Şimdi Ara

philips marathon fc9934 mü electrolux euc99tmt mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • acil olarak süpürge almamız gerekiyor. üç süpürge markası öne çıkıyor electrolux dyson ve philips. dyson pahalı bir süpğrge ve oldukça da sesli 3000 ve üzerini vermişken 80 i bırak 75 bile çok bence o kadar para vereceksin ve gürültü çekeceksin videoda da izledim 80 in bile üstünde sesi var 90 100 gibi.. bu yüzden dyson'ı eledim. elctrolux çekim gücü muhteşemmiş. ama kolu kırılıyor dayanıksız bim poşeti gibi yapmışlar diyenler var bir de nadir de olsa emiş gücü azaldı diyenler var. Marathon hakkında da emiş gücü çok az kolu kırılıyor diye şikayetler var. şimdi ben hangisini alayım. kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Philips ve dysona o para dökülmez. Electrolux hem diğerlerinden daha güçlü hemde daha kalitelidir emin olabilirsiniz. Nacizane tavsiyem torbalı model tercih etmeniz. Daha uzun süre daha yüksek emiş gücünde ve daha az uğraşarak evinizi süpürürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim ama elecrtoluxe de malzemesi çok kalitesiz demişler kolu da devamlı kırklkyormuş. çok kararsız kaldım acaba phlips iyi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips Marathon mono siklon, Electrolux Ultra Captic multi siklondur. Yani birden fazla siklon vardır. Genel malzeme kalitesi de Philips'ten bir kademe daha üstündür.

    Philips süpürgeler Arnica fabrikasında üretiliyor.

    Kulp kırılma şikayeti internette var, ama daha çok kullanımla alakalı olduğunu düşünüyorum.

    Yukarıda arkadaşımızın bildirdiği gibi ben de aslen torbalı model öneririm.
  • philips maraton aldık biz.o serinin en ucuzundan aldık kampanya ile.genel olarak memnunuz.toz torbasız,sessiz,çekim gücü bize yeterli geldi.

    ürünü annem kullanıyor,herhangi bir kırılma vs olmadı şimdiye dek çok şükür.ürünü 6-7 aydır kullanıyoruz.imkanımız olunca aynı seriden bir ürün de bi akrabamıza satın alacağız inşallah.

    sopası kırılıyor diye yorumlar okumuştum internetten ancak bizdeki hala sağlam.ancak evet sopa biraz narin bişi.kırılcak hissiyatı veriyor.

    özellikle eski süpürgelerdeki seslerin bu yeni ürünlerde olmaması bizleri çok mutlu ediyor :)
  • Dyson alamıyorsan maraton 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazpanyol kullanıcısına yanıt
    videoları izledim dyson'ın sesi çok yüksek geldi bana zaten 80 desibel diyor. 3500 verdikten sonra mükemmel bir şey olmalı verilen paraya değsin. hem electrolux gibi mükemmel çekmesi lazım hep philips gibi ışıklı başlayıp duran teknoloji özelliklerine haiz olmalı hem de rowenta gibi sesiz olmalı. ama alanların bir kısmı electrolux daha iyi çekiyor diyor bir tek başlıkları güzel. hem de dediğim gibi sesi çok yüksek onu baştan elemiştim o yüzden. philipste videodan izlediğim kadarıyla halıyı kaldırmıyor çekmeyen süpürgeyi de sırf teknolojik diye 2000 veremezdim neticede telefon almıyoruz temel amacı çekemk olan süpürge alıyoruz ben de 1200 e düşmüşken turbo fırçalı electrolux aldım. paketi bugün açtım çok beğendim . en düşük çekimde bile halıyı kaldırıyor. sesli olur mu 78 desibel diyor diye tereddütlerim vardı ama oldukça sessiz çıktı. sessiz odayı 25 desibel diye gösteren programla ölçtüğümde 65 diyor yani gece bile süpürülebilinir. turbo başlığı var 98tmt den farklı olarak. ucu dönüyor saçı hayvan tüyünü rahatlıkla temizliyor. evde köpek beslediğimiz için bunu tercih ettim. bugün kötü bir sürprizle karşılaşmadım. doğru bir tercih yapmış olmaktan mutluyum evdeki herkes çok beğendi. özellikle dış görüntüsünü. philipste normal süpürge havası var bu süpürgenin ise oldukça geleceğe dönük bir estetik yapısı var. ben uzay aracına benzettim annem tanka benzetti :) neyseki kimseyi değil sadece tozları öldürüyor :) kademesini ledde rakamla göstermesini de sevdim. tek neegatifi ana halı başlığı ileri geri yaparken geriye biraz zor gidiyor. ama kolay halı başlığı da var alacak olanlara tavsiye ederim.


    philips marathon fc9934 mü electrolux euc99tmt mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose76 -- 25 Haziran 2019; 23:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.