Şimdi Ara

Philips Xenium X800 - Ön inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
66.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: j.sparrow

    herseyı guzelde bu kulaklık olayı can sıkıcı bıraz.kendı kulaklıgı ıse yaramaz dıosunuz kı bende w810i kullacısıyım onunda kendı kulaklıgı 5 para etmez.ancak donusturucusu oldugu ıcın bı sekılde sorun olmaktan cıktı.ama bunda donusturucu bulamazsak ozaman b.tooth kulaklık almak kalıo gerıye oda 90 ytl vermek ne kadar mantıklı zaten tel 300 ytl.


    sadece cep telefonu için kulaklık alacaksan haklısın

    AMA evde başka aletlerde de artık bluetooth kulaklık kullanma imkanı oluyor
    mesela bilgisayarda, mp3 playerda, bazı mini veya midi müzik setlerinde hatta lcd-plazma tv lerde de artık bluetooth kulaklık kullanma imkanı var
    kulaklığı sadece cep telefonunda kullanmayacağım başka yerdede kullanırım dersen iyi bir kulaklık almak lazım
    zaten iyi bir bluetoth kulaklık birçok cep telefonunda kullanılabilir...bugün bu telefonda kullanırsın yarın başkasında
    böyle düşünürsen verilecek paraya değer

    quote:

    Orjinalden alıntı: TheGate

    bu telefona kaliteli müzik dinlemek için adam gibi bir kulaklık arayanlara önerim
    (evde başka aletlerdede bluetooth ile kaliteli müzik dinlemek için kullanabilirsiniz)
    (ben cep telefonundan önce mp3 player için getirtmiştim...x800 ile kullanıyorum..kalite müthiş)

    CARDO S-2 Bluetooth Kulaklık

     Philips Xenium X800 - Ön inceleme


    http://www.cardowireless.com/s2

    ebay veya amazonda bulabiliyorsunuz




    Not: cep telefonları ile birlikte verilen kulaklıkların beş para etmediğini sağır sultan bile duydu artık
    kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız kaliteli bir kulaklık almanız şart artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 11 Ekim 2008; 3:54:05 >




  • aslında soledıgın mantıklı pcde ve dıger aletlerde de kullanbılırsın ozaman 90 ytl cokta buyuk bı rakam dııl.ama dısarda falan dınlemek ıcın bu tıp kulaklıklar bıraz buyuk gıbı sankı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: j.sparrow

    aslında soledıgın mantıklı pcde ve dıger aletlerde de kullanbılırsın ozaman 90 ytl cokta buyuk bı rakam dııl.ama dısarda falan dınlemek ıcın bu tıp kulaklıklar bıraz buyuk gıbı sankı.

    hocam bazı kulaklıklar aşırı büyük....kulağına takıp dolaşamıyorsun sokakta filan
    bazıları çok ufak ama kaliteli değiller
    cardo büyük sayılmaz ama çok ufakta değil..ama çok rahat kulağına tak ve dolaş tiplerinden..
    ben çok memnunum..hem şarjı uzun süre dayanıyor (8 saat gibi, içinde en iyisinden lityum polimer pil var)
    hemde uzaklaşınca cızırtı filan olmuyor...çoğu bluetooth kulaklığın hastalığıdır...uzaklaşınca parazirt cızırtı filan yapar...cardo bu anlamada kaliteli çıktı
    türkiyeye getirseler eminim kapışılır

    büyüklüğü ise ahan işte şöyle kızlara bakıp anlarsın işte

     Philips Xenium X800 - Ön inceleme
     Philips Xenium X800 - Ön inceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 11 Ekim 2008; 4:12:34 >




  • arkadaşlar video izlerken ekran yan dönüryormu bugun yarın alcam bu telefonu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jyakouha

    arkadaşlar video izlerken ekran yan dönüryormu bugun yarın alcam bu telefonu

    evet resimlere bakarken ve video izlerken ekran yan dönüyor.
  • Videoları yatay olarak geniş ekran formatında oynatıyor.
  • bir de arkadaşlar samsung i450 ile bu model arasında çok kaldım
    fakat bunu pil ömrü ve şekli baskın gelecek gibime geliyor sonuçta telefon sarj etmekten haz etmiyorum:)

    videoları akıcı oynatıyorumu acaba x800 sonuçta kendim encode edip film falaln atıcam içine:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jyakouha -- 11 Ekim 2008; 14:59:56 >
  • video oynatması gayet akıcı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kurtar72

