< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkezisyan -- 21 Ağustos 2025; 17:9:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi (288. sayfa)
-
-
Ben tek tek kapattım açtım seçenekleri. Deneme yanılma yöntemi ile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Resimdekini kapattım yine geliyor bildiri, başka bişey kapattın muhtemel sana gelmiyor ise ama ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sadece onu kapattım. Kaç saat oldu halen gelmedi
Dün digitürk modüllü üyelik aldım kurulum yapıldı yayınlar açıldı bu sabah kanal açılmayınca biraz kurcaladım fabrika ayarlarına dön falan uğraştım kanal geçişleri aşırı yavaşladı ve modül sanki takılı değilmiş gibi yayınlar açılmıyor ekrana hata kodu falanda gelmiyor şifresiz bi kanalda görüntü 7-8 saniyede ancak geliyor var mı modüllü üyelik kullanan bu sorunu yaşayan arkadaşlarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Android 12'de kalabilmek için çok uğraştım. adb'den 60+ uygulama kaldırdım, projectivity launcher'ı en sade haliyle kullandım. TV resmen 3310'a döndü ama nafile. Hâlâ daha kasılmaları hissediyordum. Üstüne bir de güç tuşuna uzun basarak kapatmak boot loop'a sebep olmaya başladı. (Muhtemelen adb den kaldırdığım bir uygulama buna sebep oluyordu ama onu da tespit etmesi uzun iş...)
En sonunda android 9 a dönmeye karar verdim. 2 gündür kafam rahat. Projectivity Launcher'a gerek bile duymuyorum.
_____________________________ -
Ben de aldım modüllü. İlk açılışta bir mesaj geliyor. Sonra açılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
1. On the remote-Frequent settings.
2. Manage Apps.
3. Special app access.
4. Display over other apps.
5. Scroll to "Settings".
6. Disable the toggle.
1. Uzaktan kumandada - Sık kullanılan ayarlar.
2. Uygulamaları Yönet.
3. Özel uygulama erişimi.
4. Diğer uygulamaların üzerinde göster.
5. "Ayarlar"a gidin.
6. Geçiş düğmesini devre dışı bırakın.
Guncelleme uyarısıni kapatır.. Android 9 yapmıştım. Çok eskiden..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ₪ ₪ -
-
TV kendine geldi
_____________________________ ₪ ₪ -
TV wifi ile internete bağlanıyor ama kablo ile asla bağlanamiyorum. Böyle bir problem yaşayan var mı?
Devamlı kabloya bağlıyım ben. Sorun yok.
Tek sorun tv çok yavaşladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
kablosuz sorun olmaya başladı bende de zaten bağlanırken sınırlı erişim diyip duruyordu. Kablolu bağladım şimdilik sorun yok.
Bendede sınırlı erişim desede wifide sorun Yok DNS leri degiştim ,arada çok yavaşlama olursa silip tekrarbağlaniyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim kablolu bağlantı yok oldu gitti, problem kaynağını da anlayamıyorum. Sadece kullandığım kabloda problem olmadığına emin olabiliyorum.
Kabloyu tvye taktığımda herhangi bir bağlantı yapıldığını da algılamıyor zaten, normal şartlarda kablo bağlanınca bir uyarısı oluyor muydu emin değilim.
Wifi ile sorunsuz devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo35A -- 16 Eylül 2025; 12:28:52 >_____________________________ -
Bende de sınırlı erişim diyor kablosuzda. Neden oluyor bu çözebilen var mı?
Bu arada, arkadaşlar bu tvnin max bağlantı hızı nedir? superonline 1000mbps var ama tvde 196 mbps görüyorum max.
Bende kablolu bağlı 1000 mb ama 100 ancak veriyor
kablolu max 100 mb deniyor zaten. kablosuzdaki sınırı çözemedim her kafadan bir ses çıkmış
Bugün itibariyle bemim tv de aynı sorunu vermeye başladı. Wifi ile sorun yok fakat kablolu bağlanmak imkansız halde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt