Şimdi Ara

PHILIPS LCD/LED TV CLUB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.681
Cevap
22
Favori
423.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda bu konuyu açtığım günden beri Philips in 37PF9731 modeli üzerine yoğunlaştım.Sebebi de Pixel Plus 3 teknolojisinin SD yayınlardaki verimliliğiydi.Bugün başka bir konuda "mngb" arkadaşımızın bu LCD üzerine attığı SS leri gördüğümde ağzım açıkta kaldı.Umarım yakın bir zamanda parayı denkleştirir ve bu TV ye vakit kaybetmeden sahip olurum.
    İşte PF9731 den SS ler: (mngb arkadaşımızın SS leri.Kendisine teşekkür ederim tekrar.)

     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


    Not: Görüntüler Kablo TV yayını üzerindendir.




  • PHILIPS LCD CLUB Arkadaşlarım. Alperyaman hocam bu TV gerçekten iyi.Ben yıllardır SONY markası ile arkadaş ortamında bilinen bir kişiyim.Evde yeterince SONY markası vardı, LCD TV de tercihimi PHILIPS ten yana yaptım.Arkadaşlar bana geldiklerinde cihaz kapalı iken hep beni kınadılar, çok kızdılar.Açtığımda Panel kendini göstermeye başladığında çoğunun karnı ağrıdı (Sesleri duyabildim) Çok yakın bir dostum Sony 40W2000 almıştı.PS3 denemelerini yapmıştı.Bir de 9731 e taktık PS3 ü adam bizde yatılı kalmaya başlayacaktı nerdeyse.PS3 deneyimlerimide yakında PHILIPS LCD CLUB de paylaşacağım.Cihazın tüm özelliklerini multimedya dahil aktif olarak kullanıyorum.
  • Deneyimlerini bizlerle paylaşacağın için teşekkür ederiz üstat.Bizim gibi kafalarında soru işareti olan potansiyel tüketiciler için çok yararlı bilgiler olacağı kesin.Şu attığın görüntülerle beni bu modeli tercih etmeme çok yaklaştırdın.PC bağlantısındaki kalitesini de merak etmiyor değilim.Umarım yakın bir zamanda o da paylaşılır...
  • bende philips lcd almayı düşünüyorum.ama alcağım üründe P.I.P (çift tuner) yok diyo.olsaydı ne işe yarardı.olmasa ne tür sorunlar yaratır? biri açıklarsa çok sevinirim..
  • resım ıcınde resım demek.yanı aynı anda ıkı kanalı ızlemeye yarıo..
  • Arkadaşım P.I.P (Resim içinde Resim) tek tunerdir. Tv ye bağladığınız cihazın görüntüsünü (DVD-UYDU ALICI) PIP pencersimden izlersin.Ana ekranı küçük ile yer değiştirebilirsin.Benim kullandığım tv de ise tam çift tuner var yani P.A.P tv kumandası ile aynı anda sadece tv ile yayın izlerken 2 farklı kanalı izleyebilirsin.Ben kablo Tv kullanıyorum.Yayınını izlediğim kanalı Görüntü&Teleteks bile yaparsın ikiye bölünmüş bir şekilde PAP açıkken diğer kanalı kumanda ilede değiştirisin.Tek başına bu TV işi çözüyor.....
  • PHILIPS 37PFL9732D modelinin eylülde Avrupada yaklaşık 2000 € dan satışa çıkarılacağını gördüm.Üründe 3 ms tepkime süresi, 100 HZ, 1080p, 1200:1 kontrast (8000:1 dinamik), hdmi 1.3, 4 trilyon renk var ve clear LCD teknolojisi kullanılmış.

     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


    PF9731 ile kıyaslarsak en önemli farkın 100 HZ olduğunu görüyoruz.Sizce 100 HZ özelliği ne gibi farklılıklar yaratır ve 9732 yi beklemeye değer mi ?
    Gerçi TR ye kasımdan önce gelmez diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 21 Ağustos 2007; 13:01:48 >
  • Dostum bence bekle biraz daha çünkü PHILIPS 9 serisi beklemeye değer.Sayısal değerleri koreli üreticiler çok kullanıyor va makyaj işini beceriyorlar.Ben onlara pek inanmıyorum.Phılıps 9 serisi bence en doğal renk ve en gerçekci görüntüleri veriyor.Plazma kullananlar LCD lerin siyah rengi pek yapamadığını söylesede, Siyah renk benim kullandığım panelde mükemmel.1080p farkını ben PS3 te göremedim.100 hz olayı mutlaka önemlidir.1985 yılında aldığım ilk KLV-21M9 Sony tv ile 1995 yılında aldığım KLV-29E1D 100Hz tv arasınada fark vardı daha sonra 2000 yılında aldığım KLV-29M61 DRC 1250 hz tv de ondan daha üstündü.Bu işin sonu yok hocam.Hep daha iyisi bu diye bize satacaklar.
  • keşke bende philips alsaydım bune ya ss ler harika gerçekten hd görüntü gibi duruyo şaşırdım acıkcası benim de agzım acık kaldı..

    ben plazmada böle sd yayından böle görüntü alamadım..
  • UYDU RESİMLERİ 9731 ...

