Şimdi Ara

Photoshop Smart Objects Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Photoshop'a bugün başladım ve bir sorunum var. Daha başlar başlamaz başladık.

Bir tane JPEG resmini açıyorum. Tools bölümündeki araçlarla kesme işlemi falan deniyorum olmuyor. Smart Object'miş ondan düzenlenmiyormuş. İnternetten araştırdım internetteki çözümleri denedim fakat onları da bir türlü beceremedim. İnternette basmamı istediği tuşlara basılmıyor. Resmi yükleyince bir de layer kilitli oluyor onu da kaldıramıyorum hiçbirşeyi beceremedim yardımcı olursanız memnun olurum.

Photoshop sürümüm CS 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamAdamson -- 16 Aralık 2011; 16:53:38 >

• en baştan deneme yanılma yöntemi bence zor iş ilk önce araçların kullanımı ile ilgili dersler var onlara bir göz atmalısın internette çok fazla video var
  • Layer uzerine sag tusla tikla resterize layer de ondan sonra kesme islemi yapabilirsiniz
  • kilitli layer üzerine çift tıklayın açılan pencereye ok deyin.
  • Teşekkürler hallettim. Bir de Lynda.com diye bir sitenin photoshop eğitim setlerini gördüm: Photoshop CS5 One-on-One diye 3 bölümden oluşan toplam 64 saatlik bir görsel eğitim seti var. Sizce bu eğitim setinden başlamam uygun olur mu? Ayrıntılı anlatıyor mu? Malum 64 saat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.