Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
130
Favori
392.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.displayspecifications.com
    Comparison between: 57.5" Philips 58PUS7304/12, 57.5" Philips 58PUS8505/12
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/c567121c0b

Linki kopyalayıp adres satırına yapıştırın. Direk basınca hata veriyor neden anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 2 Ekim 2020; 7:14:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Bu karşılaştırmaya göre gpu ve ram arttırılmış. Soc da farklı. Önceki modele göre iyileştirme yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Bu karşılaştırmaya göre gpu ve ram arttırılmış. Soc da farklı. Önceki modele göre iyileştirme yok mu?
    Yanlış bilgi işte ben de buraya güvenip aldım . Gerçekte gelen eski donanım . Her şey eski modelin aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 2 Ekim 2020; 12:12:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Yanlış bilgi işte ben de buraya güvenip aldım . Gerçekte gelen eski donanım . Her şey eski modelin aynısı

Alıntıları Göster
    O zaman Türkiye'de üretilenlerde eski donanım kullanılmıştır bence.

Orijinalden alıntı: tgezer

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/c567121c0b

Linki kopyalayıp adres satırına yapıştırın. Direk basınca hata veriyor neden anlamadım.
    Hocam bu site gibi kaynakları ben de gördüm doğrusu. Philips tarafından resmî bir kaynak var mı onu diyorum. Eskiden tpvision resmî sunum yaparken özellik tablosu falan gösterirdi. Bunun gibi resmî bir açıklama var mi acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baktım fiyatlar artacak, amazondan siparişi vermiştim 2 gün önce, bugün geldi tv ve kurulum yapıldı. Panel açıklığı göremedim ben. En iyi hangi ekranda veya nasıl bir test yapmam gerekiyor bu açıklığı anlayabilmem için. Beyaz bir ekranda gözüme çarpan herhangi bir ışık yoktu çünkü. Ölü pixel de çıkmadı sanırım bi göz gezdirdim. Akşam eve geçince daha detaylı inceleyeceğim. Teşekkürler.

Eve geçince sizden ricam alt cercevenin panelle bulustugu noktayı resim veya video cekermisiniz bende dun 6692 ye aldim bugun 7200 olmus tv biraz daha dusunsek 500 gitcekti ilk aldigimda 7 bine almistim 300 kar ettik ama keske saglam tv gelseydide hic kar etmeseydik

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi

Ancak bu kadar detaylı cekebildim, ışıkları kapatıp ekran simsiyah renk iken baktım ışık sızması var mı diye,ust kısımda yaklaşık 1cm alt kısımda 2 noktada yine 1cmlik kısımlarda var. 1 adet ölü pixel mevcut. Beni çok rahatsız edecegini düşünmüyorum. İçine toz kır pislik girecek kadar da bi açıklık değil zaten bunlar. İlk ambilight deneyimim, bunun için aldım zaten tvyi. Bence süper bir iş çıkartıyor. Siyah dengesi süper. Ayak sabit ama tv dönebiliyor bu da süper Bi durum. Şu an gayet memnunum. Yaklaşık 1 hafta kadar sonra yeterince deneyimleyip tekrar yorumlarımı yazarım. Zaten vatanda ben q70ti sanırım ikisini yanyanayken izlemiştim. Q70te orijinal demosu oynuyordu, philipse de YouTube dan Samsung demosunu açmıştım. Neredeyse siyah dengesinde fark yok gibiydi. Bence siyahlar da süper. F/P olarak alınabilecek bir televizyon.

• thedarkride T kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan dostum galiba ne kadar kurcalarsak o kadar mesele çıkarıyoruz kendimize elimizdekiyle mutlu olmak gerek yoksa bu tv konusu uzar gider

Sizde amazondan almışsınız ben persembe gece sipariş verdim bugün tv geldi kurulum servis tarafından aksama yapilacak ama paketleme biraz özensiz hb den aldığım havalı naylona sarik darbesiz gelmişti kutu biraz hırpalanmış yıpranmış insallah sorun cikmaz tv de :( yine bi endişe kapladı beni gönderim hızı filan süper ama amazon keşke biraz daha özenli paketleseydi.

• Bende de balonlu poşet yoktu ama temizdi kutusu. Kolaygelsin firmasıyla geldiği için benim içim rahattı. Balonlu poşet fln hikaye bence zaten, asıl koruyucu olan içindeki straforlar ve kendi kolisi. Çok takılmayın o yüzden derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: fk399

Sizde amazondan almışsınız ben persembe gece sipariş verdim bugün tv geldi kurulum servis tarafından aksama yapilacak ama paketleme biraz özensiz hb den aldığım havalı naylona sarik darbesiz gelmişti kutu biraz hırpalanmış yıpranmış insallah sorun cikmaz tv de :( yine bi endişe kapladı beni gönderim hızı filan süper ama amazon keşke biraz daha özenli paketleseydi.

Benim kutu da perişandı. Özellikle altı. Hep sürterek taşımışlar sanırım

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi

Valla hevesim kalmadı artık ikinci sorunlu gelen ürün ekrana darbe almış ben görmedim o kısmı kargoyu teslim aldım servis diyor kargo kaynaklı hasar ben böyle rapor tutacağım nasıl bir yol izlemem gerek amazonu aradım kaşeli rapor istiyor servis olumlu rapor gelmez diyor iş uzadı gitti yemin ederim. mng kargo af edersiniz içine etmiş tv nin gul gibi tv imiş ne panel açıklığı varmış ne bisey bana kismet olmayacak bu tv galiba arkadaşlar:( simdi yine bir suru rapor iade islemi falan biktim valla ya

• fk399 F kullanıcısına yanıt

şanssızlığın da böylesi.. inanılmaz gerçekten. hakkınızda hayırlısı olsun ama büyük talihsizlik. böyle şeyleri gördükten sonra, şimdi gel de kargo ile büyük ekran tv al.

Orijinalden alıntı: fk399

Valla hevesim kalmadı artık ikinci sorunlu gelen ürün ekrana darbe almış ben görmedim o kısmı kargoyu teslim aldım servis diyor kargo kaynaklı hasar ben böyle rapor tutacağım nasıl bir yol izlemem gerek amazonu aradım kaşeli rapor istiyor servis olumlu rapor gelmez diyor iş uzadı gitti yemin ederim. mng kargo af edersiniz içine etmiş tv nin gul gibi tv imiş ne panel açıklığı varmış ne bisey bana kismet olmayacak bu tv galiba arkadaşlar:( simdi yine bir suru rapor iade islemi falan biktim valla ya

Çok geçmiş olsun umarım sorunsuzca iade alir Amazon yeni televizyonunuzu alırsınız. Her şeyde bir hayır vardir diyelim..

Ben de siz sipariş vermeden bir kaç saat önce Amazon dan almıştım. Dün geldi kolay gelsin ile serviste aynı gün kurdu. Panelde ortalara doğru yaklaşık 1mm kadar bir açıklık var onun da doğal olduğunu düşünüyorum. Genel olarak televizyonu beğendim bir kusur sorun göremedim

• Adamlar televizyonu kamyondan atmışlar herhalde. Geçmiş olsun.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.