Şimdi Ara

piccoZ mi lama v4 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cokda basıt olmasın ıstıyorum
    sağlam olsun ee sonucta acemıyım
    baslangıc ıcın picco z ıyımıdır sızce saolun sımdıdıen
    mavibilgisayarda silverkit sebego var nasıl bu alet onerınız nedır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowman -- 3 Nisan 2008; 10:37:34 >

• tamamen farklı araçlara bakıyosun diyebilirim
    picoo z 2 kanallıdır, yukarı aşağı çıkar, bi de sağa sola döner başka bişey yapamaz. lama v4 ise 4 kanallı ve çok stabil bi helikopterdir. gerçek helikopterlerdeki her hareketi lama'da yapabilirsin .

paran varsa lama v4 almanı tavsiye ederim picoo z ler zaten oyuncak sınıfına girer, aldıktan 1-2 hafta sonra bozulur pili biter yedek parça da bulamazsın çöp olarak kalır..
  • peki bu lamalarda pil ömrü tükenme sorunu olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 3 Nisan 2008; 15:08:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

peki bu lamalarda pil ömrü tükenme sorunu olmuyor mu?

olsa bile sorun değil.çünkü pil helikoptere entegre değil.
    zaten alınca 2 pil çıkıyor içinden.oda seni 1.5 2 sene götürür(tabi helikopteri parça pinçik etmeden 2 sene kullanabilirsen)

hadi diyelin kullandın piller deforme oldu.
    internette satılıyor 20 dolar civarı alır kullanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdogg -- 3 Nisan 2008; 22:54:25 >
  • +1
    Aynı fikirdeyim picco z oyuncak gibi ben 2 tane aldım çöp oldular, çok çabuk bozuluyorlar.Sonunda lama v4 aldım mavi bilgisayardan.Araştırdım fiyatıda Türkiye'deki en iyi fiyat. Ama kullanmadan önce kumandaya alışana kadar similatorle biraz tecrübe et çünkü ben bir kaç denemeden sonra uçurmaya kalktım ve bütün palleri kırdım.Şimdi düzgün uçuramıyorum acemilik işte servo ayarlarındanmıdır yoksa şaftmı yamuldu bilmiyorum ama kalkış esnasında heli geriye doğru gidiyor.Ayarlarıda kurcalamaya korkuyorum tamamen bozarsam diye.Bu zevkten mahrum kalmamak için kalkışta bir miktar ileri çubuğunu itip geriye doğru hareketi tolere ederek kullanıyorum ama zor oluyor tabii.
  • Merhabalar,

İlk önce nasıl birşey almak istediğine karar verememişsiniz gibi geliyor bana, çünkü çok farklı iki heli arasında kalmışsınız bunlardan picco dediğimiz heli oyuncaktır, modellikle alakası yoktur, diğeri ise yeni başlayanlara önerilen çok güzel stabil uçabilen ve kaliteli bir " model helikoter"dir.

Yani cevabım kesinlikle LAMA V4 (Eğer alacaksanız mavi bilgisayar gibi işi model hobbycilik olmayan yerlerden almayınız, model hobby dükkanlarından alınız.)

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhant2005

(Eğer alacaksanız mavi bilgisayar gibi işi model hobbycilik olmayan yerlerden almayınız, model hobby dükkanlarından alınız.)

Teşekkürler.

Ben de daha yeni rc-helikopter alışveriş tecrübesi yaşamış biri olarak tam aksine Hobby dükkanlarının önünden geçmeyin hatta selam bile vermeyin diyorum

Merak ettim mavibilgisayardan farklı ne gibi bir hizmet sunacak tavsiye ettiginiz hobby dükkanları

tr'de fiyatlar el yakıyor hersey 2-3 katına mavibilgisayar olmasa lama-v4 dahi buradan alınmaz tesekkurler mavi devam mavi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar,

anladığım kadarıyla rcpano.net sitesinin varlığından haberiniz yok, veya gittigidiyor veya sahibinden.com gibi.

Ben yukarıdaki yazımdada zaten model hobby dükkanlarına gidin diye birşey yazmadım ben zaten model hayatım boyunca sadece iki kez gittim bide şimdi gideceğim olcak 3 :)

oralarda sizinde dediğiniz gibi fiyatlar gerçekten pahalı, ama mavi bilgisayardan alan çoğu arkadaşın helikopterinde teknik arızaya rastlandı , yani bunu söylememin bir amacı var idi.

İnternette araştırarak bunları bulabilirsiniz.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.