Şimdi Ara

Photosensitive Epilepsy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3'ümü açtığımda karşıma böyle bir başlıklı metin çıktı bu nedir beyler ?

Photosensitive Epilepsy

İf you have a history of epilepsy or seizures. consulta doctor before use. certain
    patterns may triggers seizures wiht no prior history. before using this product.
    carefully read the instruction manual.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikdelen -- 16 Aralık 2011; 18:13:12 >

epilepsi hastalığı gecirmis yada epilepsi hastası olanlar icin uyarı veriyor.
  • Sigaranın zararları ile ilgili uptade gelecek ocak'ta...
  • Eğer epilepsi hastası iseniz bu ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışın, araştırma falan yapın, mümkünse oynamayın diyor. Bunla bile dalga geçermiş gibi ''Yakında sigara uyarısı koyarlar ehe ehe'' diyorsunuz ilginç.

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Sigaranın zararları ile ilgili uptade gelecek ocak'ta...

O da bişey mi yahu ?

Alo 171 Sigara bırakma hattı uyarısıda Şubat ayında 4.10 FW güncellemesi ile gelecek.
  • Bu yada buna benzer uyarıların olması güzel çünkü bazı rahatsızlıklar oyun oynarkenki süreçte yaşananlardan dolayı tetiklenebiliyor. En basitinden FPS oyunlarının mide bulantısı yada ağır başağrısına yol açması gibi.
    Daha Fazla Göster
  • SONY bu işi biliyor beyler
  • bendede aynı yazı çıkıyo ve en son güncellemeden sonra oyun oynarken kolun şarjı bitiyo kablosunu takıyom ya şarj oluyor oyuna devam ederken şarjdayken kol kapanıyo fifada tam gol atarken kolun kapandığı zamanlar oldu :) online oynarken. şarj kablosunu takıyon bikaç kolu hareket ettirince kapanıyo kol. kablodamı sorun vqar diye başka kablo denedim yine aynı. bu epilepsy yazısından sonra öyle olmaya başladı çok sinir oluyom. kolu pcye takıp şarj ediyom artık.

Orijinalden alıntı: yorkashton

bendede aynı yazı çıkıyo ve en son güncellemeden sonra oyun oynarken kolun şarjı bitiyo kablosunu takıyom ya şarj oluyor oyuna devam ederken şarjdayken kol kapanıyo fifada tam gol atarken kolun kapandığı zamanlar oldu :) online oynarken. şarj kablosunu takıyon bikaç kolu hareket ettirince kapanıyo kol. kablodamı sorun vqar diye başka kablo denedim yine aynı. bu epilepsy yazısından sonra öyle olmaya başladı çok sinir oluyom. kolu pcye takıp şarj ediyom artık.

Epilepsi uyarisiyla alakasi yok donanimsal bir sorundur kanimca.

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • donanımsal bi sorun olduğunu sanmıyom bende çünkü ps3 hiç ellenmedi kolda bozulcak bi durumu yok. kolda hiçte sorun yok sürekli oynuyorum sadece şarja takınca bu oluyor. 1. kol olarak seçili mesela birden ışıları yanıp önmeye başlıyo sonra kapanıyo. yani şöyle hani ps tuşuna basınca yanıp sönüyo ya bütün ledler sonra ps3 ü buluyo açıyo makineyi bu durumda aynı. oyun oynarken birden yanıp sönmeye başlıyor makineyi arıyo bulamıyo sonra kapanıyo. kısacası galiba makineyle bağlantısı kesiliyo. bunu fifa oynarken yapıyodu fifa 11. başka oyun oynamadığım için denemedim ama. şarjda değilken hiç bi sorun yok. nemde pcnin usbye takıyom şarj dolana kadar. ayda bi şarj gerektiriyo zaten :) ama sinir bozucu online maç yaparken şarj bitiyo şarjda oyniyim dedim gol atarken adam durdu kol kapanmış ne sinir oldum xd

son güncellemeden sonra hemen böyle oldu ps3 kullananlara soruyorum burdan son versiyonda bu sorunu olan varmı?

• Aynen bende update yapınca aynı mesaj ile karşılaştım yabancı forumlardada arama yaptım ama cozum bulamadım

Orijinalden alıntı: Power_By

Aynen bende update yapınca aynı mesaj ile karşılaştım yabancı forumlardada arama yaptım ama cozum bulamadım

Hata değil ki çözümü olsun.

Orijinalden alıntı: Power_By

Arkdaslr cozumu yok yeni yasa geregi bagımlılık yapabılecek tum oyunlarda bu mesaj cıkacakmıs

Hangi yeni yasa?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.