     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB



    MULTİMEDYA 9731...


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


    Multimedya da Resimleri izlerken arka planda müzik dinleyebiliyorsunuz.Bu sefer oldu galiba resim gönderme işi, Dost JOVEN'e tekrar teşekkür ediyorum.




  • Arkadaşlar yakında PS3,DVD, DIVX,HARD DISK,MEMORY STICK DUO PRO ve KINGSTON taşınabilir bellek deneyimlerimide sizinle paylaşacağım.Siyah renklere ve görüntülerdeki insan tenlerine dikkat edin.Teknolojide beklemenin bence sonu yok anı yaşamak en güzeli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 21 Ağustos 2007; 17:08:22 >
  • Merhaba,

    Bu bölüme ilk yazım. Bu yazıyı yazmadan uzunca bir süre forumdaki yazıları okudum. Sonunda Philips marka bir LCD almaya karar verdim. Fakat o kadar çok çeşidi varki kafam karıştı. Sonunda bu bölüme sizlere danışma gereği duydum.

    LCD'yi oturma odamda kullanacağım ve PS3 ile oyun oynayıp blu-ray izleyeceğim. TV yayını olarakta Türksat ve Hotbird uydu yayınları ile Dijitürk yayınlarını izliyoruz. Şu anda oturma odamda 2001 yılında almış olduğum Matchline serisi 82 ekran 100 Hz. düz ekran, o zamanın EISA ödüllü TV'si var. Çokta memnun olarak bu zamana kadar kullandım ve kullanıyorum. Oturma odası olduğu için 37" yada 40" civarı bir LCD düşünüyorum.

    Salonumdada 2 sene önce aldığım Pioneer 50" Plazma var. 2 sene önce LCD'ler bu kadar gelişmediği için yine o zamanın EISA ödüllü Plazmasını almıştım. Açıkcası gayette memnunum. Gerçekten en iyi siyah görüntü veren derler. Dediği kadar var. Bunda yine HD uydu receiver ile uydu yayınları alıyorum ve Xbox 360 ve Nintendo Wii bağlı.

    Şimdi PS3 aldık ve bir 1080p destekleyen bir LCD alma zamanı geldi diye düşünüyorum.
    Philips dizayn açısından hep beni cezbeden ürünler yapmıştır. Plazma alırkende hep aklımda Philips LCD vardı daha gelişmede olduğundan bu zamana kadar erteledim. Yine Philips'in ödüllü TV'lerinden almak aklımda var ama biraz inceleyince içinden çıkamıyorum

    mngb arkadaşta galiba geçen senenin ödüllü TV'si var. Bunun diğer 1920x1080 çözünürlük destekleyen modellerden farkı nedir? Birkaç modelde 1920x1080 destekliyor. Bunların birbirlerinden farkı nelerdir?

    Bu arada ödüllü TV'e olacak diye bir şey yok ama ödül aldıysada bir özelliği vardır diye düşünerek hep onlara yöneliyorum. Fakat eskiden daha az model vardı. Aralarından seçmek daha kolaydı. Şimdi aynı markanın pekçok modeli var ve hemen hemen hepsi aynımış gibi geliyor ve kafam karışıyor.

    Herkesten uzun yazdığım için öncelikle kusura bakmamanızı isterim. Amacım yazı kirliliği yapmamaktır ama derdimi anlatabilmek için ilk bu kadar yazdım.

    Sonuçta sizce benim için hangi Philips modeli uygundur. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Saygılarımla,




  • Arkadaşlar benimde klübe katkım olsun, benim topik burada:

    http://forum.donanimhaber.com/m_16767341/tm.htm
  • Sayın DRAO, Phılıps Cıneos etiketli 9 serisi paneller gerçekten kaliteli bendeki panel 1920-1080 tarama yöntemi 720p ve 1080i yeni nesil 9 serisi sanırım 1080p destekli.LCD lerde ekran boyu büyüdükce piksel boyutlarıda büyüyor (noktaların) bunu sanırım Phılıps PixselPlus Perfekt HD ile çözmüş.Phılıps kullandığı malzeme ve yazılım ile bence bu işin lideri.Birde Ambilight Full LED olacak yeni seriler.Mükemmel bir olay,gözleriniz alıştığında diğer TV ler sıradan olacak sizin için.Takip edin yeni serileri Eylül veya Ekim sonu bazı modelleri TR ye gelecek, TR deki etiketleri ne olur bilmem ama Koreli üreticiler makyajlı ürünlerine acayip YTL istiyorlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mngb

