Şimdi Ara

Philips PUS6401 Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 43pus6401 media marktte 1899+229(+3 yıl garanti uzatma )şeklinde satın aldım inşallah pişman olmam.



    6501 arıyordm ama fiyatları yüksek olunca buna yöneldim sanırım sadece farkı kumandasıymıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bir sorum var. Bilgisayarda filmlerin olduğu klasörde paylaşımı açıp, tv den burayı görmenin bir yolu yok mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MagNiFiCenCe

    Dijitürk teknik servisi ile görmeme göre philips ile dijitürk arasındaki anlaşmazlıktan dolayı tv üzerinde gelen dijitürk play uygulamasından yararlanılamamaktadır. Varsa bir çözümü yardımcı olacak biri süper olur.

    UC browser üzerinden giriş yaparak geçici çözüm ürettim ama aralarında anlaşmazlık çok saçma bi durumda. Sonuçta android işletim sistemli tv keyfimizden almıyoruz. Böyle saçma anlaşmazlıklarla uğraşmamak için. Philips android işletim sistemini verir, dijitürk android hizmeti verir ve kimin neyi izleyeceği 2 firmayıda ilgilendirmemesi lazım.

    Bende Vatan'dan 55pus6581 aldım ama henüz kargoda. Benim için Netflix, Youtube, Spotify ve Digiturk Play önemli. Netflix 4K destekliyor diye bilgi okudum yabancı bir forum incelemesinde. Kağıt üzerinde fiyat/performans ürünü gibi görünüyor. Umarım yanılmamışımdır.

    En çok merak ettiğim konu; Digiturk Play sorunu çözüldü mü arkadaşlar? Çözülmediyse uygulamayı apk olarak yükleme şansımız yok mu? Bilen bir arkadaş bilgi verebilirse sevinirim. İyi forumlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bende bu TV yi aldım ama henüz kutusunu açmadık. DigiturkPlay olayını nasıl çözdünüz.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 6 Mart 2017; 14:14:40 >
  • damardangiren kullanıcısına yanıt
    Bende bunu öğrenmeye çalışıyorum hocam. TV henüz elime ulaşmadı.. Digiturk Play apk yüklenebiliyor olması lazım, başka konularda cihaza Chrome apk kurulumu anlatılıyordu..
    Şu adreslerden TV'ye Digiturk Play yüklemeye çalışabilecek kimse varsa bilgi verebilir mi:https://apkpure.com/dig...y/com.digiturkplay.mobil veyahttps://apkplz.com/android-apps/digiturk-play
  • Arkadaşlar 43PUS6401 ya da 49PUS6401 televizyonda Playstation 4 PRO çalıştıran var mı ? Herhangi bir sorun yaşıyor musunuz?
  • Bir arkadaşım pus6401 almış. akıllı kumanda verilmiyormus. Haricen önereceğiniz klavyeli akıllı kumanda varmı. YouTube da yazamadan nasıl şarkı dinleyeceksin. Büyük saçmalık. Ben Philips akıllı kumandasini beğenmiyorum (49puk7100 kullanıcısıyım), imleç olmadığından ve hiç stabil değil. Başka öneri mümkünse (bende atlanta g4mini var kumandası on numara ama malesef marka dışı tanitamiyorsun.)
  • Selam arkadaşlar,
    Elinde güncel kanal listesi (sıralaması) olan varsa atabilir mi ?
    Tşkler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasangul kullanıcısına yanıt
    Evimdeki 2 adet TV philips biri 9 senelik ve Annem gunde 8-10 saat filan izliyordur
    2 Adet tiras makinam birini 10 senedir digerini 25 senedir kullaniyorum
    1 adet utu supurge makinasi onlarda philips istemeden aldik cok memnumum gittim Sony E9005 55 Ekran TV aldik 1.5 senede bozuldu goruntu yok ses var 3 haftadan beri tamir edilmesini bekliyorum sap gibi ortada biraktilar yeni bir modelde vermiyorlar tuketici hakem heyetine basvurucam bilseydim Philips alirdim yine
  • Benim televizyonun ses var ekran gitti garantisi de bitti ne yapmamı önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.