< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pidem'de büyük barday taze çay 2 tl (2. sayfa)

-
-
kuyruk olmasın diye 4,5 lira yapmışlardır, Paşabahçede 1 lirayken millet yer kapcam diye kavga ediyordu hatta birbirine sandalye atan bacıları görünce bidahada gitmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplu ulaşım polise bedavadir, öğretmene değil. İndirimli biner öğrenci gibi.
Ha sunu dersen ok, kimseye ayricalik olmasin, herkes ucretini versin. Öyle olmali bence de, kimsenin makam arabasi da olmamali ayrıca. Dolgun maasli kodamanlara bide makam arabası veriliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay kadar önce pidemden lahmacun almıştım aman yarabbim lahmacuna böyle hakaret edilmez millete çöp yediriyorlar resmen
Ulan çay konusunda bile iett ler siyasi söylemler havada uçuşuyor.. Hakkaten bu millet adam olmaz, en alakasız konularda bile tartışma almış başını gidiyor.. Millet barut fıçısı olmuş çatacak yer arıyor, patlayacak mekan arıyor.
-
2 liraya çay ocağında çay satıyorlar hatta 2,5 oldu. Çayı ucuz satarak gel gel yapıyorlar demektir. Çay alan yanında pide alır diye düşünmüşlerdir.
-
belediye niye ekmek satar zaten hiç anlamadım ama satmasa ekmek çoktan 10 lira olmuştu,halk için daha iyi üç beş esnafı düşüneceğine çoğunluğu düşün.
Markayı ne kadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama ben çok yakından tanıyorum . Hiç de dediğiniz gibi değil .
Çay konusunda lipton çay ve arıtılmış su kullanılıyor . Zaten tüm malzeme merkezden gönderildiğinden şubelerin dışardan ürün alması yasak .
Çayını sürekli içerim , bence güzel ..
Diğer ürünleri de öyle kötü kalite asla değil . Kendim yiyorum , çoluk çocuğuma gönül rahatlığı ile yediriyorum . Sürekli hijyen denetimi oluyor . Gizli müşteri denetimleri oluyor .
Güvenebileceğiniz ender firmalardan biridir.
Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis biri -- 28 Mart 2022; 10:29:43 > -
Lahmacunu öyleymiş ben yemedim de çalışan arkadaşım söyledi.
sucuklu şahanem ve tavuklu deneyebilirsiniz.
Nerden tanıyprsunuz firmayı
Bir arkadaşım pidem şubesi sahibi..
marie antoinette hortladı ,ve dedi ki : pide yiyemiyorlarsa çay içsinler ....
4 Tl olmuş yanlış görmediysem..
Arkadaşlar bu sıcak fırsatcılık değil tam tamına reklamdır.
Millet ne yapacak cayı sade kuru kuru cay icmeye mi gidecek?
Evde yap cayını bol bol iç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen yıllarda ( 1 tl iken) çayı bayat zifir gibiydi.
10 gün önce içtim bergamot falan baya düzeltmişlerdi.
2 tl güzel fiyat
Ben de 4 tl diye gördüm.
Yakın zamanda 3 idi...
gecen sene buradan pide yedim. ciddi anlamda abartmiyorum, hayatimda yedigim en kotu pideydi. ince hamurun uzerine belli belirsiz birseyler koymuslar, denemisler. duz hamur verselerdi daha guzel olurdu tadi. zaten ilk ve son gidisimdi.
-
gidin evinizde için çayı, ucuz diye ne bulsanız içeceksiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X