Şimdi Ara

Philips Hue uygulaması yeniden tasarlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Philips Hue uygulaması yeniden tasarlandı



    Signify, Philips Hue aydınlatma kontrolü uygulamasının güncellenmiş bir sürümünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Hue uygulamasının dördüncü yinelemesi, işlevselliği geliştirmek ve Hue lambaları ve aksesuarlarıyla etkileşimi iyileştirmek için sıfırdan yeniden oluşturuldu.



    Ayrıca Bkz.Huawei, HarmonyOS'un neden Android ve iOS'tan hızlı olduğunu açıkladı



    Yeniden tasarlanan Ana Sayfa sekmesi, evdeki her odaya erişim sağlar, böylece odanın etrafındaki Hue armatürlerine bir dokunuşla erişebilirsiniz. Oda ayrıntıları, erişimi kolay tek bir döşeme görünümünde mevcut ışıkları ve sahneleri gösterir. Önceden, sahneleri ayarlamak için sekmeler arasında geçiş yapmak gerekiyordu, bu nedenle bu, bir odadaki aydınlatmayı birlikte veya ayrı ayrı kontrol etmenin daha uygun bir yolu.



    Otomasyon sekmesinden erişilebilen otomasyon lehine prosedürler kaldırıldı. Otomasyon, çok kullanıcılı coğrafi sınırlama dahil olmak üzere eskisinden daha karmaşık eylemleri destekliyor. Bu özellik sayesinde, Eve Git veya Evden Ayrıl Otomasyonu kullanıyorsanız, Hue uygulaması otomasyonu başlatmadan önce evde başka birinin olup olmadığını kontrol edecek, böylece biri evdeyken ışıklar açık kalacak.



    Philips Hue uygulaması yeniden tasarlandı



    100'den fazla iyileştirme yapıldı



    Gün doğumunda veya gün batımında çalışan otomasyon, bir sahneyi belirli bir süre sonra sonlandırabilme veya bir sahneyi gün doğumu/gün batımından önce veya gün doğumu/gün batımından önce veya sonra etkinleştirebilme özelliğiyle iyileştirildi.



    Signify, Hue uygulamasının tasarımını basitleştirmek için yüzün üzerinde küçük ve büyük iyileştirmenin eklendiğini söylüyor. Bu yılın ilerleyen döneminde Signify, Hue uygulamasını belirli bir oda veya alandaki ışığın farklı sahne renkleriyle harmanlanmasına olanak tanıyan dinamik sahnelerle geliştirerek tüm yeni aydınlatma efektlerine olanak tanıyacak.



    Philips Hue uygulaması yeniden tasarlandı



    Yenilenmiş Hue uygulamasını aşağıdaki linkleri kullanarak, iOS için App Store veya Android için Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ancak uygulamanın güncellenmiş sürümüne ulaşmanız, bulunduğunuz ülkeye göre bir hafta sürebilir.








    Kaynak:https://www.pocket-lint.com/smart-home/news/philips-hue/157164-philips-hue-app-4-0-released-rebuilt-from-the-ground-up







  • Ohaa! Mükemmel bir haber bu!

  • Logoyu değiştirin lütfen materyal bir logo yapın artık.

  • Pc yaziliminda bir degisiklik yok varsa yoksa smart phone

  • Türkçe dil desteği gitmiş güncelleme sonras

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkçe dil desteği kısa sürede eklenir umarım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hue sync yede gelse keske.Ha birde Türkçe dil destegi lutfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasabali34 -- 3 Haziran 2021; 22:45:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.