    Arkadaşlar bu telefon yeni çıktı diye aynı fiyata yani 350 ytl.'ye 2.0 yerine 3.2MP ve zifiri karanlıkta foto çeken, 3G özelliği olan bir fırtına varken taş çatlasın 200 ytl. edecek sıradan özellikleri olan bir tele 350ytl. saymak ne biliyim. Dediğim gibi 200ytl. olsa hedef listeme girerdi sırf I-Phone özentisi gibi bir tele o para çok. Philipsleri bilirim sesi çıkmaz, gün ışığında ekranı görülmez, foto kalitesi kötü vga'dan hallice neye göre 2.0MP diyorlar anlamış değilim. Dokunmatik ekranı tuzak yapıp boş kutu satıyorlar. Hollandalı ve yerli çakallar sizlere sesleniyorum bu bollukta yemezler koçum iki-üç ay sonra eşşecik gibi düşeceksiniz çünkü nakit değerlidir.

    1-dostum iphone 500 ytl de bizmi bilmiyoruz
    2-dokunmatik ekran apple nin patentli icadımı dokunmatik ekranla iphone nin ne alakası var dokunmatik olunca niye iphone özentisi oluyo
    3-200 ytl ye sen babayı bulursun




  • arkadaşlar pili kaç gün gidiyor acaba telefonun? video musik falam izlesdek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jyakouha

    arkadaşlar pili kaç gün gidiyor acaba telefonun? video musik falam izlesdek

    onu bilmem ama ben çok kurcalıyorum gün içinde her gece 2-3 saat radyo dinliyorum konuşma mesajlaşma derken çarşamba sabahından beri 4 gün oldu ve pili %64
  • İnceleme güzel olmuş eline sağlık birde sorum olacak telefonu kaç paraya aldınız ve wi-fi var mı ?
  • wi-fi yok teknosadan 330 ytl ye aldım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkanky

    wi-fi yok teknosadan 330 ytl ye aldım.

    Birde wifi olsa tadından yenmezdi valla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nike


    quote:

    Orjinalden alıntı: serkanky

    wi-fi yok teknosadan 330 ytl ye aldım.

    Birde wifi olsa tadından yenmezdi valla

    bende hp 6815 vardı bundan önce wi-fiyi kullanmadım desem yeridir 3-5 kere belki. sonuçta çevredeki çoğu bağlantı şifreli wi-max gelsin o zaman uyar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kurtar72

    Tamam boş kutu demem çok abartılı oldu kabul ediyorum. Ancak hiçbiriniz de Serkanky arkadaşımız gibi yansız bir gözle ürünü tanıtıp şudur şu değildir diyemediniz. Serkanky gerçekten kutlarım çok güzel ve yansız bir sunum olmuş. X800 sunumunda “Ben philips telefon yıllar önce kullanmıştım fakat menülerin yavaşlığı özellik kıtlığı sebebiyle ancak 15 gün dayanabildim bir daha da philips almamaya karar verdim.” diyerek Philips’in daha önceki modellerinin çok nitelikli olmadığını ama bu modelde birçok işlev eksikliğini giderdiğini yansız gözlemciliğin ile ortaya koymuşsun. Beni marka fanatikliği ile suçlayanlara iyi bir derstir aynı zamanda. Biri gitmiş fotoğraf telini internet teli ile karşılaştırmış. Fotoğrafa önem veriyorum diye beni topluluk içinde telefonlarını kıro gibi masanın üstüne bırakıp arada bir kurcalayan andavallılar ile karıştırmış hoş görüyorum herhalde çevresindeki bu türden kişilerle beni özdeşleştirdi galiba. Hayatımda hava atmak gibi bir çabam olmadı. Aldığım tüm mallarda azami ekonomiklik, işlevsellik ve sağlamlık ararım hiçbir zaman için gösteriş meraklısı olmadım saygı isteyenler başkalarına da her ne olursa olsun saygıda kusur etmesinler. Yoksa tabi ki fotoğrafı sevenler o özelliği ön plana çıkarmış ürünü alır, sınırsız müzik isteyenler kendine göre pili dayanıklı ürün alır yani gereksinimler tercihleri oluşturur.
    Şu bir gerçek ki Philips tüketicisine son iki, üç modele kadar doğru dürüst bir telefon sunamadı benim markaya yüklenişim bundan yoksa hiçbiri benim babamın oğlu değil satışlarından komisyon almıyorum. Hatta X800’ün dokunmatik ekranının sevenleri için hoş bir deneyim olacağını daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Yazımı kendilerini elektronik profesörü sanan olgun arkadaşlara adıyorum onlar kendilerini bilir kalın sağlıcakla…




