Şimdi Ara

⭐Philips PUS8507 Kullanıcıları⭐ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
32
Favori
33.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

    herkes aynı tavsiyeyi yapıyor. çıplak gözle izlemeden karar verme, diyorlar. Akşama gidip deneyeceğim.

    cevap için teşekkürler.

  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

    Samsungun BU ve AU serilerini bizzat inceledim onu söyleyim. Philips bunların içinden geçer özellikle 4k görüntüde.

  • ALBAY kullanıcısına yanıt

    cevap için teşekkürler. fazla kurcalamaya gerek yok. Philips alayım

  • Merhaba,


    58PUS8507 Alarak aranıza katıldım. henüz renk ayarları için zamanım olmadı dün kuruldu cihaz, sormak istediğim cihazı duvara monte etmişler ama duvar ve usb-hdmi girişleri arası dar ve el girmesi zor oluyor, ağ üzerinden apk atılabiliyormuş bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı? Birde android ayarları kısmında güvenlik ve kısıtlamalar görünmüyor bilinmeyen kaynaklara nasıl izin verebilirim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi higungor -- 17 Mayıs 2023; 23:4:6 >
  • higungor kullanıcısına yanıt

    Android ise file commander veya benzeri bir program indirin playstore'dan. Bu program ile aynı modeme bağlı olmak koşulu ile pc'den androide bağlanablir, apkları tv'ye yollayabilirsiniz.

  • 13 yıl önce evlenirken aldım philips televizyonumu değiştirme aşamasındayım.


    Tercihim bu 13 yıllık süre boyunca sorun çıkarmadığı için philips ten yana kullanma taraftarıyım.


    Evlenmeden önce uzun araştırmalar sonucu philips almış ama bu süre zarfında televizyon ihtiyacım olmadığı için yeni teknolojileri takip etmedim.


    Oled tv lerin daha güzel görüntü verdiği özellikle siyah ekranlarda daha güzel görüntü verdiği söylense de led tvlere göre ömürlerinin kısa olduğu ekran yanması sorunu yaşandığu söyleniyor. Bu yüzden led ekran bana daha cazip geldi ve bütçeme uygun olan pus8507 modelini araştırmaya başladım.


    13 yıl boyunca televizyonumda bir sorun yaşamadım. Philips servislerini sorunlu olduğu satıştan sonra müşterinin yanında olmadığın konusunda çok yorumla karşılaştım. Kullanıcı arkadaşların bu konudaki tecrübeleri varsa paylaşırlarsa sevinirim.


    Benim için bir diğer önemli hususta gündüzleri güneş ışığının televizyona olan etkisi. Yeni taşındığımız daire en üst katta ve salonu da çok ışık aldığı için gündüzleri televizyon izlemek bir işkence oluyor. Bu cihazın gün ışığındaki performansı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.


    Bütçem 15-20 bin bandın da, bu fiyat aralığında başka tavsiyelere de açığım.


    Şimdiden yorum yapıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.





  • Merhabalar,
    Ambilight için almayı düşünüyorum, benim televizyon konsolum var ve tam odanın köşesinde duruyor, bu durum performans olarak ambilight etkiler mi? Duvara sırtını vermek ışık efektini daha mı etkili kılıyor ?
    Son olarak 65 için 8507 seri 60 hz bir üst seri 8807 ile arasında çok fark var mı ? Genel kullanım netflix ve film için kullanacağım. Şimdiden teşekkürler
    ⭐Philips PUS8507 Kullanıcıları⭐

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hibo H kullanıcısına yanıt

    yardımınız için teşekkür ederim farklı bir yolla hallettim.


    görüntü ayarlarında bizim cihazlarda parlaklık yok onun yerinde siyah seviyesi var bu değer kaç olmalı, referans videolarda parlaklık 70 değeri var siyah seviyesini 70mi yapmalıyız?

  • higungor kullanıcısına yanıt

    Benim televizyonum philips değil, TCL. Ama siyah seviyesini 50'de tutuyorum.

  • underworld_23 U kullanıcısına yanıt
    Duvara olan mesafe Ambilight ı etkiler tabi ki. 20 cm civarı olması lazım. Sadece film dizi için oyun oynamayacaksiniz 8507 yeterli olur bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15.126 TL lik harika bir fiyatla 58pus8507 serisini mediamarket Ankara ankamal şubesinden 20 mayısta aldım. Çarşamba teslim edilecek perşembe kurulum olacak. Böyle bir fiyatı görünce kaçırmak istemedim zaten satıcı arkadaş da şaşırdı fiyata. Düşünenler kaçırmasın derim . Tv kurulunca yorumlarımı paylaşırım. Şuan Samsung 48h6470 gibi zamanın kral televizyonlarından birisi var artık emekliye ayrılacak kendileri :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Media market den 58pus8507 aldım. Tv yi mağazada denedim gayet akıcıydı. Ama şuan tv geldi 2 saattir kurcalıyorum misal YouTube a giriyorum akıcı ama 1 video izleyip geri döndüğümde YouTube da dolaşırken kasmaya başlıyor fps çok düşüyor ana menüye geçiyorum orda da kasıyor. Misal xiaomi mi tv stick var ona geçince çok daha akıcı oluyor her anlamda. Bu normal mi bana değil gibi geldi sizde durumlar nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    İlk kullanımda arkaplanda güncelleme vs. oluyor, genelde birkaç saate düzeliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt

    Smarttube yükleyin youtube yerine.

  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

    Bütün herşeyi güncelledim hocam. Sorun tam olarak şöyle. Tv yi kapatıp hemen açıyorum smart kısmında dolaşıyorum YouTube da play storede hiçbir yavaşla a yok yağ gibi akıyor sonra tv tuşuna basıl tv ye geçiyorum 1 dk tv izliyorum sonra smart bölümüne tekrar girdiğimde fps yerlerde sürünüyor akıcılık nağmına hiçbirşey kalmıyor çözemedim gitti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

    Yükleyecektim de downloader yok play storede file manager ile USB ye atıp apk yı öyle yükleyecem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat425 kullanıcısına yanıt
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

    Hallettim hocam onları şimdi. Ama can alıcı nokta bu niye böyle yavaşlıyor anlamadım. İnşallah düzelir. Yağ gibi akıyor sonra tv kanalına girip geri smart a dönünce biranda takılmalar başlıyor fps düşüyor çok ilginç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar, 10 yıllık Philips 46PFL5507K Tv mi emekliye ayırmaya karar verdim.Bu süre zarfında maşallah 1 kere bile servis yüzü görmedi.Bundan dolayı yeni Tv mi de dün akşam Media Markt gece indiriminden 58pus8507 olarak seçtim.Fiyat olarak 16800₺ e aldım.Umarım bu Tv mi uzun yıllar sorunsuz kullanmak nasip olur.Tek endişem deprem bölgesindeyim ve sallantılar hâlâ devam ediyor.Kurulum ve ayarlar konusunda özellikle dikkat etmem gereken tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.