Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.445
Cevap
125
Favori
355.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stuck piksel dediğimiz bir pikselin belli renkte takılı kalmasıyla ilgili bir çözüm yazılmıştı hafif bastırarak siliyormuyduk hafifçe vuruyor muyduk o mesajı bulamadık hatırlayan var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre7492

    Valla abi gece baktım yine eski haline dönmüş hdr kaldırılmış
    Deneme yapıyorlar heralde. Cuma maça kadar inşallah açarlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    İnşaallah 🙏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar ana odamda sony 85xh9096 kullanıyorum ps5 bağlı şekilde, bir adet sinema için oda oluşturma fikrim var, ambilight özelliğinden dolayı philips mantıklı gelmeye başladı, genelde film ya da uydu yayının da kullanacağım için 100hz olmamasını kafaya takmamaya başladım.


    Fakat okuduğum yorumlarda olumsuz çok yorum var, almak istediğim televizyonun boyutu 75", bu yüzden 50hz beni pişman eder mi bilemedim. Ekran büyüdükçe hz hissetmesinin çok olacağından çekiniyorum, bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum, yorumlardan sonra tekrar 75xh9096 ile hdmi sync bağlama fikrine dönecek gibiyim.

  • carter17 kullanıcısına yanıt
    Lgde de var 100hz tvler örnek nano866 906 916 gibi onlarada bakabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emre7492 E kullanıcısına yanıt

    hocam ambilight olmazsa eğer tek tercihim xh9096 serisi olur, zaten hazır kullanıyorum bir tek ses sisteminden memnun değilim onu da sinema ses sistemi alarak çözeceğim. yani şu an ya 75pus8505 alacağım ya da 75xh9096 aralarındaki fiyat farkına ve ambilight özelliğinden dolayı da gönlüm şu an 75pus8505ten yana fakat çok fazla şikayet mevcut.

  • carter17 kullanıcısına yanıt
    75pus8505 yurt dışı üretim 50 58 65 Türkiye'de bir montajlanıyor şikayetler bu nazaran biraz fazla 75" 8505 ideaşil mantıklı aradaki farka ses sistemi alabilirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carter17 kullanıcısına yanıt

    65" ve üzeri için 100hz nin çok daha önemli olduğu söyleniyor tecrübem olmadığını için bilmiyorum ama kağıt üzerinde mantıklı bence, özellikle maçlarda rahatsız olanlar vardı. Sony kullandığınıza göre mutlaka belli bir kalite anlayışınız olmuştur o yüzden sıkıntı çekmeniz muhtemel

  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    Tam olarak benim çekincem bu hocam, 65" ve üzeri için 100hz'nin önemli olduğunu ben de duydum, bu yüzden 75" kullanıcı yorumu arıyorum, genelde yorumlar 65" ve altı için.

  • carter17 kullanıcısına yanıt
    65" üstü yeni bir grup konu açmıştı abi bir bak istersen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2-3 gün fişten çekilince tarih saat bozuluyor.Yeniden ayarlamak gerekiyor.Ayrıca tarih saat sadece manuel ayarlanabiliyor.Otomatik ve ülke ayarı çalışmıyor.Siz de durum nasıl acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ideal görüntü ayarlarını paylaşabilir misiniz ?


    sayfalarda bayagı geri gittim bulamadım.

  • Ya internete ethernet kabloyla bağlanıyordum son günlerde internet yok demeye başladı. Kablosuz bağlanıyorum sınırlı erişim diyor. Youtube, prime video, playstore girmiyor.

    Saat hep yanlış zaten. Bununla mı ilişkin bu sorunlar? Çözüm yolunu bilen var mı?

  • rezilvezir kullanıcısına yanıt
    Sadece tvde mi internet yok eğer öyleyse tvde ağ ayarlarını sıfırla eğer başka cihazlardada sorun varsa modemi yeniden başlat sorunun düzelecektir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Horoz lojistik cuma günü gelip alacağını söyledi tv yi. 4k performansından memnun kalmadım ve izleme mesafem 2 - 2.5 mt olduğu için büyük geldi 58 model.

    50pus8505 alsam yine aynı titreme sıkıntılarını yaşar mıyım sizce acaba?

    Yoksa hiç uğraşma LG 49nano866 + yanına mi box al mı derseniz. 6900 tl gelicek böyle ve 100hz panel. Tek sıkıntı ips edge led olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezilvezir kullanıcısına yanıt

    saatle alakalı tamamen youtube açar ama netflix açmaz falan garip sınırlı bir erişim verir saati düzeltin sorun kalmaz.

  • tam1marjinal T kullanıcısına yanıt

    58" bu modeldede ips sanırım yada ben gene karıştırdım. Ben titreme probleminden şikayetçi hiç denk gelmedim gözümden kaçan olabilir tabi. Şahsi görüşüm niyetiniz varsa o rakamlara çıkmadan amazondan 50" modeli alıp deneyin iade olayıda çok kolay hem. 100hz bu ekran boyutlarında çok bişey katmıyor zaten uygun yayında yok yada sanal olarak çoğaltıma gerek olan bir durum.

  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    58PUS8505 VA Directled hocam.IPS değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Haziran 2021; 16:48:19 >
  • jagatai J kullanıcısına yanıt

    Peki amazon sitesinde satıcı farklı ise ondan aldığımda iade de bir sıkıntı yaşar mıyım. Yoksa bu iade rahatlığı satıcı amazonun kendi olduğunda mı geçerli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60-65 mi ips ti hep karıştırıyorum


    @tam1marjinal amazon müşteri hizmetleri farklı bir elektronik üründe diğer firmaların iade politikaları hk biz müdahale edemiyoruz demişti ama yasal olarak 14 günlük süre içindeki iadede amazondan sorun çıkacağını sanmam siz 3tl fazla verin amazon un kendi ürününü alın hem iade süresi uzun hemde olumsuz bir durumda müdahale şansı yüksek.


    mesela ben ilk aldığımda led bozuldu hemen iade edebilirsiniz dediler. Bir soket problemi için gerek yok dedim servis çağrıdım yaptılar 2 gün sonra gene bozuldu led. Servis müdahalesi olmasına rağmen hemen iade aldılar.


    Dipnot: Ülkemizde bu durum çok suistimal edildiği için sert önlemler almış mıdır amazon bilmiyorum son 6 aydır çok alışverişim oldu ama iadelik bir durumum olmadı.

  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.