Şimdi Ara

Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 12.05.2025) Android tv 12 güncelleme geldi (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.812
Cevap
131
Favori
391.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kursat001

Dostum ben air screen diye bir program kullaniyorum, cok basarili. Telefon iphone.

Hocam ben android kullaniyorim ama bakayım bir uygulamaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

mavi olandan bağlamıştım. converter ile mp4 e dönüştürdüm o şekilde gördü, ama canım çok sıkıldı, bayağı uzun sürüyor, saçma oldu malesef bu durum. hafta sonu biraz daha kurcalayayım, olmadı değiştireceğim tv yi

Orijinalden alıntı: kutolo

Telefona google Home uygulamasını kurup aynı ağdayken Tv yi ekleyip gönderebilirsiniz.

O zaman TV de chromecast güncelleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam dosyada farklı ses dosyaları olunca tv ler sapıtıp donma yapabiliyor takılıyor dediğiniz filmin tam adını yazarmısınız

edit:paylaştığınız fotoya baktım 3 farklı ses dosyası var mkvtoolnix ile istediğiniz tek bir ses dosyasını bırakıp diğer dosyaları çıkararak denermisiniz hocam

bitrate değerinede baktım 13mbs görünüyor bunu en dandik tv bile oynatır hocam sorun muhtemelen ses dosyalarından kaynaklı yada kullandığınız playerdan ama büyük olasılık ses dosyaları çünkü diğer markalardada fazla ses dosyası olan içerikler sorun çıkarabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 26 Mart 2021; 0:53:27 >

bu iki tv farklı ayarlarda karşılaştırılmış bu tarz karşılaştırmaları kaale almayın yanıltır

• 50PUS8505'i ilk alıp Türkiye'de ilk youtube'a video ekleyen benim. İlk zamanlardaki yazılım ile şimdiki arasında 3-4 tane güncelleme var, ve + yönde gelişme var açıkcası. Karelenmeler azaldı ve biraz ayarlar ile oynayınca görüntüde şuan hiçbir problem yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClaymoreCountry

Dostlar,tv'sinde ölü pikseli bulunup rahatsız olmadan kullanan varmı acaba ? Bir şey soracağım da.
    Bende var ölü piksel 2 adet(50 pus 8505)
    Kesinlikle bir sorun teşkil etmiyor yaklasik 20 gündür kullaniyorum
    Ama bu ay sonuna kadar iade hakkimida bir köşede bulunduruyorum tabi

En son guncellemeyi yaptim bu arada
    Ayrica kumandanin bazi tusları gec algiliyor
    Bu seri tv alacak arkadaslar cokta bi beklenti icine girmesin derim
    Zira sorunla karsilasma olasiliginiz yüksek

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Bende var ölü piksel 2 adet(50 pus 8505)
    Kesinlikle bir sorun teşkil etmiyor yaklasik 20 gündür kullaniyorum
    Ama bu ay sonuna kadar iade hakkimida bir köşede bulunduruyorum tabi

Alıntıları Göster

Bende de bir adet ölü piksel vardı ama 1-1.5 metreden uzaktaysanız zaten görülmesi imkansız. PC monitörü olsa asla kabul etmem tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 27 Mart 2021; 13:48:34 >

Asıl sıradan kullanıcının takacağı şey var ki o da görüş açısı, önceki televizyonunuz ips panel ise 8505in yanlardan görüntüsü size tuhaf gelecektir. Çoğunlukla karşıdan izleyenler için o açı kaybını tazmin eden şey zaten siyah başarımı, ambilight ve android performansı. Bunun dışında varsayılan görüntü ve ses profilleri bence çok başarısız, özellikle dinamik kontrast ve renk geliştirmenin açık olduğu ayarlar felaket.

Ben son Android güncellemesi sonrası sanki sıkıntı yaşıyorum. Belkide kusur kovalıyorum bilmiyorum yada trt maç yayını tırt.

• Arkadaşlar... 58 pus8505 ile 65pus7805 arasında kaldım. Şu anda Amazon firestick im var kullandığım APK lar.icinde hazır.
    3-3.5 MT den salonda düz ve az yan koltukta izleyeceğim.
    Uydu ve ulusal kanal.izleme olayım yok.
    Mubi, Netflix, seyirturk ten film izlemek ve IPTV den maç.izlemek amacım.

8505... Daha parlak, android ve estetik geldi. 6500 TL
    7805 ... Daha mat, IPS ve 65'' büyük..... 6900 TL
    Sizce tercih ne olmalı...
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulashibee -- 27 Mart 2021; 22:12:21 >
  • 00:46 normal tv ve maç renk ayarı

03:52 film renk ayarı

Açıkcası gözle gördüğümün anca %70-80 i kameraya yansımış. Kendi renk ayarlarımı göstermişken bir kaç örnek göstereyim dedim ama olumsuz bir yansıma olmuş kameraya gözle detaylar daha iyi. Kamera iso ayarını yapamamış odak sabit kalmış parlaklık çok çıkmış.

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    Sesi beğenmedim demedim hocam varsayılan ayarlarda kötü dedim. Gerçi kurcalayınca da pek iyi değil ama en azından özel ekolayzer ile bas frekansları yükseltmek gerekiyor.
  • Denizinbabası kullanıcısına yanıt
    Ses ayarına bulaşmadım nasıl kullanıyorsunuz sesi deneyeyim bende

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.