    Öncelikle konuyu ben açtığıma ve benim konumda bunu yazdığına göre sorabilir miyim taraflı kısım neresi. Ya da benim ak ama serkan arkadaşımızın kara dediği yer neresidir.

    Zaten ben ön incelemeye girdim ve bir çok eksik var. Soruları da yanıtlıyor ona göre güncelleme yapıyorum. Üstelik mavidiş kulaklık almayacaklara ya da çevirici bulamayanlara müzik dinlemek için tavsiye etmiyorum. Zira daha en başta yazdığım gibi kulaklığı çok kötü.

    Ancak siz dirtekt olarak Hollandalı ve yerli çakallar diye girmişsiniz. Şimdi de gelmiş ya işte daha önce kullandığım Philips ler çok yavaştı takılıyordu falan demişsin. E ben buradan ön yargılı bir yorum yaptığını görürüm. Bu benim ilk Philips telefonum eve girens ise ikinci Philips. İlki babamın idareten aldığı S200 modeliydi. Neyse bu üründe diğer Philips ler de söz konusu olan yavaşlık gibi bir şeye rastlamadım. Üstelik telefon süper hızlıdır diye debir tabirde bulunmadım.

    Ayrıca; "Fotoğrafa önem veriyorum diye beni topluluk içinde telefonlarını kıro gibi masanın üstüne bırakıp arada bir kurcalayan andavallılar ile karıştırmış hoş görüyorum herhalde çevresindeki bu türden kişilerle beni özdeşleştirdi galiba." Demişsin. O biri ben oluyorum sanırım.


    Belirteyim öncelikle kıro demedim sana. Ayrıca N95 e sahip olan arkadaşımın da hava atmak gibi bir niyeti yok. Zira kaç aydır aynı işyerindeyiz ancak yeni kulaklığımı deneyeyim diyince gördüm telefonunu. Sanırım bir heves almış.


    Benim asıl bahsettiğim nokta. Sen fotografa önem veriyorsun diye herkesin mutlaka fotograf kalitesi iyi olan bir telefon alması gerektiğini düşünmendir. Zira ilk girişin direkt bodoslamadan şu şekilde dalman

    quote:

    Arkadaşlar bu telefon yeni çıktı diye aynı fiyata yani 350 ytl.'ye 2.0 yerine 3.2MP ve zifiri karanlıkta foto çeken, 3G özelliği olan bir fırtına varken taş çatlasın 200 ytl. edecek sıradan özellikleri olan bir tele 350ytl. saymak ne biliyim. Dediğim gibi 200ytl. olsa hedef listeme girerdi sırf I-Phone özentisi gibi bir tele o para çok. Philipsleri bilirim sesi çıkmaz, gün ışığında ekranı görülmez, foto kalitesi kötü vga'dan hallice neye göre 2.0MP diyorlar anlamış değilim. Dokunmatik ekranı tuzak yapıp boş kutu satıyorlar. Hollandalı ve yerli çakallar sizlere sesleniyorum bu bollukta yemezler koçum iki-üç ay sonra eşşecik gibi düşeceksiniz çünkü nakit değerlidir.


    ne anlama geliyor. 350 YTL ye 2Mp yerine 3,2Mp ve zifiri karanlıkta foto çeken 3G özelliği olan bir FIRTINA varken TAŞ ÇATLASIN 200YTL edecek ( Dikkat çin malı, garantili ve dokunmatik ekranlı MP4 ler bile 200YTL ve bluetooth özellikleri yok. Neye göre 200YTL eder anlamadım. 200YTL MP4 + Blutooth özelliği olan bir telefon + Çin malı 2Mp lik fotograf makinesi. Eeeee fiyat gene uçtu gitti. Yani abarttıkça abartmış sineğin yağını çıkarmışsın. )


    Şimdi de benim lafımı alıyorsun ihtiyaçlar farklı diye. Peki kardeşim video izleyecek, dokunmatik ekran isteyen ( Ki video izlemek için dokunmatik ekran hızlı ileri sarma nedeniyle vazgeçilmez. ) biraz da ucuz olsun diyen bir insan ne alacak. K810i mi? Üstelik o telefonun SAR değeri 1,31W/Kg. Yani Avrupa da ki en yüksek SAR değerli telefonlar arasında.


    Oradaki fırtına lafı bile art niyet simgesi iken ben ne yazmalıydım bunu belirtebilirsen sevinirim.


    Ayrıca merak ettim K810i böyle bir şey çekebiliyor mu?

     Philips Xenium X800 - Ön inceleme



    Bu fotografın amacı K810i yi aşağılamak değil. Sadece ihtiyaçların farklılığını belirtmek. Zira onun flaşı benim istediğim gece çekimlerinde yetersiz ve tabiki lensi. Gün ışığında da zaten şu an elimdeki telefon idare eder bir kalite sunuyor ( Yani burada netlik demek istedim zira fotograf kalitesi pek iyi değil. 6233 üm daha iyi çekiyordu otomatik odaklaması olmamasına rağmen. )

    quote:

    Orjinalden alıntı: K-770

    fukara ipohenesi :D



    Hayır kesinlikle değil. Her dokunmatik ekranlı telefonu artık İ-Phone taklidi diye ortaya koymayın. Bunun kendine özgü bir yazılımı ve şekli var. Ayrıca İ-Phone Touch ( Dokunmatik ) değil MultiTouch ( Çoklu Dokunum ) özelliğine sahip bir ekrana sahip bu konuda da İ-Phone un hakkını yemeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 12 Ekim 2008; 8:02:56 >




  • hocam parası çok olan bu telefonu almasın sakın aman aman sakın sakın

    bu telefon parasının kıymetini bilenlerinin telefonu
    bu telefon parasının karşılığı almak isteyenlerin telefonu
    yani akıllı adamın telefonu
    (arada kendimide övermişim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 11 Ekim 2008; 19:02:47 >
  • DigitalWorld

    içimden geçenleri yazmışsın

    TheGate

    +1
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkanky


    quote:

    Orjinalden alıntı: jyakouha

    arkadaşlar pili kaç gün gidiyor acaba telefonun? video musik falam izlesdek



    onu bilmem ama ben çok kurcalıyorum gün içinde her gece 2-3 saat radyo dinliyorum konuşma mesajlaşma derken çarşamba sabahından beri 4 gün oldu ve pili %64



    Kendi gelen şarjı baya gitti. İlk şarjda tırstım bir günde bitti diye. Ama ben şarjı USB kalo ile yapmıştım. Tabi bilgisayara girmesi gereken ucu benim evdeki NV8 in çeviricisine takmıştım. ( Elektrik prizinden USB çıkış elde ediyor. USB cihazları şarj etmek için. Ama sanırım sorun çıkardı. Kendi şarj aleti ve bilgisayardan şarj ile sorun çıkmıyor. )




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nike

    Birde wifi olsa tadından yenmezdi valla



    Tabi ki iyi olurdu ama o zaman da bu fiyata olmazdı. Dediğim gibi çin malı MP4 ler bile 200YTL. ( 2,8inç dokunmatik ekrana sahip olanlar tabiki. )


    Ama ben Wi-Fi istemem. Kamerası bile ihtiyacım değil. Elimde güzel bir dijital makine var. He ne olsun isterdin dersen. Bir kere 3,5mm jak olmaması çok saçma olmuş bu kalitede bir telefona.


    Onun dışında GPS te çok yakışırdı böyle bir cihaza. İstanbul gibi bir yerde iyi işe yarar. Ama şimdiye kadar GPS yoktu ve yolumu sorarak bulabiliyordum. Şimdiden sonra da bulabilirim sanırım. Hem GPS olsa kimseye adres sormayacak ve sosyalliğimi azaltacaktım.


    Sigara hesabı. Zira hiç kullanmadığım ve kullanmayı düşünmediğim sigara nın tek faydası sosyalleşme sağlaması. Zira başka hangi bahaneyle yolda hiç tanımadığın bir insana yaklaşıp pardon ataşeniz var mıydı diye sorabilirsin ki?




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.