    Sayın DRAO, Phılıps Cıneos etiketli 9 serisi paneller gerçekten kaliteli bendeki panel 1920-1080 tarama yöntemi 720p ve 1080i yeni nesil 9 serisi sanırım 1080p destekli.LCD lerde ekran boyu büyüdükce piksel boyutlarıda büyüyor (noktaların) bunu sanırım Phılıps PixselPlus Perfekt HD ile çözmüş.Phılıps kullandığı malzeme ve yazılım ile bence bu işin lideri.Birde Ambilight Full LED olacak yeni seriler.Mükemmel bir olay,gözleriniz alıştığında diğer TV ler sıradan olacak sizin için.Takip edin yeni serileri Eylül veya Ekim sonu bazı modelleri TR ye gelecek, TR deki etiketleri ne olur bilmem ama Koreli üreticiler makyajlı ürünlerine acayip YTL istiyorlar...



    Öncelikle cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Sayın diye hitabınız içinde teşekkür ederim. Lütfen drao deseniz yeterlidir. Daha samimi olmak için ben size mngb diyeceğim.

    Bir kaç sorum daha olacak.

    Sizin Philips 1080p desteklemiyor mu? Bu kadar gelişmiş bir TV'de bunun olmaması eksiklik mi? Şu anda hangi Philips modellerinde 1080P destekliyor biliyor musunuz? Ben 2 sene önce Pioneer plazma alırken LCD'lerin 1080p desteklemediğinden almamıştım. Benim plazma 1080i destekliyor diye biliyorum. O zaman sizin LCD TV'yi sırf Ambilight için almış olurum değil mi? Bildiğim Samsung ve Sharpların bazı modellerinde 1080p destekleniyor. O zaman Philips'in tek avantajı ambilight olmasımıdır? Biraz daha aydınlatır mısınız? Yeni Philips'lerde 1080p olacak diyorsunuz ama fiyatlarıda çok uçuk olacaksa o paraları vermek değer mi? Gidip Samsung yada Sharp almak daha mantıklı olmaz mı?




  • DRAO ; Ben TV yi 2006 yılında aldım.1080p o zaman bu kadar konuşulmuyordu.Sadece PS3 ile ulaşacağımız bir tarama yöntemiydi.TR için henüz erken Avrupa yayın birliği HD 720p ve 1080i yayın kararı aldı.Uydu da bile 720p ve azda olsa 1080i var henüz 1080p çok maliyetli olduğu için transferlerde şu an güncel değil.Gelecekte olabilir.Tr de ise ne zaman bilinmez.Ben PS3 te 720p - 1080i denedim, markasını önemli değil bir panelde de 1080p denemem oldu.Nikon gözlük camlarım olmadığı için ben bir şey farkedemedim.Renk derinliği,siyah rengin asilliği,trilyonlarla ifade edilen renkler aynı bildiğimiz renklerdi.40' panel büyümedi yani aynıydı.Sharp markası TR de pek bilinmiyor, servis sorunu var galiba,Samsung hakkında Bu forumda Bilvarch Dost size yardımcı olabilir.Ambilight için almadım Tv yi ben marka ve malzemesine güvendim o ise bonusu idi benim için.Şu an SD yayınlarda tek cihaz bence.HD yayınıda yakında göreceğim.Phılıps yeni modelleri için dost JOVEN bu forumda topik açmıştı.Ben PHILIPS AUERA Serisi 52' panel TR ye gelirse kesin alacağım.Görsel ve işitsel Teknoloji kaliteli ise alınan zevkte o kadar değerli olur.Değerli olan her zaman pahalıdır.




  • Çok taze uydu resimleri 9731...Uydu kablosu ev içinde bölücü ile Salon ve Oturma Odasına çekili.Direkt bir bağlantı değil uydu sinyalim...

     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


     PHILIPS LCD/LED TV CLUB


    Arkadaşlar resimlerde İnsan teni ve siyaha dikkat edin...Siyah Renk LCD lerin en zayıf tarafı olarak dillendirilir hep, bir de tepki süresi ben o önemli bence ; Panel hızı ile resimleri çektiğim N2 nin hızı bir olunca resimler böyle oluyor.




  • Üstat süpersin.Ama bizi iyice imrendiriyorsun.Hemen gidip alasım gelmiyor değil =)
    Bu arada bende de N1 var ve performansından çok hoşnutum.N2 de ondan geri değildir.Gerçekten güzel makine.Yeri burası değil ama tavsiye ederim...
  • Dostum merhaba yeri değil ama N2 benim anı yaşadığım zaman vardı aldım.N1 de güzeldir...
  • Gercekten philips bu modelin sd perfomansı mükemmel.
    Bende ocak ayında almayı planlıyorum.
    Fakat philipsin 9 serisinin tr de ne den bu kadar pahalı satıldıgını anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.