< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi (19. sayfa)
1 Mobil
-
-
_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yoktu. Yapışmamış halde kolideydi o etiket.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
Bende aldım 8505 50 inç
Görüntü ayarlarınız nasıl ? Bana karışık geldi birsürü ayar var
Birde ses ayarları nasıl olmalı
_____________________________ -
Film moduquote:
Orijinalden alıntı: Attan Inip Essege BinenBende aldım 8505 50 inç
Görüntü ayarlarınız nasıl ? Bana karışık geldi birsürü ayar var
Birde ses ayarları nasıl olmalı
Renk 50
Kontrast 50
Keskinlik 4
Parlaklık 20
Gelişmiş
Renk sıcaklığı özel
Diğerlerini pek kurcalamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
Geçmiş olsun hocam. Kutunun dışında teslim alırken fark edebileceğiniz bir iz var mıydı acaba. Dışarıdan bir darbeye işaret edecek bir iz yoksa mecburen alacaklar sizi suçlayamazlar. Gerçi burası Türkiye...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İz var hocamda ben fark edemedim bildiğin kutuyu delmiş amazon servisin raporunda kargo hasarlı filan tutsun dedi biz çözeceğiz o yüzden amazona guvenmekten başka çağrem kalmadı raporu pazartesi servisten alacağım. Rapor yine bizim lehimize.
quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Film modu
Renk 50
Kontrast 50
Keskinlik 4
Parlaklık 20
Gelişmiş
Renk sıcaklığı özel
Diğerlerini pek kurcalamadım
Alıntıları GösterTeşekkürler hocam
Bi de gelişmiş kısmı var
Orda Haraket Tarzları ve Görüntü Temizleme var. Onlar ne işe yarıyor bilen varmı?
Bu arada cihaza bein uygulaması yükledik fakat maç yayınları sanki sıkıntılı gibi
Hani bir videoyu 0.75 hızında oynatırsınız ya sanki o şekilde gibi
Varmı benzer sorun yaşayan
Amazon daha günün yarısı bitmeden işi çözdü hemen iadeyi kabul edip iade kodu gönderdi ürünü tekrar sipariş vermemi benim aldığım indirimli tutar ile şimdi ki tutarın fiyat farkının hesabıma geri yatırılacağı söylendi hb daha iyi paketleme vardı ama iadede haklı olmama ragmen beni 1 hafta uğraştırdı amazonda ise 3 saat içinde herseyi halletti tek yapmam gereken rapor ve resim atmak oldu mail ile tv yi alacak olanlar amazondan korkmadan alsın bir şey olsa bile arkasında duruyorlar ama servis raporuda bu konuda çok gerekli bakalım şimdiki macera 3. Defa aynı ürünü sipariş etmem sizden hayır dualarınızı bekliyorum dostlarım 😊
q
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Apple 1 Amazon 2quote:
Orijinalden alıntı: fk399
Amazon daha günün yarısı bitmeden işi çözdü hemen iadeyi kabul edip iade kodu gönderdi ürünü tekrar sipariş vermemi benim aldığım indirimli tutar ile şimdi ki tutarın fiyat farkının hesabıma geri yatırılacağı söylendi hb daha iyi paketleme vardı ama iadede haklı olmama ragmen beni 1 hafta uğraştırdı amazonda ise 3 saat içinde herseyi halletti tek yapmam gereken rapor ve resim atmak oldu mail ile tv yi alacak olanlar amazondan korkmadan alsın bir şey olsa bile arkasında duruyorlar ama servis raporuda bu konuda çok gerekli bakalım şimdiki macera 3. Defa aynı ürünü sipariş etmem sizden hayır dualarınızı bekliyorum dostlarım 😊
q

Adamların üslubuna bakar mısın. Kibarlığa nazikliğe
Söylenecek söz yok. Bende de 1 ölü pixel vardı 15 gün sonra gık demeden iade aldılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 6 Ekim 2020; 6:52:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ölü pixel için servisten bi tutanak filan almadınız dimi ben cok kismetliyim beni bulur böyle şeyler simdiden tecrube edineyim 😂 ona göre yaparım tesleri bakarım
Hayır zaten ölü pixel falan demedim. Cayma hakkımı kullandım. Beyaz ekranda titreme kumandanın rezilliği renk ayarını tutturamamak falan bir sürü sebep vardı.quote:
Orijinalden alıntı: fk399ölü pixel için servisten bi tutanak filan almadınız dimi ben cok kismetliyim beni bulur böyle şeyler simdiden tecrube edineyim 😂 ona göre yaparım tesleri bakarım
Peki şuanki cihazınız hangi marka model memnun musunuz ?
Selamlar geçenlerde aldım tvyi çok kurcalama vaktim olmadı. Daha önce Android tv kullanmadım. Huawei p20 model telefonumu kablosuz bağlamayı beceremedim nasıl bağlarım tarif edebilecek biri var mı tv tam modeli 50PUS8505/62
58pus8505quote:
Orijinalden alıntı: fk399Peki şuanki cihazınız hangi marka model memnun musunuz ?
Donanım hariç memnunum. Yurt dışı sitelere aldanarak aldım. Ama eski serinin donanımı var .
Kablosuz bağlamak derken ekran yansıtma mı kastınız.quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay41
Selamlar geçenlerde aldım tvyi çok kurcalama vaktim olmadı. Daha önce Android tv kullanmadım. Huawei p20 model telefonumu kablosuz bağlamayı beceremedim nasıl bağlarım tarif edebilecek biri var mı tv tam modeli 50PUS8505/62
Google home ile ekran kolayca yansıtılabılıyor.
Tv im henuz yok daha gidip canlı olarak tv incelemedim ama Apple altyapısı( yansıtmak) icin eğer tv destekliyorsa airpin pro yüklemek
Ben Google home da kurdum telefonuma ama beceremedim yapan varsa adım adım anlatabilir mi. Zahmet veriyorum ama uğraştım beceremedim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt