|
kitapçıkta herşey var panel bilgisi yok ilginç. Aslında panel bilgisi her yerde var ama Türkiye montajlı farklı olabilir dendiği için şüphede kalıyorum. |
|

1 Mobil
|
kitapçıkta herşey var panel bilgisi yok ilginç. Aslında panel bilgisi her yerde var ama Türkiye montajlı farklı olabilir dendiği için şüphede kalıyorum. |
|
|
|
gece 02 de mesaj geldi, kolay gelsin verildi diye amazon web sayfasından bugün 20 gibi teslim edilecek diye amazon web sitesinde gösteriyordu az önce mesaj geldi sarkacağına dair 1-2 gün fena yağmur yağıyor aten gelmesin ıslanmasın.. |
|
Kardeşim,7304 ile sizin 8505 te ses,görüntü,ambilıght ve özellikler olarak farklar var 8 serisi 7'den 9 serisi de 8'den üstün olmuştur hep philips sitesinde 2 tv arasında karşılaştırma yaparak farkları görebilirsiniz. |
|
Sony, lg, vs derken, döndük yine philips'e. 49 inçte, Sony özelliklerine göre çok pahalı, 48 oled sony uçuk fiyatlı, 48 lg oled daha çıkmadı, çıkacağı belirsiz, 55 inçlik oledden çok da ucuz olmayacakmış. Vestel androidler bilinmeyen, henüz. Kaldık Philips 50pus8505 e. Görüntü kalitesi hoşuma gidiyor, donanım muamması, panel açıklığı ve toz sorunu düşündürse de, benim için yine en uygunu Philips şu anda. Bunu da indirime denk getireyim, 13-14 ekim amazon prime day veya 11.11 indirimini bekleyim diyordum ama dövizin artışı fiyatları iyice şişiriyor günden güne. Hazır normal fiyattayken amazondan alayım mı diye düşünüyorum şimdi. Ne etsek, Philips pişman etmez umarım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben de geçtim siparişi amazondan artık bıktım 6.599 liraya geldi. Aklımda Q80T vardı o da 10 bin lira. Bakalım sorunsuz bir ürün gelir inşallah. İade için beğenmedim demem yeterli sanırım amazonda. Servisle falan uğraştırmıyorlar değil mi? |
|
Teslimatınız geciktiği için özür dileriz. Geciken paketlerin çoğu bir gün içinde teslim edilir. Paketiniz yarın da elinize ulaşmazsa, bir sonraki gün para iadesi için buradan bize ulaşabilirsiniz. stok sıkıntısı mı ? |
|
İzmirdeyim, Bugün geldi. Servisi öğlen aradım, yarın geleceklerini söyledi.. kolaygelsin getirdi. Şuana kadar lojistik firmaları içinde en iyisiydi diyebilirim. Daha önce duymamıştım. Anlık gps takip, araç plaka, getiren isim soyisim ve fotosuna kadar.. ilginç seçenekler de mevcut.. komşuma bırak, zile basma, şu zaman getir gibi gibi.. Şimdilik bu kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hayırlı olsun.. hangi boyut ne aman satın almıştınız ben 6 Ekim Sal 23:18 de sipariş verdim 50inc için. |
|
Eyw teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Sorunsuz kullanırız umarım yıllarca.. 6 ekim akşamı 20:45te aldm. 58pus8505 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
merhaba, kolaygelsin sistemlerine 24 saat gecikmeli düştü kargo bilgileri amazon dün 08.10.2020 saat 02de gönderdik ürün 09.10.2020 saat 00:50 de kolay gelsin kargoya ulaşmış.. simdi asıl sorum 50inc kullananlar stand ayagın boyunu ölçebilirimisiniz? ona göre TV ünitesinde yer ayarlamam gerekiyor şuan 32inc kullanıyorum.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 9 Ekim 2020; 8:8:18 > |
|