Şimdi Ara

Photoshop kullanmasını bilen bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için önemli olan bir yere göndermem gereken bir fotoğraf var. Fotoğrafı çektim ancak arka planda istemediğim nesneler bulunuyor. Photoshop tecrübem fazla yok. İstemediğim nesneleri kaldırırken duvara vuran ışığın ton farkından dolayı kaldırma sırasında istemediğim hatalar oluşuyor. Sabahtan beri her yolu denedim olmuyor. Bilen birisinin 5 dakikasını almayacağına eminim. Yardım edecek bir arkadaş arıyorum. Çok duamı alırsınız. Pm den ulaşırsanız sevinirim.

• Olabilir diye düşünüyorum.Fazla bilgim olmadığı için net bir bilgi vermeyeyimde Pm den görüşelim uygunsa whatsapp'dan göndereyim fotoğrafı. Yada Pm olarak atayım. Çok ihtiyacım vardı tesekkur ediyorum simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

silmek istediğin nesnenin bir köşesinden küçük bir parçayı polygonal lasso tool ile seç.

Edit menüsünden Fill seçeneğini seç, Use: Content Aware, Blending mode : Normal seçenekleri ile OK de. eğer sonucu beğenirsen küçük parçalar halinde seçip seçip istemediğin nesneleri yok et.

en sonunda hareli, alacalı kalabilir sildiğin bölge. onun da üzerinden clone stamp tool ile geçerek bozulmaları minimuma indirmeye çalış.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.