Şimdi Ara

Pİ COİN MOBİL MADENCİLİK HAKKINDA (Pİ NETWORK) YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN GÜVELİ Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
17.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam pi de kazım yapıyorum 60 küsür coin oldu fakat kimlik doğrulaması yapmadım ama yinede kazım yapmaya devam ediyor. Doğrulamada yapmak zorundayız fakat güvenemedim. Borsaya düştüğünde yaparım belki. Ama o zaman da kazdığım bu coinleri doğrulamadan sonra kullanabilir miyim bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

    Hocam pi de kazım yapıyorum 60 küsür coin oldu fakat kimlik doğrulaması yapmadım ama yinede kazım yapmaya devam ediyor. Doğrulamada yapmak zorundayız fakat güvenemedim. Borsaya düştüğünde yaparım belki. Ama o zaman da kazdığım bu coinleri doğrulamadan sonra kullanabilir miyim bilmiyorum.

    merhaba kimlik doğrulaması yapmanız faydanıza olacaktır. önce binance borsasına girecek tahminen kazandığınız coin leri binance borsasına aktarabilmeniz için kimlik bilgileri gerekli oluyor çoğunlukla bot olmadığınızı kanıtlamak için.

  • bitcoin için de aynı şeyi 2011 yılında söylüyorladı herşeyi zaman gösterecek

  • bu pi coini nerden alabiliriz suan görece ucuz mu?

    ben 4-5 bin tl ile girmek istiyroum tavsiyeniz nedir gleecek vadeden coin sepeti yapıp unutmak mı al sat yapmak mı mantıklı benim durumumda?
  • sonerhac kullanıcısına yanıt

    Hocam Pi coin daha piyasaya girmedi. Sadece uygulama üzerinden biriktirebilirsiniz ki ben yapıyorum şuan ne olacağı belli olmuyor. 2 yıl önce ETN diye bir coin vardı telefondan bile kazım yapılıyordu bugun baktım 800tl değerinde kazım yapmışım bu işler belli olmuyor. Uygulama üzerinden şansınızı deneyin derim. Hem telefonada yüklenip şarj yemiyor. 24 saatte 1 kere girip tıklayıp uygulamayı kapatıyorsunuz


    Eğer al-sat yapmayacaksanız belli başlı kripto paralar önerebilirim. Ama uzun vadede kar etmek istiyorsanız tabi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonerhac

    bu pi coini nerden alabiliriz suan görece ucuz mu?

    ben 4-5 bin tl ile girmek istiyroum tavsiyeniz nedir gleecek vadeden coin sepeti yapıp unutmak mı al sat yapmak mı mantıklı benim durumumda?

    piyasaya daha girmedi fakat şuan ortalama fiyatı 0.04 tl görünüyor bazı kaynaklarda ben şahsen geleceğini görüyorum ve borsaya girdiğinde bir miktar almayı düşünüyorum. ytd.

  • işte bu yüzden timestope çöp olmaya daha çok aday, iyice araştırmak gerekiyor pi network gibi sağlam altyapısı olan yeni coin henüz görmedim.

  • referans paylaşmanızda sorun yok fakat yeni bilmediğimiz coinler hakkında bilgilerinizi ve tecrübelerinizide anlatırsanız seviniriz...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.