Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.818
Cevap
130
Favori
392.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun hocam, üzüldüm bu şekilde olmasına. İnşallah süreci bir an önce lehinize çevirip iadenizi alırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk399

Valla hevesim kalmadı artık ikinci sorunlu gelen ürün ekrana darbe almış ben görmedim o kısmı kargoyu teslim aldım servis diyor kargo kaynaklı hasar ben böyle rapor tutacağım nasıl bir yol izlemem gerek amazonu aradım kaşeli rapor istiyor servis olumlu rapor gelmez diyor iş uzadı gitti yemin ederim. mng kargo af edersiniz içine etmiş tv nin gul gibi tv imiş ne panel açıklığı varmış ne bisey bana kismet olmayacak bu tv galiba arkadaşlar:( simdi yine bir suru rapor iade islemi falan biktim valla ya

Geçmiş olsun. Ama o TV nın iade olduğu kutusunun daha önceden açıldığı belli. Nasıl teslim aldınız. Koli bantlı ürün olmaz . Şeffaf bantlı olması lazım. Kargo kaynaklı hasar sa iade alırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tgezer kullanıcısına yanıt

Kargoda açıldı büyük ihtimalle tecrube oldu bir daha tövbe bir sorum daha var shift deletede tv yi tanitirken etiket var ekranda ben iki koli açtırdım ikisindede o etiketten yoktu resim olarak etiketide atiyorum sag ust köşede sizde varmiydi acaba

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Görüntü ayarlarınız nasıl ? Bana karışık geldi birsürü ayar var

Birde ses ayarları nasıl olmalı

Orijinalden alıntı: Attan Inip Essege Binen

Bende aldım 8505 50 inç

Görüntü ayarlarınız nasıl ? Bana karışık geldi birsürü ayar var

Birde ses ayarları nasıl olmalı

Film modu
    Renk 50
    Kontrast 50
    Keskinlik 4
    Parlaklık 20
    Gelişmiş
    Renk sıcaklığı özel

Diğerlerini pek kurcalamadım

Geçmiş olsun hocam. Kutunun dışında teslim alırken fark edebileceğiniz bir iz var mıydı acaba. Dışarıdan bir darbeye işaret edecek bir iz yoksa mecburen alacaklar sizi suçlayamazlar. Gerçi burası Türkiye...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denizinbabası kullanıcısına yanıt

İz var hocamda ben fark edemedim bildiğin kutuyu delmiş amazon servisin raporunda kargo hasarlı filan tutsun dedi biz çözeceğiz o yüzden amazona guvenmekten başka çağrem kalmadı raporu pazartesi servisten alacağım. Rapor yine bizim lehimize.

Orijinalden alıntı: tgezer

Film modu
    Renk 50
    Kontrast 50
    Keskinlik 4
    Parlaklık 20
    Gelişmiş
    Renk sıcaklığı özel

Diğerlerini pek kurcalamadım

Alıntıları Göster

Teşekkürler hocam

Bi de gelişmiş kısmı var

Orda Haraket Tarzları ve Görüntü Temizleme var. Onlar ne işe yarıyor bilen varmı?

Hani bir videoyu 0.75 hızında oynatırsınız ya sanki o şekilde gibi

Varmı benzer sorun yaşayan

• Amazon daha günün yarısı bitmeden işi çözdü hemen iadeyi kabul edip iade kodu gönderdi ürünü tekrar sipariş vermemi benim aldığım indirimli tutar ile şimdi ki tutarın fiyat farkının hesabıma geri yatırılacağı söylendi hb daha iyi paketleme vardı ama iadede haklı olmama ragmen beni 1 hafta uğraştırdı amazonda ise 3 saat içinde herseyi halletti tek yapmam gereken rapor ve resim atmak oldu mail ile tv yi alacak olanlar amazondan korkmadan alsın bir şey olsa bile arkasında duruyorlar ama servis raporuda bu konuda çok gerekli bakalım şimdiki macera 3. Defa aynı ürünü sipariş etmem sizden hayır dualarınızı bekliyorum dostlarım 😊
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldiq
    Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi

• quote:

Amazon daha günün yarısı bitmeden işi çözdü hemen iadeyi kabul edip iade kodu gönderdi ürünü tekrar sipariş vermemi benim aldığım indirimli tutar ile şimdi ki tutarın fiyat farkının hesabıma geri yatırılacağı söylendi hb daha iyi paketleme vardı ama iadede haklı olmama ragmen beni 1 hafta uğraştırdı amazonda ise 3 saat içinde herseyi halletti tek yapmam gereken rapor ve resim atmak oldu mail ile tv yi alacak olanlar amazondan korkmadan alsın bir şey olsa bile arkasında duruyorlar ama servis raporuda bu konuda çok gerekli bakalım şimdiki macera 3. Defa aynı ürünü sipariş etmem sizden hayır dualarınızı bekliyorum dostlarım 😊
    q
    Apple 1 Amazon 2
    Adamların üslubuna bakar mısın. Kibarlığa nazikliğe
    Söylenecek söz yok. Bende de 1 ölü pixel vardı 15 gün sonra gık demeden iade aldılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 6 Ekim 2020; 6:52:22 >

• tgezer kullanıcısına yanıt

ölü pixel için servisten bi tutanak filan almadınız dimi ben cok kismetliyim beni bulur böyle şeyler simdiden tecrube edineyim 😂 ona göre yaparım tesleri bakarım

ölü pixel için servisten bi tutanak filan almadınız dimi ben cok kismetliyim beni bulur böyle şeyler simdiden tecrube edineyim 😂 ona göre yaparım tesleri bakarım

Hayır zaten ölü pixel falan demedim. Cayma hakkımı kullandım. Beyaz ekranda titreme kumandanın rezilliği renk ayarını tutturamamak falan bir sürü sebep vardı.

Peki şuanki cihazınız hangi marka model memnun musunuz ?

• Selamlar geçenlerde aldım tvyi çok kurcalama vaktim olmadı. Daha önce Android tv kullanmadım. Huawei p20 model telefonumu kablosuz bağlamayı beceremedim nasıl bağlarım tarif edebilecek biri var mı tv tam modeli 50PUS8505/62

Peki şuanki cihazınız hangi marka model memnun musunuz ?

58pus8505
    Donanım hariç memnunum. Yurt dışı sitelere aldanarak aldım. Ama eski serinin donanımı var .

Orijinalden alıntı: Kubilay41

Selamlar geçenlerde aldım tvyi çok kurcalama vaktim olmadı. Daha önce Android tv kullanmadım. Huawei p20 model telefonumu kablosuz bağlamayı beceremedim nasıl bağlarım tarif edebilecek biri var mı tv tam modeli 50PUS8505/62
    Kablosuz bağlamak derken ekran yansıtma mı kastınız.
    Google home ile ekran kolayca yansıtılabılıyor.

Ben Google home da kurdum telefonuma ama beceremedim yapan varsa adım adım anlatabilir mi. Zahmet veriyorum ama uğraştım beceremedim :)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.