Şimdi Ara

Phillips Mutfak Aletleri Alımına OPET Yakıt Puan Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçerli Satış Noktaları: MediaMarkt, Teknosa, Vatan mağazaları

    Kampanya 1 Şubat - 31 Mart 2018 tarihleri arasında MediaMarkt, Teknosa, Vatan mağazalarından yapılacak Philips mutfak ürünleri alımlarında geçerlidir. Kampanyaya dahil Philips mutfak ürünleri alan müşterilere harcama tutarlarına bağlı olarak farklı tutarlarda kampanyaya dahil Opet istasyonlarında geçerli "Yakıt Puan" hediye edilecektir.

    300-400TL arasına 50TL değerinde yakıt
    400-740TL arasına 100TL değerinde yakıt
    750TL ve üzerine 150TL değerinde yakıt hediye edilecektir. OPET yakıt puanlar 30 Nisan 2018e kadar sadece benzin ve motorin alımında kullanılabilir.

    Kampanyadan yararlanmak için;
    - 1 Şubat - 31 Mart tarihleri arasında, yukarıda belirtilen mağazalardan Philips Mutfak Ürünleri alışverişi yapılarak, alışveriş faturasının fotoğrafının 5 gün içinde Qumpara uygulamasına yüklenmesi gerekmektedir.
    - Kazanılan hediye yakıt puanlar müşterilerin cep telefonuna yüklenecek ve SMS ile bilgi verilecektir.
    - Yakıt puanlar 30 Nisan 2018 tarihine kadar kampanyaya dahil OPET istasyonlarında sadece benzin veya motorin alışverişlerinde harcanabilir.
    - Müşterilerin puanlarını OPET istasyonlarında harcayabilmesi için ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen puan harcama şifresini OPET istasyonlarındaki market görevlisine iletmesi gerekmektedir.
    - Harcanmayan hediye yakıt puanlar 1 Mayıs 2018 tarihinde silinecektir.
    - Aynı kişi kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir.
    - Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler cep telefonu numaralarının Opet Petrolcülük A.Ş. ile paylaşılacağını kabul etmiş sayılırlar.
    - Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    - Opet, Philips ve Qumpara uygulaması kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    - Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyiwww.opet.com.tr adresinden ya da Philips Tüketici Danışma Hattı 0530 344 58 08'i arayarak alabilirsiniz.
    - Uygulama içindeki kampanya, fırsat, ödül be çekilişlerle ilgili Apple Inc.’ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Apple sadece uygulamanın dağıtımını yapmaktadır. Tüketici hiçbir şekilde Apple’ı kampanya koşulları ve ödüller ile ilgili sorumlu tutamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.