Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.445
Cevap
125
Favori
355.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denizinbabası kullanıcısına yanıt

    ne yapalım şimdi? Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir.  düşük donanımına rağmen, f/p olarak hala cazip görünen 58 pus 8505 i mi almalı(hazır 6.600 e düşmüşken) biraz daha ekleyip samsung 58 q60 mi almalı, yoksa lg nano866 mı almalı?

  • amazonun müşteri yanında olup olmadığını canlı olarak öğrenmek için alıp deneyip iade mi edeyim yada siparişi en baştan mı iptal edeyim.. apple de bile hatalı gönderim yapılan ürünü test edebilirsiniz dedikleri halde iade edeceğim diye jelatinleri bile açmadan götürüp iade alırken jelantinleri açarak ürün açıp kontrol etmişlerdi:)

  • amazon'dan 58 pus 8505 i az evvel sipariş verdim. umarım beklentilerimi karşılar.. ekran açıklığı, tozlanma olmaz inşallah.. Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbaydar76

    toengel e bir soru sormuştum


    Tachchen,

    /62 hat ein schlechteres Panel als /12, also kein Wide Color Garmut. Sonst sind sie identisch.

    Toengel@Alex


    /62 de /12 ye göre daha kötü panel kullanılmış yani WIDE COLOR GARMUT yok onun dışında aynıdır yanıtı geldi... iptal etmek veya iptal etmemek amazondan aldım..gelip bakıp mı iade etsem..

    Bakacak bişey yok aslında . Donanıma razıysanız alın gitsin. Ben görüntüsünden memnunum. TV kanalları tatmin edici. Ama bu donanım 2 sene sonra program kurulamaz hale gelebilir. O zaman box alırız diyenler çıkacak şimdi. E şimdi al ne gerek var androide derim ben de . 2 GB şaka gibi gerçekten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58 inç bir televizyonun bu kadar dolu özelliklere sahip olup ucuza satılması bana tuhaf geliyor biraz. Almayı düşünüyordum ben de fakat şüpheleniyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YusufTimur

    58 inç bir televizyonun bu kadar dolu özelliklere sahip olup ucuza satılması bana tuhaf geliyor biraz. Almayı düşünüyordum ben de fakat şüpheleniyorum.

    Ucuz derken ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

    7000tl hocam başka markada doğru düzgün modellerin 55i bile satılmıyor bu fiyata :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgezer

    Ucuz derken ?

    Alıntıları Göster

    Kağıt üzerinde eksiksiz bir cihaz 58 inç. 6600 lira. Muadillerini araştırın derim. İçime sinse hemen ısmarlayacağım fakat emin değilim işte.

  • robertobravo kullanıcısına yanıt

    Hocam ben beş senedir ambilightlı tv kullanıyorum, o kadar alıştım ki diğer seçenekleri araştırmadım bile. Tek baktığım şu oldu ki, geçen senenin modellerinde kronik sorun denecek bir şey yoktu. Yani zamanında kusurlu anakartlar, kararmış köşeler, pek çok sorunlu seri çıktı.


    7304'e güvenerek 8505'i aldım ben, ha aynı donanım mı değil mi hala kesin olarak bilmiyoruz, panel desek aynı mı, değilse bile /12 kodlu ürünlerle /62'ler gerçekten farklı mı onu bile bilmiyoruz. En son toengel forumda sorduğumuz sorular biraz beni düşündürdü. Bunların dışında tvden gerçekten memnunum. VA panelin görüş açıları dışında her şeyden memnunum.


    Tek kırıldığım ise birkaç kişiye 7304 aldırmış biri olarak hemen hemen aynı televizyona 2 bin lira kadar fazla ödemek. 2007 üyesi bir dh'li olarak buna takılıyorum Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. 





