Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

phpTriad da veri tabanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Cevapla
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    3815 Mesaj
    yaw arkadaşlar php triad da veri tabanı nasıl oluşturulur
    mysql de
    php code larıyla denedim gene hata verdi
    bi el atın şu işe
    bide hani java script le matrix de ki kayan harfler falkan yapılıyordu onlar php ile de yapılırmı
    yapılırsa ve elinde örnek olan varsa yazarsa beni çok mesut bahtiyar eder



    |
    |
    _____________________________
    Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"
  • Yarbay
    3815 Mesaj
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <title>ERTUGRUL YILMAZ</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
    </head>

    <body bgcolor="#0099CC">
    <center><table width="879" cellpadding="100" cellspacing="0" lang="1000">
    <td width="677"><tr bgcolor="#FFFFFF" align="center" class=""><h3>ETUSCH</h3></tr></td>
    </table></center>

    <?
    CREAT TABLE kullanicilar
    (
    kullaniciid INT not null AUTO_INCREMENT,
    ad VARCHAR (16) not null,
    soyad VARCHAR (16) not null,
    eposta VARCHAR (50) not null,
    cinsiyet ENUM ('e','k') not null,
    PRIMERY KEY (kullaniciid)
    )

    if ($gonderim)
    {
    @mysql_connect("localhost","root","sifre")
    or die("MYSQL e ulasamadim");
    @mysql_select_db("baslangicdb") or die ("veritabanina ulasamadim");
    echo("mehaba.. adiniz:$ad,soyadiniz:$soyad,cinsiyet:$cinsiyet,eposta:$eposta");
    mysql_query("insert into kullanicilar
    (kullaniciid, ad, soyad, eposta,cinsiyet)
    values(null.'$ad','$soyad','$eposta','$cinsiyet')");
    if (mysql_error())
    {
    echo("mysql hatasi.hat:");
    echo mysql_error();
    }
    }
    else
    {
    ?>
    <form action="form.php" method="post">
    Ad:<input type ="text" name ="ad" size="16" maxlength="16"><br><br>
    Soyad:<input type="text" name ="soyad" size="16" maxlength="16"><br>
    e posta:<input type="text" name="eposta" size="16" maxlength="50"><br>
    cinsiyet:
    e <input type ="radio" name ="cinsiyet" value ="e">
    k <input type ="radio" name ="cinsiyet" value ="k">
    <br><br>
    <input type="submit" name="gonderim" value="Gönder">
    </form>
    <?
    }
    ?>
    <table>
    <td><tr bgcolor="#0000FF" bordercolor="#666666" bordercolordark="#666666" align="left"><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=eee.php" data-href="eee.php" ><font color="#FF0066">CV</font></a>
    </tr></td><br>
    <td><tr bgcolor="#0000FF" bordercolor="#666666" bordercolordark="#666666" align="left"><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=eee.php" data-href="eee.php" ><font color="#FF0066">B:POTUKLU</font></a>
    </tr></td><br>
    <td><tr bgcolor="#0000FF" bordercolor="#666666" bordercolordark="#333333" align="left"><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=dene.php" data-href="dene.php" ><font color="#FF0066">PHP</font></a>
    </tr></td><br>
    <td><tr bgcolor="#0000FF" bordercolor="#666666" bordercolordark="#666666" align="left"><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=eee.php" data-href="eee.php" ><font color="#FF0066">FORMULA_1</font></a>
    </tr></td><br>
    <td><tr bgcolor="#0000FF" bordercolor="#666666" bordercolordark="#666666"align="left"><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=eee.php" data-href="eee.php" ><font color="#FF0066">RENAULT</font></a>
    </tr></td><br>
    <td><tr bgcolor="#0000FF" bordercolor="#666666" bordercolordark="#666666" align="left"><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=eee.php" data-href="eee.php" ><font color="#FF0066">VISUAL BASIC</font></a>
    </tr></td><br>
    <td><tr bgcolor="#0000FF" bordercolor="#666666" bordercolordark="#666666"align="left"><a onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?url=eee.php" data-href="eee.php" ><font color="#FF0066">DOWNLOAD</font></a>
    </tr></td><br>


    </table>

    </body>
    </html>
    arkadaşlar burada ki hata nedir yardımcı olursanız sevinirim
    |
    |
    _____________________________
    Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"




  • Yüzbaşı
    487 Mesaj
    $tablo = "CREATE TABLE `kullanicilar`(
    `kullaniciid` INT not null AUTO_INCREMENT,
    `ad` VARCHAR (16) not null,
    `soyad` VARCHAR (16) not null,
    `eposta` VARCHAR (50) not null,
    `cinsiyet` ENUM ('e','k') not null,
    PRIMERY KEY (kullaniciid)
    ) ;" ;

    $tablo_kaydet = mysql_query($tablo) ;



    Bir de bunu dene bakalım...
    |
    |
    _____________________________
    :)
  • Yarbay
    3815 Mesaj
    teşekkür edrim hacı bi deniyim olursa bide yanaklarından öperim
    |
    |
    _____________________________
    Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"
  • Yarbay
    3815 Mesaj
    yaw buda çalışmadı erişim hatası diyor
    sql server hatası diyor diyor baba diyor buna çare yoqmu manuel kurmakda başlı başına bi iş yaw
    |
    |
    _____________________________
    Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"
  • Yarbay
    3815 Mesaj
    |
    |
    _____________________________
    Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"




  • Yarbay
    3815 Mesaj
    hjani arkadaşlar cevap
    |
    |
    _____________________________
    Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"
  • Binbaşı
    1624 Mesaj
    mysql i çalıştır
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    3815 Mesaj
    bende ki kitapta manuel kurulan sql den bahsediyor fakat triadın apache sini kaldıerramadım manuel kurduğumda açtıktan sonra kapanıyor yani hata var
    triadda kinde komut yazamıyorum dos dan da olmuyor yani ne denediysem olmadı arkadaş
    |
    |
    _____________________________
    Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
    Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger"
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
haberler
Masal
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
son dakika
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR3
0,266
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.