Şimdi Ara

Philips yüzde 85 dönüştürülebilir malzemeden imal ettiği monitörünü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son günlerde oyuncu monitörleri tarafında ardı ardına duyurular gelirken arada mütevazi modeller de boy gösteriyor. Philips yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden imal ettiği yeni monitörünü tanıttı.


     


    Philips 241B8QJEB özellikleri ve fiyatı


     


    Philips 241B8QJEB modeli günlük kullanım için tasarlanmış. Ev veya ofis kullanımının yanında dilerseniz oyun tarafında da ucuz bir alternatif olarak tercih edebilirsiniz.


     


    Ayrıca Bkz.Casper’dan yüksek yenileme hızına sahip oyuncu monitörü

    24 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük sunan monitör kullanım ömrü dolduktan sonra yeniden dönüştürülebiliyor. Bu bakımdan çevreye olan olumsuz etkisi de en aza indiriliyor.


     


    LowBlue Mode ile mavi ışık salınımı azaltılırken Flicker-free özelliği ile de titreşimlerin önüne geçiliyor.  SmartErgoBase stand ise kullanıcıyı kablo karmaşasından kurtarıyor. VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 ve USB 3.0 Super Speed bağlantıları olan Philips 241B8QJEB modeli 159 Pound fiyat etiketine sahip.


     







  • Bizim metro trenleri gibi kokmasın onlarda geri dönüşüm malzemelerinden yapılıyor trenlerde yıllardır ahır kokusu var :D

  • Dünkü casper monitörün konusuna yazı yazılamıyordu. Orada çok sıkıntı var. 1ms deniyor, sitesine ilk giriştede 1ms diyor ama satın al kısmında 3ms ye çıkıyor, kataloğunda ve diğer tüm sitelerde 3ms. Ayrıyetten 144hz denmiş konuda ama hiç bir yerde 144hz olduğu yazmıyor. Yani çok kandırmaca var gibi. O habere güvenipte monitör almayın.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    O haber değil reklamdır :) Ondan yoruma kapalıdır.

  • Çöp

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.