  • Cihazı alalı 4 gün oldu . Bayağı bir uğraştım menüye alışması zordu ( 10 yıl Samsung kullandım)


    -Digiturk ve D-smart kanal listesi oluşturdum (Favori olarak )

    -Kanal listesinde silinmeme özelliğini bulamadım ( Kötü durum )

    -Android TV için telefonunuza Google Home kurarsanız , tv'ye telefonunun butun ekranını aktarabiliyorsunuz. Android Tv klavye uygulamasını indirseniz de bişey yarattığınız zaman klavye ile rahatlıkla yazabilirsiniz. Büyük kolaylık

    -4K yayın ve İptv 4 k yayın çok kaliteli

    -HD yayınlar nedense kendı dayılı uydu alıcısında güzel , Enigma tabanlı uydu alıcısında bulanık bir görüntü var , çok uğraştım ama olmadı ayarı

    -Kumanda güzel , ışıkları yansa güzel olurdu (Samsung kumanda ışıklar vardı)

    -Hazır kanal listesi olmaması kotu oldu sadece Tivibu var. (Digiturk - d-smart gibi otomatik kanalları ekleme )


    Yanı 2020 üretim bir donanım olması tercihim. Android tv 10 hatta 11 alacağını düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezaman -- 8 Ekim 2020; 10:51:13 >




  • android tv UI 'nin google TV UI olarak değişime başlamış burada beklemek istemeyenlerin nasıl yapılacağını anlatmışlar ingilizcedir.


    https://www.howtogeek.com/693761/how-to-get-the-google-tv-ui-on-android-tv-devices-right-now//

  • ezaman E kullanıcısına yanıt

    merhaba,


    TV listesini usb beleğe alınabiliniyor mu ? eğer alınabiliniyor ise paylaşabilirmisniz. birde TKGS var mı ?bir ara yeni nesil TVlerde zorunlu filan deniyordu.

  • Açıkcası ben fiyat daha düşer diye bekliyordum ama bugün dolardaki hareketlilik gözümü korkuttu ve Amazon.com.tr den tekrar sipariş geçtim. Tekrar bir sorun çıkarsa 2. ye iade edebilir miyim? diye sordum. Yine 30 gün boyunca iade edebileceğimi belirttiler. Sanki keyfi iade ediyormuşum gibi ben dertleniyorum :). İnşallah hatasız bir tv denk gelir ve uğraştırmaz.


    Bu arada geçen sefer yazmayı unuttum ama benim bölgeme bakan servis çok kötüydü. Çanak kablosunu tam oturtamamış, tv kanal bulamayınca bunlar 4k tv sizin sinyal zayıf geliyor antenci çağırın baktırın dedi :). Sonra ethernet kablosunu verdim takması için tvnin arkasına baktı baktı bulamadı, bunlar yeni model tv ethernet girişi yok wi-fi den bağlanalım dedi. Bu odaya zayıf geliyor wi-fi deyince yanındaki çocuk abi güçlendiriciler var onlardan alın dedi :). Sonra ethernet girişini de buldum, çanak kablosunu kendim tekrar taktım olmuştu. Hani anlamayan bir insan olsa boşu boşuna 200-300 tl masraf ederdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 8 Ekim 2020; 12:44:23 >




  • kitapçıkta teknik özellikler yazıyor olması lazım dijitsu tv de bile yazıyordu alan arkadaşlardan biri kitapçıktan fotoğraf yükleyebilir mi panelden emin olmuş oluruz 50" modelinde kaldı benimde aklım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbaydar76

    merhaba,


    TV listesini usb beleğe alınabiliniyor mu ? eğer alınabiliniyor ise paylaşabilirmisniz. birde TKGS var mı ?bir ara yeni nesil TVlerde zorunlu filan deniyordu.

    Akşama bakarım tekrar ama alınabiliyor diye hatırlıyorum .
    TKGS var .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    https://www.philips.com.tr/c-p/58PUS8505_62/8500-series-ambilight-3-tarafli-4k-uhd-led-android-tv/destek
    dan istediğiniz kıtabcıklara ulaşabilirsiniz.

    forum ne kötü olmuş, link eklemek için webden mini ortama geçmek zorunda kaldım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonda conax modül girişi var mı ? Kart gibi bir şey sanırım daha önce kullanmadım türksat kablonet için soruyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YusufTimur

    Televizyonda conax modül girişi var mı ? Kart gibi bir şey sanırım daha önce kullanmadım türksat kablonet için soruyorum

    Var ben kullanıyorum kablo tv .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim akşama ben de geçeceğim siparişi





  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.