Şimdi Ara

Philips PUS6401 Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MagNiFiCenCe

    http://www.vatanbilgisayar.com/maxima-3255-slim-hareketli-aski-aprati-32-55-82-140-cm-uyumlu-40-kg.html

    aparat olarak bu ürünü aldım max40kg yazması güven verdi 10 kg lık bir tv için, ilk izlenimlerime göre baya kullanışlı.

    bir sorum daha olacak, android playstore u gezdim fakat forumda bahsedilen bazı programları bulamadım(browser vs.), markette bulamadığımız fakat televizyonla uyumlu programların apklarını indirsek usb falan atsak iş görmez mi ? veya sizlerin kullandığı yöntemler varsa anlatabilir misiniz

    Kullanisli bir urune benziyor gule gule kullanin.

    Play store uygulamalarina gelince tv ile uyumlu kullanilabilen uygulamalar bulunuyor sadece sanirim store da.
    Cok net bilgim olmamakla birlikte tlfnunuzda kullandiginiz google kimliginiz uzerinden tlfna yada tablete indirdiginiz uygulamalari, tv nizde de kullanabilmenin bir yolu oldugunu hatirliyorum. Bir firsat buldugumda arastiracagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada tv ye 17 agustos tarihli yazilim guncellemesi gelmis. Ben philips in sitesinden indirip flash bellege atarak guncellemeyi yaptim. Ama tv den yazilim guncellemesi arattigimda malesef bulamiyordu. Sizlerinde bilgisi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim seri tv lerde trt 4k kanalindan sinyal alabilen yani izleyebilen birileri var mi? Kanalda turkiye genelinde bir sinyal problemi var zaten ama izleyebilen kisilerde mevcut. Bizim tv lerin uydu alicisi ile ilgili durum nedir merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tekrar,

    Dun play store dan yeni bir web browser indirdim ve memnun kaldim. Tv nin kendi browser indan cok daha hizli ve kullanisli. Ustelik mouse foksiyonlarinida tam olarak kullanilabiliyor ve sayfalar arasinda ileri geri hareket etme imkanida sagliyor. Öneririm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi arkadaşlar philips denince yavaşlık geliyordu aklıma tereddüt ederek almıştım. Ama eski yavaşlığı yok tv nin ama en gıcık aldığım nokta android denince aklıma özgürlük geliyor. Ama philips hep kısıtlamış. Kamera takılmıyor. Onun için de facebook ya da skype gibi uygulamalarda kullanılamıyor ki o uygulamalarda mevcut değil hata en hit olarak facebook ama onun uygulaması bile yok. Bazen trt spor hd de maçlar oluyor ama key girme menüsü olmadığı için giremiyorsunuz. Neymiş yasal değilmiş. Peki arçelik gibi firmalar neden koyuyor , bu menüleri. 2. si philips duvar askı aparatı için müşteri hizmetlerini aradım , 40" aparat var ama bende ki 43" diye yazıyor. Fakat VESA değeri 200X200 duvar askı aparatının VESA değeri de aynı diye sordum. Biz bilmiyoruz dediler servise yönlendirdiler. Servisi aradım. Aynısını dedim vesa değerleri aynı fakat 40" yazıyor 43" olur diye tahmin ediyorum dedim. Olmaz dedi bana ama vesa değeri uyuyor ve ağırlığı 30 kg taşıyor yazıyor dedim. Bana bizde de askı aparatı var 160 - 180 gibi rakam söyledi benim alacağım 60 tl idi. Neyse almıyorum dedim. Sonra askı aparatını satan üreticiyi aradım. Adama VESA değeri uygun hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Yani kaç inch takılmayın VESA değeri ve kaç kilo taşıdığına bakın. Fazla para ödemeyin hepsi çinden geliyor zaten. Bayağ bir çok yazdım kusura bakmayın :D

     Philips PUS6401 Kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsun494 -- 16 Eylül 2016; 17:48:32 >




  • alcatraz07 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba alcatraz07,

    iletiyi 3 defa okumama rağmen uygulama adını çözemedim, müsait olunca uygulama adını söylermisin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MagNiFiCenCe

    Merhaba alcatraz07,

    iletiyi 3 defa okumama rağmen uygulama adını çözemedim, müsait olunca uygulama adını söylermisin

    Merhaba,

    Uygulamanin tam ismi "web browser for android tv"

    Logosunda siyah bir fon uzerinde web browser yazisi var ve birde tv resmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahsun494

