Şimdi Ara

Photoshop ile Resmi Eşit Parçalara Bölme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
12.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Photoshop ile bir resmi eşit parçalama bölme (dilimleme) hakkında bir çok video izledim. Hepsi kısacık şeyi uzun uzun anlatmışlardı.
    En kısa şekilde buradan nasıl dilimleme yapılacağını izleyebilirsiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fotoğrafı Photoshop ile Eşit Parçalara Bölme

Photoshop kullanarak fotoğrafları eşit parçalara bölmek, sosyal medya gönderileri, web siteleri veya diğer tasarım projeleri için yararlı bir beceridir. İşte adım adım Photoshop ile resmi eşit parçalara bölme yöntemi:

1. Fotoğrafını Photoshop'ta aç.
    2. Sayfayı bölmek için kılavuzlar oluştur: Görüntü > Kılavuzlar'a gidin ve "Eşit Dikey Bölgeler" seçeneğini seçin. Bu, fotoğrafı eşit dikey parçalara bölecektir.
    3. Parça sayısını ayarla: Görüntü > Kılavuzlar > Yeni Kılavuz'a gidin ve "Eşit Yatay Bölgeler" seçeneğini seçin. Bu, fotoğrafı eşit yatay parçalara bölecektir.
    4. Kılavuzları kullan: Kılavuzlar, fotoğrafı eşit parçalara bölmek için bir kılavuz olarak hizmet edecektir.
    5. Gerekirse resmi kırp: Eşit parçaları elde etmek için resmi Dönüştür > Kırp aracını kullanarak kırpabilirsin.

İpucu:

• Photoshop ile fotoğrafı ikiye bölmek için yukarıdaki adımları takip edebilir ve kılavuzların sayısını bir dikey veya yatay olarak ayarlayabilirsin.
    • Eşit olmayan parçalara bölmek istiyorsan, "Eşit Dikey Bölgeler" veya "Eşit Yatay Bölgeler" seçeneklerini kullanmak yerine özel kılavuzlar oluşturabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.