Şimdi Ara

Philips led tv güncelleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayında Philips 40pfk6409/12 aldım evde internet olmadığı için yazılım güncelleme ile ilgilenemedim. Şimdi ise flash bellek üzerinden güncelleme yapılabildiğini öğrendim fakat yeni güncelleme ile yeni sorunlarla karşılaşma riski de var tabi konular falan gördüm bununla ilgili. Acaba güncelledikten sonra eski haline dönme gibi şansımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

Ağustos ayında Philips 40pfk6409/12 aldım evde internet olmadığı için yazılım güncelleme ile ilgilenemedim. Şimdi ise flash bellek üzerinden güncelleme yapılabildiğini öğrendim fakat yeni güncelleme ile yeni sorunlarla karşılaşma riski de var tabi konular falan gördüm bununla ilgili. Acaba güncelledikten sonra eski haline dönme gibi şansımız var mı?

Ben 42pfk6309 kullaniyorum. Eski goruntusu daha iyiydi. Yazilimi bulabilsem hemen eski surumu yukleyecem. Eger tvyle ilgili herhangi bi sorun yasamiyorsaniz şahsen guncellemenizi onermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerberus82 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, şuan için güncelleme yapmamak en iyisi anlaşılan. Philips in teması biraz vasat açıkçası geçişleri falanda öyle yavaş. Belki güncelleme ile bir takım düzelmeler olur dedim fakat birşeyler düzelse bile başka yerleri bozuluyor galiba.
  • quote:

Teşekkürler, şuan için güncelleme yapmamak en iyisi anlaşılan. Philips in teması biraz vasat açıkçası geçişleri falanda öyle yavaş. Belki güncelleme ile bir takım düzelmeler olur dedim fakat birşeyler düzelse bile başka yerleri bozuluyor galiba.

Guncelleyince hizlanmiyor tv emin olun :)

• cerberus82 C kullanıcısına yanıt
    Hep yavaş takilacaz anlaşılan

• Arkadaşlar Philips 42PFL5008K 42" 300Hz WiFi DLNA Ambilight bu cihaz bende var. Son bir haftadır usb bellekten film açtığım zaman cd takılması gibi yapıp filmden çıkıyor ve bazen direk tv kendini baştan başlatıyor. USB de herhangi bir sorun yok pc de filmleri açıyor ama tv de açmıyor. Hani eskiden cd takardıkda gacır gucur yapardı, onun gibi yapıp filmi kesiyor hemde hemen başında. bunu ben aslında başkla bir forumda soru olarak sormuştum ama şimdi bu güncelleme problemlerine bakınca anladım. Benim ki kesin güncelledikten sonra böyle olmaya başladı. Bence güncelleme yapayın keşke bende geri dönebilsem. Bugün akşam eve gittiğimde tv yi komple fabrika ayarlarına geri döndürcem inşallah açar. Önceleri memnundum ama çok pişmanım şimdi bu ürünü aldığıma. Ben bunu satıp LG almayı düşünüyorum bıktırdı ambilight büyüsüne kapıldık aldık şimdi onu da açmıyorum ne göz kaldı ne kaş. Film izleiyoruz tv başından şaşı kalkıyoruz arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: SertackarakuS

Arkadaşlar Philips 42PFL5008K 42" 300Hz WiFi DLNA Ambilight bu cihaz bende var. Son bir haftadır usb bellekten film açtığım zaman cd takılması gibi yapıp filmden çıkıyor ve bazen direk tv kendini baştan başlatıyor. USB de herhangi bir sorun yok pc de filmleri açıyor ama tv de açmıyor. Hani eskiden cd takardıkda gacır gucur yapardı, onun gibi yapıp filmi kesiyor hemde hemen başında. bunu ben aslında başkla bir forumda soru olarak sormuştum ama şimdi bu güncelleme problemlerine bakınca anladım. Benim ki kesin güncelledikten sonra böyle olmaya başladı. Bence güncelleme yapayın keşke bende geri dönebilsem. Bugün akşam eve gittiğimde tv yi komple fabrika ayarlarına geri döndürcem inşallah açar. Önceleri memnundum ama çok pişmanım şimdi bu ürünü aldığıma. Ben bunu satıp LG almayı düşünüyorum bıktırdı ambilight büyüsüne kapıldık aldık şimdi onu da açmıyorum ne göz kaldı ne kaş. Film izleiyoruz tv başından şaşı kalkıyoruz arkadaş

Bende lg almaya gittim philips alarak döndüm çok pişmanım keşke 200 daha verip istediğim lg yi alsaydim ama olan oldu artık. Hocam fabrika ayarlarına sifirlayinca sürüm olarak eski haline dönüyor dimi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana da çok güzel geliyordu bu ambilight. bu yüzden philips daha yakın geliyordu bana. fakat bu kadar rahatsız ediyorsa bir daha düşünmek gerek.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Philips 42PFL5008K 42" 300Hz WiFi DLNA Ambilight bu cihaz bende var. Son bir haftadır usb bellekten film açtığım zaman cd takılması gibi yapıp filmden çıkıyor ve bazen direk tv kendini baştan başlatıyor. USB de herhangi bir sorun yok pc de filmleri açıyor ama tv de açmıyor. Hani eskiden cd takardıkda gacır gucur yapardı, onun gibi yapıp filmi kesiyor hemde hemen başında. bunu ben aslında başkla bir forumda soru olarak sormuştum ama şimdi bu güncelleme problemlerine bakınca anladım. Benim ki kesin güncelledikten sonra böyle olmaya başladı. Bence güncelleme yapayın keşke bende geri dönebilsem. Bugün akşam eve gittiğimde tv yi komple fabrika ayarlarına geri döndürcem inşallah açar. Önceleri memnundum ama çok pişmanım şimdi bu ürünü aldığıma. Ben bunu satıp LG almayı düşünüyorum bıktırdı ambilight büyüsüne kapıldık aldık şimdi onu da açmıyorum ne göz kaldı ne kaş. Film izleiyoruz tv başından şaşı kalkıyoruz arkadaş

Bende lg almaya gittim philips alarak döndüm çok pişmanım keşke 200 daha verip istediğim lg yi alsaydim ama olan oldu artık. Hocam fabrika ayarlarına sifirlayinca sürüm olarak eski haline dönüyor dimi?

bilmiyorum akşam evde deneyeceğim. Tek sorun da bu değil aslında yine son bir haftadır yotube dan 3D video açıyorum algılamıyor. 3D tuşuna da basıyorum ama işlemiyor. Ekranda kilit işşareti beliriyor. Eskiden youtube dan 3D video açardım hemen geçerdi 3D ye ve çok tatminkar bir görüntü vardı şimdi video dönüyor ekran ikiye bölük şekilde ama 3D ye geçmiyor. Zaten donup duruyor ki ben gerçekten çok sağlam kullanırım eşyayı gözüm gibi bakarım ama philiipse bulaştığım güne lanet olsun cidden ben hiç tavsiye etmem

• quote:

quote:

quote:

bilmiyorum akşam evde deneyeceğim. Tek sorun da bu değil aslında yine son bir haftadır yotube dan 3D video açıyorum algılamıyor. 3D tuşuna da basıyorum ama işlemiyor. Ekranda kilit işşareti beliriyor. Eskiden youtube dan 3D video açardım hemen geçerdi 3D ye ve çok tatminkar bir görüntü vardı şimdi video dönüyor ekran ikiye bölük şekilde ama 3D ye geçmiyor. Zaten donup duruyor ki ben gerçekten çok sağlam kullanırım eşyayı gözüm gibi bakarım ama philiipse bulaştığım güne lanet olsun cidden ben hiç tavsiye etmem

Kesinlikle katılıyorum bende bin pişmanım hayatımda böyle yavaş teması olan bir tv görmedim kaldırıp kırmak istiyorum bazen

• Hocam denediniz mi?

• Genel ayarlara gelindiğinde bir fabrika seçeneği var altında da sifirlama ikisini de yaptim. Ama olmadi. Görüntü kalitesi ayarlari hiç degistirmedigim halde çok çok kötü. Ekranda insanlar ilerliyor mesela arkasında gölge takip ediyor. Eski kotu videolar gibi oynatiyor. Nerden bulaştım da guncelledim resmen TV çöp oldu. USB bellekten video oyntma da bitti. Açmiyor hala.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı hocam philips tv lerde güncelleme yapmamak lazım görüntü bozuyor demekki. Üstte yorum yapan bi arkadaşında bozulmuş nerden bulastik bu markaya keşke sony falan alsaydim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.