    Vallahi arkadaşlar philips denince yavaşlık geliyordu aklıma tereddüt ederek almıştım. Ama eski yavaşlığı yok tv nin ama en gıcık aldığım nokta android denince aklıma özgürlük geliyor. Ama philips hep kısıtlamış. Kamera takılmıyor. Onun için de facebook ya da skype gibi uygulamalarda kullanılamıyor ki o uygulamalarda mevcut değil hata en hit olarak facebook ama onun uygulaması bile yok. Bazen trt spor hd de maçlar oluyor ama key girme menüsü olmadığı için giremiyorsunuz. Neymiş yasal değilmiş. Peki arçelik gibi firmalar neden koyuyor , bu menüleri. 2. si philips duvar askı aparatı için müşteri hizmetlerini aradım , 40" aparat var ama bende ki 43" diye yazıyor. Fakat VESA değeri 200X200 duvar askı aparatının VESA değeri de aynı diye sordum. Biz bilmiyoruz dediler servise yönlendirdiler. Servisi aradım. Aynısını dedim vesa değerleri aynı fakat 40" yazıyor 43" olur diye tahmin ediyorum dedim. Olmaz dedi bana ama vesa değeri uyuyor ve ağırlığı 30 kg taşıyor yazıyor dedim. Bana bizde de askı aparatı var 160 - 180 gibi rakam söyledi benim alacağım 60 tl idi. Neyse almıyorum dedim. Sonra askı aparatını satan üreticiyi aradım. Adama VESA değeri uygun hiçbir sıkıntı olmaz dedi. Yani kaç inch takılmayın VESA değeri ve kaç kilo taşıdığına bakın. Fazla para ödemeyin hepsi çinden geliyor zaten. Bayağ bir çok yazdım kusura bakmayın :D

     Philips PUS6401 Kullanıcıları


    Philips tv leri bircogumuz artik kroniklesmis kusurlarini bilerek aliyoruz. Goruntu kalitesi tasarim ve elbette ambilight cezbediyor insani.

    Tabi birde diger markalarda mukemmel degil tabiki yuksek fiyatli amiral gemisi diye tabir edilen modeller icin birsey diyemem ama dusuk veya orta butceli modeller icinde malesef benzer sikintilar yasaniyor. İsik sizmasi (ki benim tv de de var) bulutlanma yada banding dedikleri problemlerle cogumuz karsi karsiyayiz.

    Bu tv den once uzun bir sure plazma tv kullandim ve en son panasonic de uretimi durdurugunu acikladiginda oldukca uzuldum. Led tv ye biraz mecburiyetten gectim dogrusu. Simdi bu forumlarda tartistigimiz bir cok konu plazma icin kesinlikle mevzu bahis degildi. Ama malesef bir cok tuketici led teknolojisinin parlak isiklarina aldanip plazma tv lerin sonunu getirdi. Keske bu firmalardan biri yeni nesil 4k plazma gelistirilmesi icin bir adim atsa. Led tv lerden cok daha pahali olacagina eminim ama fazlasiyla da destek bulacagina inaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu tv sen almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeTeN

    Bu tv sen almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz

    Merhaba,
    Ben tv den memnunum yani benim ihtiyaclarimi karsiliyor ama almamadaki en buyuk sebep amblight ve 4k cozunurlugu destekleyen en uygun model olmasiydi. Butcen uygnsa 200-300 tl daha ekleyerek 100 hz panel olan 6501 de alabilirsin.

    Bu arada benim tv de cok az da olsa isik sizmasi ve banding dedikleri problemler mevcut tabi bu artik biraz da sans isi. Olmayan bir modele rastlamak iyice zorlasti nedense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijitürk teknik servisi ile görmeme göre philips ile dijitürk arasındaki anlaşmazlıktan dolayı tv üzerinde gelen dijitürk play uygulamasından yararlanılamamaktadır. Varsa bir çözümü yardımcı olacak biri süper olur.

