Bildirim
PHPye başlamak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Adsl var netim yavaş ama birsey dediklerinizden anlamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HuseyinHD
Yaşım 17 ilk önce sa php öğrenmek istiyorum site kurmak istiyorum birikmiş param var hangi hosting önerirsiniz domainle beraber alıcam php ile bilgim yok nasil bulurum site kurarım hevesim çok var.
Ne sitesi açmak istiyorsun ? Konu ne olacak içerik ne olacak ? Domain ismine karar verdin mi ? Site için alacağın hostingi kaç MB yada GB düşünüyorsun ?
Siteyi açtığın zaman günde kaç DK veya Saat sitede kalıp site ile ilgilenebileceksin ? Siteye içeriği kopyala yapıştır ile mi yapacaksın ? Kendin mi içerik sıfırdan üretip yazacaksın ?
Bu site işinde sitenin konusu ile ilgili bilgili arkadaşların, tanıdıkların var mı ? sana yardımcı olacaklar mı ?
Bu sorulara cevap verirsen, detaylıca oturup konuşuruz._____________________________
-
Bilgi sitesi teknoloji yada oyun kendim yazmak istiyorum yoncuden 30 tllik en alt domain hosting alicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler