< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 14 Eylül 2020; 19:39:31 > |
Picanto 3 Test-İnceleme (Türkiyede İlk!)

-
-
Test için teşekkürler, kullanmak istediğim bir araç o yüzden ilgimi çekti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun yol yapacagim, sonrasinda çok detayli bir test videosu gelecek inşallahquote:
Orijinalden alıntı: nightbringer
Teşekkür ederim. 14 yıl içinde aileye toplam 3 adet Picanto aldık.(2006 model) İyi tanırım bu aracı:) Yalnız 1,25 motorluları pek bilmem.
Problemsiz, düzgün bir araçtır. Halen babamda ve eşimde var.
Bayanlar icin guzel. Eslerine ya da sevgililerine almak icin iyi bir araba. -
Test videosu da geldi, haber veriyim dedimquote:
Orijinalden alıntı: nightbringer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkürler hemen izliyorum
Teşekkürler
selam hangi şanzıman iyi at mi amt mi??
-
At ler tam otomatik 4 ileridir. 80km/s uzeri deli gibi bagirttirir motoru, yakiti da costurur ancak sorunsuz bi sanzimandir, ozellikle dusuk hizlarda kararlidir. Belirli periyotlarda yag degisimi atlanmazsa uzmez. 1.5 senedir hanimin i10 ile tecrube etmekteyim
Amt icin olumlu tek sey yakit uzerine olur sanirim, tek kavrama yari otomatik bir sanzimandir. Piyasada neredeyse hic kalmamisken kia/hyundai neden sonradan sonraya kullanmaya basladi bilmiyorum. Kararsizdir, surpriz gecislerde bulunur. Konforsuzdur. Kullanima gore belirli bir sure sonra kavrama degisimi ister.
Sunu da acikca soylemem gerekir, 2 sanziman da gunumuz sartlarinda yeterli degildir. A sinifi icin en uygun sanzimanin cvt oldugunu dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X