    UC browser üzerinden giriş yaparak geçici çözüm ürettim ama aralarında anlaşmazlık çok saçma bi durumda. Sonuçta android işletim sistemli tv keyfimizden almıyoruz. Böyle saçma anlaşmazlıklarla uğraşmamak için. Philips android işletim sistemini verir, dijitürk android hizmeti verir ve kimin neyi izleyeceği 2 firmayıda ilgilendirmemesi lazım.
  • Arkadaslar merhaba 2 hafta once aldik bizde bu tvyi. Herseyiyle memnunuz ma tek bir sıkıntisi var philips smart tv sunucusuna baglanmiyor. İnterneter giriyor playstore YouTube sorunsuz ama smart tv sunucusuna baglanamiyor. Bu sorunla karsilasan ve cozebilen var mi acaba :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

    Arkadaslar merhaba 2 hafta once aldik bizde bu tvyi. Herseyiyle memnunuz ma tek bir sıkıntisi var philips smart tv sunucusuna baglanmiyor. İnterneter giriyor playstore YouTube sorunsuz ama smart tv sunucusuna baglanamiyor. Bu sorunla karsilasan ve cozebilen var mi acaba :)

    Merhaba,

    Bende de olmustu yeniden kurulum yaptigimda duzeldi fakat simdi yine baglanamiyor fakat hic ihtiyac duymadigim icin onemsemedim pek. Sende yeniden kurulum yap istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ona baglandigimizda neyi kullanabiliyoruz uygulama menusu falan onlar hep smart tv baglanmaniz lazim diyor. Pek onemli birsey degilse kurcalamaya gerek yok cunku playstoredan yeni oyun indirip calistiriyor youtube calistiriyor yeter bunlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

    Peki ona baglandigimizda neyi kullanabiliyoruz uygulama menusu falan onlar hep smart tv baglanmaniz lazim diyor. Pek onemli birsey degilse kurcalamaya gerek yok cunku playstoredan yeni oyun indirip calistiriyor youtube calistiriyor yeter bunlar :)

    Uygulama galerisinde tv yle uyumlu bazi uygulamalar var, milliyet, sabah, karnaval vs gibi. Benim isime yarar birsey yok isin dogrusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraz07 -- 6 Kasım 2016; 20:20:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix veya blutv de sorun yaratıyormu deneyen varmı.Ve bu fiyatlara daha iyi tv bulunabilirmi
  • @grken dediğin uygulamalardan birini denemedim çünkü ilgilendiğim dizileri web üzerinde bulabiliyorum, gerek duymadım. kusura bakma yardımcı olamadım.


    MediaManager olarak philips Twonky üreticisinin uygulamasını öneriyor fakat ürünü ücretsiz kullanmamızı sağlamıyor. Hatta bugünkü görüşmemde bilmem kaç tarihinden itibaren aralarındaki anlaşmanın kalmasından dolayı bazı modellerde kullanılamadığı öğrendim. 43PUS6401 modelininde kullanılmıyormuş bilginize boşa para vermeyin
  • Phılıps 43 PUS 6401 tv elektrik kesilip geldikten 25-30 sn sonra ses açılıyor,

    görüntü ise kumandadan kapatıp açtıktan yada tv tuşuna basınca geliyor.

    Tv yi yeniden kurarak, güncelleyerek, fişi çekip tekrardan açarak bütün denemeler çare olmadı.
  • son yıllarda toshiba ve sony televizyonlarını kullanan biri olarak philips 43pus6401 modelini kesinlikle öneririm. toshiba menüleri, kanalları, açılış hızı ve kanal geçişleri olarak can sıkabiliyor. görüntü kalitesi hd kanallarda biraz düşüktü ancak bluray yardımıyla film izlerken çok iyi performans veriyor. özellikle mat görüntü sevenler için toshiba önerebilirim.


    sony model olarak w805 modelinde kanallar arası geçiş inanılmaz yavaş, menülerini sevemedim. görüntü kalitesi yeterli. usbden film izlerken altyazılarda sürekli sorun çıkarıyor. android olduğu için tv açılışı çok uzun. ayrıca filmlerde siyah renk performansı beni tatmin etmedi.

    philips beklentilerimi düşük tuttuğumdan mıdır beni fazlasıyla tatmin etti. görüntü kalitesi çok iyi. 4k performansı ve ulusal kanalların hd yayın performansları yukarıdaki markalardan kesinlikle daha iyi. ambilight öyle bir teknoloji ki alışınca bağımlılık yapabilir gibi. uydu kanal geçişleri hızlı. internete bağlanma performnası çok iyi. cep telefonundan zor girdiğim youtube da takılma yapmadan 1 saatlik kesintisiz video izleyebildi. usbde film altyazı sorunu vardı müşteri hizmetlerini arayarak çözebilirsiniz.

    philips 43pus6401 2000tl fiyatı ile bence piyasadaki en iyi televizyonlardan birisi.




  • Gerçekten bu TV hakkında hiçbir bilgi yok ortalıkta. Ben de bu tvyi alıcam sanırım. Ana konuda rezervimi alayım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.