederim...Bu üründe yani lenco da iğne ağırlık ayarı var mı onu biliyormusunuz? Bir de bu fiyatlara yakın numark tt250 usb var onun için ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vozturk kullanıcısına yanıt
    hem Lenco da hem de Numark da kol ağırlık ayarı, anti-scating ayarı var. Birbirlerine çok benzer pikaplar bunlar, her ikisi de Technics 1200 serisinin replikaları, ben bunları kullanmadım görmedim de ama kalite ve özellik olarak birbirlerine çok yakın pikaplar, belki aynı bile olabilir . Ses kalitesi anlamında bir fark olacağını düşünmüyorum, hangisi ucuz ise onu alın.
  • Çok teşekkürler🙏🏻☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Bayındır sokakta Gürkan Plak evi var. Bir çok malzeme bulabilirsiniz + çok deneyimliler.
  • Aynı zamanda ''pioneer pl-550 , 570 , 590'' pikaplardan birini satan varsa özelden konuşalım.
  • Selamlar,
    Uzun süre düşündükten sonra project debut carbon aldım.
    Denon 3400 e, cd gitişine bağladım ama anfide signal gruond girişi yok, topraklama yapamadım.
    Bağlanacak bir yer var mı ?

    Teşekkürler.
  • Akai AP-307 pikap kullanan varmı? varsa nasıl bi cihaz bilgilendirir mi?
  • Arkadaşlar merhaba, uygun fiyatlı, fiyat/performans segmentinde sayılabilecek bir pikap arayışındayım. Satış sitelerinde en fazla yorum alan şöyle bir pikap buldum sizce bu pikap nasıldır ya da aşağı yukarı bu fiyat segmentinde daha iyi bir öneriniz var mı acaba?

    GDL Retro Nostaljik Pikap T107 https://www.gdlretro.com/index.php?route=journal2/quickview&pid=324
  • uygun fiyata pikap amfi hoparlor arayan arkadaşlar facebookta hi-fi türkiye, plak.net ve plak pazarı gruplarına mutlaka uye olsun
  • Arkadaşlar Elimde fi tarihinden kalma müzik seti mevcut kenwood kax-38 ve kd-37r turntable pikap var uzun süredir kullanılmıyor. Pikabın iğne gurubu bozuk. Sizce bunu çalışır duruma mı getirmeliyim yoksa hiç uğraşma yeni bir pikapmı al dersiniz ? Ustalardan yorum alabilirsem sevinirim.




  • Fl4ming0 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım iki adet plak fiyatı olan TL.240,00 ye pikap olmaz, hele sıfır pikap hiç olmaz. Anlıyorum, uygun fiyata, bütçeyi zorlamadan bir şeyler sahibi olmak istemek herkesin hakkı elbette ama işte gerçeklerle pek bağdaşmıyor. Bu fiyata ancak oyuncak pikap olur. İlgili konuları hiç araştırmadan sürekli bu tip sorular geldiği için de insanlar sanırım biraz bezerek cevap vermemeye başlıyorlar. Bu fiyat civarında bir fiyat/performans ürünü önermek ise mümkün değil.
  • -Vegass- kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam, yaptığım araştırmalar sonucunda tam olarak dediğiniz yoruma bende çıktım ama bizimkisi sadece başlangıç için hevesi olan bir arkadaşımıza uygun fiyatlı bir hediye almak, malum öğrenciyiz, 250 lira bile güzel para bizim için. Böyle ucuz, oyuncak gibi de olsa pikap çalan bir şey hediye edelim, kendi de zaten 15-20 liralık pikaptan daha pahalı pikap almaz, hoşuna gider, hevesi hobiye dönerse o düşünsün gerçek pikap almayı diye düşündük biz. :D
  • Fl4ming0 kullanıcısına yanıt
    Elbette güzel düşünmüşsünüz. Herkes bütçesine göre bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ben, o fiyat skalasındaki ürünlerin kol ağırlık ayarları olmadığı ve ucuz iğnelerle kullanıldığı için alınacak plaklara zarar verme ihtimalinin çok yüksek olması dolayısıyla söyledim bunları. Ama arkadaşınızın heveslenmesine sebep olacaksa ve bu yönde bir kapı açacaksa elbet bir noktadan başlamak gerekiyor. Şimdiden hayırlı olsun. Bu ürünlerle ilgili başka herhangi bir bilgim yok. O yüzden daha fazla yardımcı olamıyorum maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.