Şimdi Ara

Phoneix OS 2.5 Son Surum Yayinlandi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar hepimizin bildigi gibi uzun zamandir arm android x86 isletim sistemleri pclerde pek stabil calismamaktaydi. elemantary os remix os phoenix os chromium os derken zibilyon os cikti piyasaya. hepsini kullanan biri olarak bu hafta phoenix os son surumunu kullandim oldukca stabil oldugunu soyleyebilirim. 1.5 versiyonuna oranla ufak tefek eklemeler yapilmis.alttaki linkten son surumunu indirebilirsiniz.
    http://www.phoenixos.com/en/download_x86

    Oreo 7.1 uzerine kurulu 64 bit destekli. eski surumu 32 bit ve 64 bit olarak sunulmustu. sistem gereksinimleri chromium os ile ayni minimum 2 gb ram ve intel x86 islemci istiyor. Eger elinizde 10 yildan eski pc varsa yavas calisabilir. ben 2010 uretim hp mini 210 netbook ile sorunsuz kullandim umarim sizlerde memnun kalirsiniz.







  • Elementary Arm sistemleri, gerçek bilgisayara dönüştürme iddiasıyla ortaya çıkmış mıydı?
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    Sorunu tam anlayamadim ama anladigim kadariyla cevaplicak olursam yazdigim os lar arasinda tek elementary os linux gnome tabanlidir. Geri kalanlari arm tabanli ve evet gercek os olarak degil tablet os olarak pc ye yukleniyo. Linux veya windows gibi degil istediginiz her uygulamayi inderemiyosunuz. Kendilerine ait magaza veya play store uygulamalarina baglisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.