< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi (289. sayfa)
-
-
Ben kullanıyorum Samsung HW-S800B Slim Soundbar.. Genel olarak sorunsuz olsa da bazen otomatik olarak soundbara geçmiyor, tv kumandasından ses çıkışı HDMI yapıyorsun o kadar.. Ses performansına gelince 10 numara 5 yıldız..
_____________________________ -
Duzeltebilmek adına herhangi bir işlem yaptınız mı hocam? Sizinde son güncelleme yüklü mü onunla ilgisi olabilir mi?
Veya acaba cihazdaki ilgili donanım mi arızalandı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
O kadar saçma bir şey yaptım ki ama düzeldi. Ethernet kablosunun içeriye girerken bastirilan yerini kestim. O şekilde sert bir şekilde içeriye doğru ittim oldu.
Merhaba arkadaşlar;
Şampiyonlar Ligi maçlarında TRT1 şifreli yayına geçiyor, kanal açılmıyor.
Sizlerde de böyle mi?
Bunu aşmak için manuel kanal ekleyerek TRT1'i bulmam gerekiyormuş.
Ama PUS8505de manuel kanal ekleme bulamadım.
Nasıl yapılıyor?
Yardımlarınızı rica ederim.
_____________________________ 2005'ten bugüne burada... -
ben kendi uydusunu kullanmıyorum ama gelişmiş diye bir seçenek olmalı veya manuel. TKGS açık bırakırsanız otomatik güncellemesi lazım aslında LG de normal uydu kullanıyorum hiç şifreye girmedi trt
SD yayın açık oluyor son kanallarda 400lu biseydi trt1 fakat hd şifreye giriyor biss şifre girmen gerekli eklemenin bı yolu vardı adımları hatirlamiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün denedim hocam, SD yayın buldum. Maç açıldı.
HD yayında kapalı ama SD yayında açılıyor.
Teşekkür ederim.
Ama 8505TVye manuel kanal ekleme veya TP ekleme yöntemini bulamadım
_____________________________ 2005'ten bugüne burada... -
Beyler ya trtnin maçlara biss şifre girmesi sorununa bizim tvlerde çözüm yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bizde yok biss girme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
Ben yapmıştım. Hatırlarsam paylaşırım buradan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
Merhaba. Philips 50pus8505/62 modeli olan tv sürekli philips logosunda takılıp tekrar açılıyor. android için reset menüsüne nasıl erişebilirim?
Galiba usb ile yeniden yazılım yüklemesi lazım
sorunu çözdüm. bu sorunu yaşayan kişiler için yardımcı olayım. Eğer logoda takılı kalıyorsa televizyonun alt kısmında açma tuşunu kendimize çekerek prize takılıyoruz. açma kapama ışığı yanıp söndükten sonra elimizi çekiliyoruz. Televizyon kendisini resetliyor. Bu söylediğim PUS8505/62 modeli için geçerli.
cozdunuzmu hocam bende de ayni sorun var. sesli komut tusuna basiyorum isik yaniyor tv dede etkilesim var ama sesi algilamiyor? varmi bu sorunu yasayan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Mechanical Engineering
-
-
Su arkadaki ışıklar için alıyorum
LED bar takımı değişecek. Uzun bir iş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 18 Ekim 2025; 18:58:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt